Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Xenony a kolísání napětí

o Navštíveno 8016x o
o 29.12.2009, 22:23 | jamie.thomas
Setkal se už někdo s problémem, kdy při zapnutí a vypnutí HID xenonů kolísá napětí a probliknou i podsvícení budíku atd.? Doposut to bylo všechno v pohodě, kdy sem měl HID v potkávačkách, ale dal sem HID i do dálek a ikdyž dálky nejsou zaplí, tak při zapnutí potkávaček kolísá napění a vypnou se a zapnou budíky.

Jak tenhle problém vyřešit? Díky za rady.

o 29.12.2009, 22:44 | cendler
jak to máš zapojený?
o 29.12.2009, 23:31 | jamie.thomas
Standardně, tak jako každý HIDky. To de zapojit i jinak?
o 30.12.2009, 06:39 | dj.DEKL
Třeba nemáš relátka a jde to natvrdo přes spínač světel... a ten bude brzo KO
o 30.12.2009, 09:20 | jamie.thomas
No já mám oboje sady zapojený tak, jak byli v krabici, tudíž napájení, co šlo do halogenky de teď do blasteru a z něj de šťáva do xenon výbojky. Nic víc sem tam navíc nedával, měl bych?

Je pravda, že takhle se mi zdá, že to rve prodou u všech čtyřech pořád.

Co tedy mám udělat?
o 30.12.2009, 09:54 | cendler
zapoj si obě světla přes relátko k baterce
o 30.12.2009, 10:44 | jamie.thomas
Cendler: Hoď mi pls tvůj tel, nedávno se mi vymazal celej seznam, tak ti nemůžu zavolat, řekneš mi co a jak.

Díky.
o 30.12.2009, 16:01 | cendler
se zastav na dílně, buď tam budu já nebo péťa
o 30.12.2009, 16:06 | jamie.thomas
o.k. sedám do auta jedu to za váma pořešit....
o 07.01.2010, 12:25 | Demio
čau stěma HID xenonama jsem měl taky problém na novím passatu hazelo to výboje do elektro instalace a dvakrát schořela řídící jednotka na stěrače, nevim v čem je problém ale vyndal jsem je dal jsem normální žárovky a pohoda.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3296 sekund.