Navštíveno 17643x

tak už jsem po laku tak dávám pár foteček =P

a leštěnky =)

tise zavidim:-)sedne ji moc pekne

10.11.2009, 12:31 |
Skury Tak ten lak je suprovej. ;) Položený na zemi + kanáldekly. Fakt paráda.
je to hezký, ty zadní světla a předek na mě působí trošku divně
Escudo: no předek,na jaře přijdou facelift světla a nebo černý angely...uvidíme pak,každopádně sem nechtěl nějakou tuctovku s radlicí a řešit uchycení SPZ

10.11.2009, 12:47 |
Pajk | Upraveno: 2009-11-10 12:48:26
V reálu ještě hezčí .. Jinak si myslel devil eyes ne?? Angely na to nepatří :(
díkas pajku,nakonec asik zůstane doma =))
uvidíme,zkusíme více variant a co tomu bude slušet nejvíc tak nechám...ted musím sehnat ten interiér v krémové nebo bílé kůži:D
wimpyyy:
Moc pěkný. Bílej lak s červeným pigmentem, že?
Nedělal to mishan??? ;-)
nejsem zastánce radlic :o) facelift nedáš, respektive dáš, ale budeš řezat a stejně bude u nárazníku mezera, takže jedině čínskou kvalitu jako je JOM, FK atp., pak by to chtělo masku nějakou jednoduchou
uvidíme,zkusíme více variant a co tomu bude slušet nejvíc tak nechám...ted musím sehnat ten interiér v krémové nebo bílé kůži:D

10.11.2009, 13:04 |
Escudo | Upraveno: 2009-11-10 13:04:49
to asi nebude lehký, ty se dělaly v alkantaře a ta bejvá v 95% proseděná a prodřená, to je otázka jestli neni lepší sehnat levnýho čalouníka, já koupil nakonec origo žlutou kůži v super stavu, ale taky mám jinou barvu
přesně můj styl, takové auta já můžu, nádhera... ten lak je fakt luxusní ;-)
ještě včera to byla rarita a dneska už zustává doma :D pohádkáři :)))
nevřis:ale doma jako doma,né mě voe:D jáj :D
Escudo:no uvidíme jak to bude všecko =)
plusOne,je to bíla metla s perleti s odstínem růžové a trochu fialové =) a dělal mi to týpek v tady kousek od Přerova

10.11.2009, 13:42 |
PlusOne | Upraveno: 2009-11-10 13:43:48
wimpyyy
Jo, já jenom že mi mishan posílal ukázku bílé kapoty s červeným pigmentem, když jsme se bavili ohledně mých kol, resp. barvy na ně, tak to bylo první, co mě napadlo :-) Jinak jako celek je to moooc pěkný...
Ahoj za mě určitě povedene moc až na ten přední nárazník... když je celý bílý tak to vypadá divně ....
Jinak světla určitě FACE žádne devil apod blbosti na to nestrkej viz ....

moc pekny, akorat ty plny kola bych spis videl na nejakym merglu nez na hatchbacku
creams:původně měli zůstat černé mřížky:D,ale lakyra na to nějak opomněl:D,do jara se to ještě poladí =),taky sem chtěl zahladit narazník pod spz,ale nakonec sem si to rozmyslel kvůli uchycení SPZ.
přesně jak píše Creams, tak to bude super ;)
Pěkné líbí.. Jen ty zadní světla.. A přední bych dal jak píše Creams.. Žádné nesmysle co se prodávají, ale prostě origo..
Monička: jsem zastánce originálu,ale zadní světla ktomu na živo vypadaj supr,takže zadek už se měnit určo nebude,jen předek,interiér a trocha motorové části snad
Monička: jsem zastánce originálu,ale zadní světla ktomu na živo vypadaj supr,takže zadek už se měnit určo nebude,jen předek,interiér a trocha motorové části snad

10.11.2009, 16:17 |
TROY moc pěknej kousek ;)

10.11.2009, 16:24 |
Kesam Tak tohle to je parádička.
dík moc hoši,nevyznáte se někdo v turbo motorech? je možný,že když je v pici váha vzduchu tak tím pádem spadne výkon?více to žere a nejede:D:D dík moc

10.11.2009, 17:08 |
TROY a co oblíbený ventil N75 : - ))))) pokud máš chrochtu
Plusone: a víš že mě hned napadlo to samé co tebe :-)
jinak je to moc pekné, fakt, kde sou ty doby, co si tu daval tuning té tvojí micry či co :o))))
audi super ;-)
Troy:ee je to benzín 1,8turbo...
mishan: jáá to určitě ne:D tohle je moje první tuzing auto:D:D
wimpyyy: Moc pěkný,povedla se ti.
wimpyyy...woe ty seš Jantar :D ..máš budík tlaku turba ? pokud ne Jantar 2x :) diagnostika ..bez tak to bude N75 řeší podlaky a často odchází .....
nevřis: mám:D:D,a diagnostika píše váhu,ale zdá se mi že to dělalo i předtím když to nepsalo.Jinak diagnostika nic nepíše krom váhy
když píše váhu, tak kup váhu :D mám jednu doma ručičkovou ale ..:)
Nevřiš: ty si fakt makakik od komendiantů voe:D

10.11.2009, 19:09 |
zipp lak krásnej, škoda těch kol a předních světel - ani jedno se mi k autu nehodí
btw: čím to je, že ti tak blbě lícují řidičovy dveře? To tak má každá A3? Protože na bratrancové A3 to je úplně stejně
zipp..pač neumí nic pořádně složit :D
Ak píše váhu, skontroluj hadicu podtlaku turba, často sa vyderaví a potom to píše váhu... jeden kamarát mal teraz paradoxne oboje v háji, aj hadicu aj váhu :o)
Zipp: nedovřený dveře při focení:D,jinak kola se mi líbí moc asik každýho vkus =)světla se budou řešit do jara je času:P

10.11.2009, 20:09 |
Katy s tim lakem hnusně přehnany na chlapa !
... jinak to neni salek meho caje, pecka by byla perlet cista bila a cerne velke kola treba.
Cele je to divne..ten styl a moc svetle vse.
2creams: mam jiny nazor... dle meho vsechny angely davaj autum proste "oči";)... no, až treba na audinacky páskové angely.

10.11.2009, 20:10 |
Katy jedine na tehle foto : 10.11.2009, 12:19 , to vypada docela ;)

10.11.2009, 20:27 |
wimpyyy | Upraveno: 2009-11-10 20:31:20
katy: každýho názor,někomu se líbí někomu ne:P
Katy: a newím jakej styl máš na mysli,je to originál sníženej a na kolách:D k žádnýmu stylu se neřadím! auto mám na ježdění ne na plachtu!
to Katy - tak nějak nechápu tvůj koment?!
lak je parádní a čistý bílý, bylo, už dost ne?
velkých černých kol si myslim taky!
já bych jen některý díly láknul černou klavír
a angels má skoro každej! origo sou mnohem hezčí, ale z faceliftu...
kola si myslim má parádní...
Tak tak, angely patří na bawo, nikam jinam!
světla nesvětla hodnotím to výtečně, je to opravdu paráda, moc se mi to líbí ...
rozhodně hezčí než červený putno s divnonárazníkama :o)
hehe takovej lak máme na cadillacu originál :) kolik vyšel a kdo ti to stříkal kdyby jsme to náhodou někde škrábli at víme kam jít :))
Hodně povedená barva. Rozhodně bych nedával devily nebo podobný světla. Jinak nárazník se mě líbý.

11.11.2009, 20:53 |
Sodom Taky moc líbí.Kola pecka:)

11.11.2009, 23:23 |
Katy | Upraveno: 2009-11-11 23:33:55
2wimpyyy: 10.11.2009, 20:29 - no práávě. a i na denni jezdeni se z toho da udelat jeste hezci kara. ale kazdy mame hranice nekde jinde.;)
2stanly: proste mi ta ruzova perlet se příčí.. k chlapovi. navic to neni zadna novinka. mam rada kdyz lidi s barvama trochu vymysli.. nebo mohl dat jiny odstin perleti.... proto pisu radeji cistou bilou. a mi rekni kdo v takove kombinaci bila a velke cerne kola u nas jezdi :D - A3. ty by se daly hlavne na ruce spocitat.. ale jak vidim tak A3 u nas pribyva a proto od sveho snu upustim a za par let pujdu radeji do neceho jineho,pac to bude uz okoukane.
Ale je to jen názor jednoho človeka, ale taky nazor.
Kazdy se musi potykat preci s kritikou,tady jen chvala.. tak trochu koreni ne ;)
2petura: origo narazniky malinko upravene jso pro tebe "divno"? :D nebo jsi auto dlouho nevidel... , to by pro tebe musela byt "divno" i tahle audi, sorry :D
přidám se ke Katy.. za mě ten lak je hnus, myslím barvu.. příjde mi taková nijaká a kór ke chlapovi.
Petura: a to ohledně špunta jsem raděj neviděl :D

12.11.2009, 00:03 |
zipp nevím, proč by borec nemohl mít bílý auto.... já kdybych si mohl vybrat, tak bych zrovna bílou klidně bral (ale s černou střechou :-))
Katy: právě že ta úprava origo nárazníku je divno úprava, to co tam bylo předtím bylo rozhodně slušivější ...
tak zase si myslim, že ty Katy nárazníky sou teď mnohem hezčí a auto je decentní a pěkně ucelený ;)
Jinak tvůj názor beru Katy :) Nemyslel sem přímo A3 v tý kombinaci laku a kol....
a ten odstín tý bílý je pěknej, kdo ho u nás má na autě???
tím neříkam, že musí bejt hezkej, když to nikdo nemá ;)
prostě je to věc vkusu :)

12.11.2009, 23:40 |
Katy 2zipp: ja myslela ten ruzovej odstin ;).. bila je bila, o tom zadna a je taky nekolik odstinu a krasnych.
2petura: nu, jeste ten predni nejak mozna doladim, obcas me napada:))
2stanli: ja prave myslela pouze A3,pac na kazdym aute ta kombinace muze vypadat jinak.
btw:pro me byly sice nej ty predtim, ale uz jsem si oblibila i tyto new.
Odstin u nas mela jedna C2, GIV, videla jsem i T3 a jeste by se neco naslo určo. Proste jen hodit jiny odstin perleti a je. Kdybych si nevybirala barvu a nevidela to tak mlcim :)) ale je tooolik moznosti ze bych musela mit kazdy dil auta jiny abych toho vyuzila... a jini to nezkusi:(
Jak rikas, vec vkus - amen.
2 Katy : máš pravdu, že každý člověk má svůj názor a má na něj právo. Co se týče tvého auta a laku :) tady by to bylo taky moc diskutabilní ... tak raději to nebudu rozvádět.
Jinak si právě cením, že se té barvy nebál a udělal to ... osobně se mi moc líbí ten odstín růžové :) víš kolik holek na to půjde :-D jinak kanály jsou luxus kola, ale jak na které auto a zrovna mi u te audinky až tak nejdou a určitě dej světla z face, protože různé anděly atd ... to je už trošku moc pass... osobně mám s jedním kroužkem na peu, ale nesvítí mi, protože jsem je raději odpojil.

13.11.2009, 17:46 |
Katy 2creams: klidne to rozved, .. nemam ho sice 100% (za praci bohuzel nemuzu), ale to asi nikdo ani kdyz za nej da 100tis., ale aspon ho nikdo nema a neni to jen obyč.odstin;) .. ac by si taky nekdo určo řekl,že takovej hnus by si nedal.
nebo jsi mel na mysli neco jine?

13.11.2009, 18:23 |
šimák tak sem to dneska viděl na živo za jizdy a docela luxus, ale ješte bych s tim placl trochu o zem..:D
šimák: podvozek má ještě nějaký rezervy na jaro:D cca 3cm!=)

14.11.2009, 13:25 |
šimák tak pak to bude pořadnej luxus.. kdo ti to střikal?

15.11.2009, 17:18 |
šimák Pavlik? moc chvaly sem na neho neslysel..
můůůůrááááááá :-D :-D :-D nelešti to furt volku nebo ten lak seškrábeš :-D
blázne:D sem to umýval jednou od té doby co mám lak:D
Hoši,poprvé sem nechal auto bez dozoru před barákem a dojdu a ukopnuté zrcátko a podřené dveře...sem ztoho uplně na mrtvicu:( lidi jsou fakt kurvy závistivé
Sekat ruce a pověsit za koule do pruvanu KU**Y
Takové auto hold už není na to aby postávalo jen tak u domu ...
Tady v čechách je to bohužel tak. Já nemám a druhý ano, tak mu to aspoň zničím. Chápu tvoje pocity.
já se s flipflopem snažim dávat pozor, ale taky čekám kdy se najde nějakej krypl a... ale bez druhýho auta se kterym jezdim normálně si to už moc představit neumim, mezi lidma je spousta zmrdů - nebo spíš mezi zmrdama je i pár lidí :o)
jj s timhle souhlasim mezi zmrdama jen par lidi

19.11.2009, 20:02 |
MiraF ...opět bílá?,...
MiraF jak opět?:P
Jinak,budoucí majitel už to stihl rozbít na předek,takže tenhle měsíc mám fakt supr!! napřed ukoplí zrcátko a na dva dny nato rozsekanej předek

22.11.2009, 17:20 |
zipp wimpyy: dej fotku, jak to teďka vypadá