Navštíveno 9368x

03.12.2009, 20:15 |
Pajk Jen mě tak napadlo, zkoušel někdo vecpat přestavbovou sadu H4-1 nebo H4-2 (ne bixenon) do origo světel octávia 1 halogen? Myslím tak, aby celá přestavbová sada byla uvnitř světla. Je mi jasný, že budou potřeba slim trafa. Mimochodem do O2 se to vleze i s normálníma trafama, to mám odzkoušené. Na technické jsou z toho nemocní, pač nejde nic vidět! :D
na tohle ti nejspíš odpoví xenonman :)

03.12.2009, 20:45 |
Pajk | Upraveno: 2009-12-03 20:45:39
No to nevím, myslím si, že to nenapadlo moc lidí. Uvidíme ..

03.12.2009, 23:42 |
zipp miluju oktávky s xenonama :-)
na jejich seřízení se tu používá krumpáč

04.12.2009, 08:16 |
Smrada (M)
Asi tak, ale jeste horsi je HIDFabia. Jestli chces Xenony, zainvestuj do cockovejch svetel
Krumpáč ne, mě stačí HIDkaře předjet a díky ostřikovačům na origo xenonech (který stříkaj až až) a vylejt na tyhle blby tak litr vody ... borec se vzteká, mlátí stěračema ... jo jo, mývám z toho dobrej pocit :)

04.12.2009, 10:34 |
Pajk No na to jsem se velice ptal ..
to sou zase romany co tu lidi pisou jen si stezujou ale odpovedi na tema se tu od nich nedostane
k veci, h4 singl zarovka bych nepouzival pac je to docela levnej zmetek, tzn nejde ani sestelovat na regloskopu, dela se snad v kombinaci xenon + zarovka vykreslovani des
doporucuji
h4 h/l
jde stelovat na regloskopu, barvu svetla 4300k a budes spokojen...
jinak ostrikovače dodělávené již brzo skladem jsou objednané, h4 h/l cena 1890,- u nás na webu
www.bixenony.com

04.12.2009, 15:54 |
Pajk h4 h/l je ale přesně to, co nechci, měl jsem tu sadu. Všude samej drát a karabiček po kkt, hrůza. Já to chci vše uvnitř světla, pokud to jde. Říkám, u dvojky Octávky to jde .. Asi si tu sadu budu muset ze srandy koupit kua :D
no tak pozor fabie nemusi mit ani hid.ta oslnuje kdy sou svetla jeste na lince:D
pak to umim vyresti take, kdyz vis jak udela se jednoducha redukce na original konektor a zadne kabely k baterce ani natahovani se delat vůbec nemusi...
a furt je rec o sade h4 h/l
vrazidl bych za ty xenony a podobny blobosti co oslnujou jak prase!!!

07.12.2009, 11:16 |
Pajk Bixenon tam narvat prostě nejde, musel bych pájet tu zadní krytku - to nechci.

13.01.2010, 09:17 |
KenaD Taky sem nadával na lidi co maji HID xenony :-D Koupil sem oktavku rv. 01 a tam mám HID Bixenony... a je to supr svetlo :-)

13.01.2010, 16:24 |
Pajk Je to rozdíl jako kráva, to je jasný. Jinak já už dal origo xenony, tak to neřeším no.