Navštíveno 9160x

26.11.2009, 23:56 |
martinz | Upraveno: 2009-11-27 00:03:00
tak po nekolika mesicni pauze se opet pokracuje na moji 924ce Porscheti, dnes konecne sel motor a prevodovka na sve misto
par dni predtim byl temer dokoncen i interier
zapomel jsem na dekovacku za pomoc takze predevsim jako vzdy bratrovi , pak kamaradovi za go prevodofky
[ Link ]
a interier na zaver
flock na palubce je docasne reseni

27.11.2009, 06:44 |
Petura | Upraveno: 2009-11-27 06:44:33
pěkný, bude z něj veterán nebo auto pro normální použití?
zadní náprava ve mě evokuje Š130RS

27.11.2009, 07:51 |
Olda Kua pěněz to taky muselo spolknout :) máš to pěkný! v čem jsi koupal motor, že je tak čistej? mám taky motor venku, tak bych se o to pokusil :)
pěkný pěkný...
akorát, ty sedačky a ten koberec nejdou vyčistit? nebo ses do toho ještě nepouštěl?
Petura...bude to veteran takova vikendovka
Honza 2.016v...tak zadni naprava nema nic spolecneho se skodovkou leda tak s broukem
Olda...jo penez to sezralo fakt dost jinak motor se pucoval nekolikrat arvou a vapkou pak sel na otryskani a pote zaklad a 2x lak
Hanys73..sedacky vic nejdou cistit jsem je nechaval v realu to neni tak zle foto zkresluje,holt tech cca 25let je na nich znat no zas jsou ale origo
ty svetly koberce jsou taky cisteny co to slo , a ten koberecek s logem jsem necistil jinak je v planu na jezdeni nechat udelat koberce predni zadni + kufr
Honza2,016v: A taky s BMW, které tenhle typ ramen a zavěšení použilo taky.
martinz: 130RS opravdu měla podobný typ nápravy jen uchycené přímo v kasli a ne na té pomocné příčce.
Jinak jako vždy moc pěkná práce, je vidět že jste oba dva šikovní :-)

27.11.2009, 10:37 |
Kesam pěkný pane pěkný:-)
pěkný, nebude s tím škoda vyjíždět ven na silnici? To aby jsis pořídil do garáže pod auto červený koberec:-)
Nemas tam chybu? Ma to bejt lybi...

28.11.2009, 15:13 |
clown tapp :o))))
pekny Martine
a steje ten rozvodak je hustej :)) jinak pěkný... to auto bude jako nový a rozhodně ten flock v interiéru vypadá super :)
tak vsem diky
rozvody pridou schovat pod deklv tom motorovym prostoru chybi jeste mraky veci pak se to docela zaplni