Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Honda Civic Type RR Mugen ?

o Navštíveno 9317x o
o 05.11.2009, 22:10 | Nismo.Power
nepředpokládám ani že to tu někdo někdy viděl, nýbrž mám za úkol se po tomhle autě podívat zdali by se nedalo dotáhnout.... pokud vůbec je nějaká na prodej.....
kdyby náhodou někdo o něčem věděl nebo něco zahlíd tak budu rád za info, zběžně sem koukal ale je to opravdu horký zboží...... cena neni až tak důležitá, důležitý je aby to bylo origo..

o 05.11.2009, 22:21 | mourl
[ Link ]
Tohle? má jich být jenom 20ks prej :-)
o 05.11.2009, 22:38 | Nismo.Power
nene.... píšu RR né jedno R :)
hlavně sedan samo....
problém je že je 300ks a byly vyprodaný 10minut po začátku prodeje :))))
pokud se najde tak samo kupec je ochotnej zaplatit dobře :)
[ Link ]
o 05.11.2009, 22:42 | mourl
jsem si myslel že tohle :-)) tohle je prostě nádherný auto...slint, A už dost OT. Zkus JPN ebay ale pochybuju :(
o 05.11.2009, 22:53 | Nismo.Power
jo hezký to je..... měla by to bejt nejlepší FWD na světě :)
každopádně nikde ani prd....leda trička s timhle autem :))
o 05.11.2009, 22:55 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
na jpn ebay bude jen rhd ne?

co je na tom tak super ze je to nejlepsi fwd na svete?
o 05.11.2009, 23:27 | Nismo.Power
jasně že rhd :)))

super na tom je podvozek.... je to vlastně takový kladivo na supersporty , samo né rovně ale na okruhu to potrápí vpodstatě cokoliv , výkon né nějak echt ač 240hp VTEC samo jede s 1250kg ale hlavní je prostě podvozek kterej je neomylnej :)
o 06.11.2009, 07:24 | H-Honza (M)
nejlepsi fwd... nevim, ale verim tomu, protoze si porad myslim ze jedna z nejlepsich fwd hracek na svezeni je ITR i pres existenci focusu RS a jinych ve kterych jsem se mel moznost svezt.
Ja jsem nad tim slintal kdyz to predstavili jako koncept s 2,2l a 260k a spoustou karbonu, jak se mi ten sedan nelibi tak tohle je uplne neco jinyho.

[ Link ]

Mozna honda pochopila ze muze vydelat i na necem trochu exkluzivnejsim, a ze se najdou lidi co exkluzivitu zaplati, protoze co jsem koukal tak RR by melo stat v USA 50 000$ a v Anglii bylo na objednavku za 30 000liber, coz je dost sebevedoma cena.
o 06.11.2009, 08:27 | Vlastah
kdysi to tu probehlo na foru
zepredu to vypada jak zboreny a narychlo opraveny :-)

auto asi schopny, ale za ty prachy musi bejt clovek hodne velkej fanda Hondy
o 06.11.2009, 08:32 | Rajdlos
mlask, ne nadarmo se tyhle motory davaji do Ariel Atom
o 06.11.2009, 21:04 | Nismo.Power
jj experimental jsem taky koukal ..... vypadá to zajímavě ale podle toho jak to vypadá nechápu že to má jen o 15kg mín pokud dobře pamatuju co jsem čet......

vlastah .... proč fanda ??? já nevim na naše když se prodávalo těch 10 minut to vyslo 870tis ..... to ti příjde moc ?? ta cena mi spíš příjde jak výsměch na RS oktávku kterou stále nabušíš bez problému za mega......
tohle je prostě auto který rovně jede řekněme velice dobře a na okruhu to mlaskne kdejakym supersportem takže mě těch 870 příjde jako libovka :)
o 08.11.2009, 16:39 | xenon04
? hodně drahá sranda
[ Link ]
o 08.11.2009, 20:31 | Nismo.Power
hmm..... dobrá darda.... jasný že to je sběratelský , i se počítalo s větší cenou než byla prodejní ale tak asi do 1,5..... tohle už je dost out :(
o 09.11.2009, 10:31 | xenon04
trojnásobek pořizovačky dá asi jenom "šílenec" :-) ale bude jich čím dál míň obzvlášť v takovym stavu :-(

snazší asi bude sehnat/dovézt americký mugen si... není to takovej hardcore jako RR, ale pořád je to mugen :-) taky limitka navíc s volantem na "správný straně" :-)
[ Link ]
český silnice už jeden brázdí :-)
recenze třeba tu: [ Link ]
jinak zájemci samozřejmě držím palec a závidím výběr :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3241 sekund.