Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Je to sáním?

o Navštíveno 8224x o
o 08.11.2009, 15:50 | Cormi
Ahoj, potýkam se s problémem... ted co se ochladilo Golf blbě startuje... teda nahodí se dobře, ale jakmile se začnu rozjíždět (couvat z parkovacího místa) tak začne motor bublat, házet a většinou chcípne. Na podruhé už nahodí bez problémů. V létě to vůbec nedělalo... může to být opravdu sáním? Byl tam klasický obdélníkový papírák pod deklem motoru a já to vyved ven k předimenzovanýmu filterboxu... i když ten filterbox je určenej pro obsahy nad 1600 a já mám 1600ccm... nesetkal ste se s tím někdo? Díky moc...

případně co se s tím dá dělat nebo co mám prověřit? To sání mě vyšlo už na 10ku, takže ho pryč dávat rozhodně nechci. Kontrolka žádná nesvítí...

foto k příspěvku  od Cormi

o 08.11.2009, 16:00 | Nismo.Power
zkus si nechat proměřit váhu vzduchu, lepší sání jí může načnout :) pak bych hledak ještě kolem teplotního čidla, to si doma můžeš proměřit sám ohmmetrem
o 08.11.2009, 16:17 | cupi | Upraveno: 2009-11-08 16:19:30
me auto dela to samy, vaha se kontrolovala a byla v pohode, hold budu muset pockat do jara az zacne bejt venku teplo a prestane to, takhle startuju na 2x, jinak sani mam z vyroby takze s tim si myslim ze problem nebude
o 08.11.2009, 19:33 | Komba
Tak zkus vrátit zpátky filtr box jestli to přestane...
o 08.11.2009, 20:28 | Nismo.Power
v tom případě proměřit teplotní čidlo popř. čidlo nadmořský vejšky :)
o 10.11.2009, 13:28 | johnnypor
Nismo.Power golf 1.6 váhu vzduchu nemá
o 11.11.2009, 14:01 | Cormi
přesně tak, nechtěl jsem to tady uvádět protože si sám nejsem jistej, ale na vw-clubu jsem to čet že tenhle motor jí nemá...

jinak původní sání už dát nemůžu - je to předělaný... takže další vícenáklady
o 11.11.2009, 15:30 | martin924
možná plácnu blbost, ale co automatickej sytič?
o 11.11.2009, 17:43 | assassin
mam na motorce prekopanej airbox, k tomu naladenou ridici jednotku a v zime to hur startuje nez bez "mods" to je dan za upravy:)
o 11.11.2009, 18:05 | Timon.z
jestli si měl někdy odpojenou baterku,tak musíš na VAG a dát základní nastavení škrtící klapky.
častá závada bývá vyběhané dráhy potenciometru(v zimě se packy stáhnou a už neběhají po dráze)-kontrolovat v měřených hodnotách
o 11.11.2009, 18:29 | Lukin.xxx
přesně jak řika Timon nejlepe juknout zda je š.klapka čistá pokud ne vyčistit a provezt zakladní nastavení a bude to ok
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.33 sekund.