Navštíveno 11296x

Dejte k dobru nazory na podvozky. Potrebuji novej stelovak bo zadni tlumice nevydejchavaj tech 300kg v kufru Pola :c( . Za kazdou radu a info dikes.
nejlepsi je H&R
ale v tvem pripade spis pruziny nazakazku
takovou zatez si myslim ze nevydrzi sebelepsi stelovak
A da se koupit H&R jen zadni? A pokud lehne koupim si zase jinej. Stejne jezdim Polem jen par letnich mesicu.
no já bych řekl že KONI nebo H&R, ale teda nevím jestli se dá koupit jenom půl štelováku, protože tohle se prodává pouze na celé auto ne
Je to 6N2 ale da se take 6N a nebo G3 ... ten jsem tam mel ted z VR6. Jinak jasny ale predek mam OK jen zadek to nezvladl. Dikes.
no a nebylo by od veci zkusit nejakej vzduchovej mech jako podporu?
Neco jako se dava na dodavky nebo offroady?

15.11.2009, 22:27 |
TROY nech si postavit podvozek na zakázku ;)
H-Honza ... To vubec neznam. Slo by to? Nejake dalsi info?
TROYacku ... A kde?
Dikes
Tak nejlepší štelovák říkaly holky mýmu prostředníčku, ale to už je pár let zpátky.....

16.11.2009, 00:00 |
Pluto
no mozna budu placat protoze nevim jak ma polo horni ulozeni tlumice...
to o cem mluvim je neco jako tohle:
[ Link ] nebo prodavaji nejaky kity:
[ Link ] [ Link ] ¨
[ Link ] takze koukam na horni ulozeni a tlumic a asi by nebyl problem to udelat.
Ja to zatim resil jen na dodavku kde se koupila cela origo sada a na pajero kde se do pruziny vkladal mech, ale to ma tlumic mimo pruzinu.

16.11.2009, 10:02 |
TROY tazzz
jen jsem zapoměl dodat,že tady v čr to nikdo nedělá tak to ti moc nepomůže
TROY: Jak to že ne? Co zkusit p. Křistka (firma PROTLUM). Je to bývalýzaměstnanec p. Huška v HP sporting a podvozky dělá senzační a na míru od vrchů a okruhů pořínaje před různé veterány a rallyecrossová auta konče.

16.11.2009, 13:34 |
TROY Na HPčko jsem zapoměl
TROY: PROTLUM je lepší :-)
Takhle vypadá Křistkovo práce
[ Link ] a bohužel na netu se toho moc nedozvíš, je to člověk ze staré školy a nepotřebuje prezentaci. Jeho vizitkou jsou fungující podvozky na řadě závodních aut u nás a nejen zde.
Pluto a Tuner#2. Dikes napsal jsem jim. H-Honza to je pekne ale jelikoz AJ nemluvim ani prd neda se najak zjistit zda by neco pasovalo na Polo. Jak si dal foto tlumicu tak takove mam.
fk automotive-je to vlastne koni akorat za smesnou cenu.Mam na vr6 a lepsi sem nemel.