Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Tuning v Jeseníku???

o Navštíveno 9453x o
o 04.11.2009, 11:24 | Dave1984
Co tam jezdí za káry, když tam každý závidí tohle? :-DD

[ Link ]

o 04.11.2009, 11:29 | kuchta
Já mů závidim jen tu odvahu podat takovej inzerát :-D
o 04.11.2009, 11:30 | Dexter
"je to vysperkovany doslova" :D jestli mu taky všichni zívidí ten fotomobil 0,01mpx kterým to fotil. :D
o 04.11.2009, 11:32 | Dexter
[ Link ] taky krasavec a nej je ten volant, ten je na zánět spojivek jak svítí.
o 04.11.2009, 11:33 | tygrm
ty písmena v rz docela sedí
o 04.11.2009, 11:35 | Dexter | Upraveno: 2009-11-04 11:39:23
JEBlej musí bejt dost, ale počtení luxusní, napsal to tak, že bych si to snad i koupil :D
o 04.11.2009, 11:37 | Veva
tak to je dobrej pitomec :-D
o 04.11.2009, 12:11 | tappaja
Mno ja tam vidim štefania Maďarová, to mluvi za vse...
o 04.11.2009, 13:07 | zipp
mi nikdo neneamluví, že to jsou fotky... to musel kreslit v malování
o 04.11.2009, 14:02 | PlusOne
Dave1984:
Radši nevědět....jinak, pocházím z vedlejšího okresu, a jesenicko bylo vždycky...jiný. Fakt je ten, že závidět mu/jí to tam vcelku můžou, anžto o pořádnou práci tam člověk nezavadí...
o 04.11.2009, 14:08 | Creams
Dave však budeme o víkendu kousek od jeseníku tak zajedme kouknout na libovku ne ? :-D
o 04.11.2009, 15:22 | Kesam
Pulka auta v CHRÓÓÓÓMU ty vole to je masakr :-)
o 04.11.2009, 17:21 | Stanli RS
no to je petelice, kuva jen ty prachy mít, tak hned upaluju pro ní :):):)
o 04.11.2009, 19:45 | ruffrider
ty "fotky" jsou k blití
o 04.11.2009, 21:08 | Nismo.Power
to kreslil sám ty fotky ne ? :))))

jinak závidět fábii ??? nevim kde žije..... :D
o 04.11.2009, 21:21 | Stanli RS
Nismo.Power - věř tomu, že to jde
nemusí se závidět jenom nějakej Japonec nebo, tak něco...
i Fábie, může bejt pěkný a že jich jezdí
o 04.11.2009, 21:36 | Nismo.Power
Tak jo no, znám dost škodáren hezkejch jasný ale tahle to rozhodně neni.......

a stejně nevěřim ;-))
o 04.11.2009, 23:44 | Lefi
Stanli RS: sorry,ale kdo by mohl závidět něco tak obyčejného jako je fabie...to musí být ten člověk hodně chorej a to muže být ta fabie sebe lépe udělaná...
o 05.11.2009, 14:08 | Stanli RS
já nechápu co pořád někteří proti těm fábiím máte?!
i obyčejný auto, jako je fábie může vypadat neobyčejně a tím nemyslim tu co je tady v tom inzerátu....
o 05.11.2009, 17:24 | schwaboid
Ale jo, ale takový člověk Ti ale závidí i boty co máš na noze, i to hovno co je na nich našláplý.....
o 05.11.2009, 17:35 | Rudi
mazec todle "tuningove sploilery dole na prahach i blatnikach a u kufru," :-DDD
o 05.11.2009, 18:16 | Lefi
Stanli RS: ale já proti nim nic nemám,jen řikám že je to obyčejné,velice tuctové auto na nákupy,které rozhodně nebylo vytvářené proto aby si z ní člověk sednul na prdel...Může být pěkná,hezky vymazlená to chápu a neřikam že jsem nikdy takovou neviděl,ale pořád je to velice nezajímavé auto.
Proto dle mého názoru,člověk který něco tak ukrutně nezajímavého,jako je tento počin od Škodovky,závidí,musí být uplně vylízanej,nebo zavidí i sousedovo hovno na dvoře.
Neber to zle,je to můj pohled na věc
(líbí se mi například Plutákův projekt ale to je trošku něco jineho)
o 06.11.2009, 12:13 | Fordik
Tak ten inzerát je mazec :o) nejdřív sem myslel, že mám rozostřený buď oči nebo monitor, ale naštěstí ani jedno :o)
Lefi: stačili když sem si já koupil Focuse 8 let starýho a měl si vidět sousedku :o/ Auto nemusí být upravený (tak na to koukáme my tady). Pokud bydlíš někde, kde si lidi záviděj pouze krásný,nový,drahý a luxusně udělaný auta, tak si šťastnej člověk.
o 06.11.2009, 14:16 | Lefi
Fordik : bydlim na sídlišti kde u baráku parkují stovky aut na velice malém prostoru a nečekaně koncern je tu z 90procent...
A zrovna jedničková fabie za pár šušňů patří mezi ty horší.Takže si nedokážu představit,že by někdo něco takového záviděl...
Možná je to dané tím,že tu neni sousedství v pravém slova smyslu,ale pochybuji,že ti někdo kdo bydlí v rodiném domě,bude závidět starou škodovku...
Zahraniční vozy možná jo,ale to je dané tím,že tam jsou lidi neznalí a nemaj představu kolik něco takového stojí...
o 07.11.2009, 08:32 | Zdeny60
Hoši, máte humor ale skutek utek. Ta dotyčná je 18ti letá žába, co chodí na střední školu a OPRAVDU, řada děcek z třeťáku jí to OPRAVDU závidí. ABy ne, když fotr od rodiny je rád, že přes léto dostane na Jesenicku brigádu za 6ku hrubýho.

Víte hovno, mládenci.... Všude není život jednoduchej, jako například v Praze či Brně... Tak sit přeberte a přestaňte ze sebe dělat machry.Ono až vám mnohým bude 55 a opřijdete o práci právě v Jeseníku či Javorníkiu, tak vás tyhle kydy přejdou taky a pak nadejde čas, kdy začnete závidět i starou 120ku, když do ní může dotyčný praviudelně kupovat benzín (obrazně řečeno, když na provoz auta ještě zůstanou drobný po tom, co z 8 hrubýho zapltíte nájem energie,žrádlo a dva fakany na škole).

Se vzpamatujte, mnozí z vás.

Pravda je, že inzerát je fakt pochybný, ale to bylo jen jako na vysvětlenou, jak to může v životě konkretně v této oblastio někdy dopadnout.
o 07.11.2009, 11:42 | schwaboid
Takže si tam závidíte vlastně úplně všechno..... No potěš koště.
o 07.11.2009, 11:49 | Dexter
Zdeny60: třeba někteří mládenci nesedí doma na prdeli a nebrečí, ale jdou do Prahy či Brna, kde je život tak jednoduchej jak píšeš.
o 07.11.2009, 12:14 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
ze v praze nebo brne je to jednodussi? v cem?
najem drazsi, vice lidi na volny pracovni post

pokud mam za leto penize za brigadu 6k tak nezprznim auto zbytecnostma a jeste s takovym vysledkem
o 07.11.2009, 13:45 | Lefi
Zdeny60: tady je vidět jak jsi zaslepený!

V čem je to jednodušší,mám spoustu kamaradů,kteří za prací nakonec jeli např. do Prahy,ale o tu práci se musíš sakra rvát a hlavně musíš něco umět!!!

Vzpamatovat by jsi se měl naopak ty!
Jen pro zajímavost:
Nevim jak v Brně,ale v Praze stojí podnájem bytu 2+hovno na okrajové časti 12-15tisíc a to je to často ještě bez energií!
Takže si přepočítej jak si Pražaci žijou blaze když berou například aspoˇˇn ten republikovej průměr,což je někde kolem 25tisíc hrubého,plus to co jsi řikal: energie,žrádlo a dva fakany na škole!
o 07.11.2009, 16:01 | Fordik
Zdeny:tak nejak sem to myslel,akorat se mi nechtelo psat tolik pismen :o)Ale s tou Prahou musim dat za pravdu kralikovi I Lefimu.
o 07.11.2009, 22:47 | crestik
ti co nemáte práci, běžte do Prahy nebo Brna, kde je vysoký nájem
Pražáci a Brňáci, co bečí na vysoký nájem, běžte tam kde není práce
:-))
o 08.11.2009, 00:03 | Zdeny60
Hoši, nepřesvědčujte mě. Pár pátků po světě běhám, něco jsem viděl, někde jsem byl ( a pracoval i mimo ČR, takže mohu srovnávat) a něco umím. A když prostě něco umím, tak je logický, že tady v Jeseníku to nabízet nebudu, protože i kdybych uměl sebevíc A NECHTĚL PODNIKAT !!!, tak mě stějně žádný soukromník tady nezaplatí, A tak jdu logicky do větších měst, kde jaksi šance na job roste. Jinak Lefi, v Praze jsem dělal opravdu od r. 1995 do r. 2005/3. měsíc, takže kapánek o tom, jaké jsou platy v Praze a jaké za stejnou práci jinde, trošičku něco vím. Vime?? A to nemluvím o brigádách, kupř. nedávno jsem četl inzerát, že jakejsi pražskej lenochod nabízí vyklízení strých půd a bytů za 100 na ruku a hodinu. Hošánci, tohle je proo lidi v Jeseníku/Javorníku terno, protože človek si - jednoduchým výpočtem každý určitě vládne - vydělá téměr 18litrů čistého a to v našem kraji ani v nejlepším pohádkovém snu. Jako příklad mohu uvést hafol lidí z papírny Jindřichov, která šla vinou managerů do kytek a lidi, co tam dělali třebas 30 let strojvedoucího PS )výše už neměli kam jít), berou dnes zavděk práci 3 dny v týdnu po 45 CZK/hod !!!!!! Tak se - Lefi a tobě podobní - proberte.

Crestik: i v Praze se dá sehnat ubytování za slušný peníz a to i pro brigádníky. Není to sice žádná vejskačka, ale kde nic není ani smrt nebere a tito lidé si fakticky nemohou vybírat a jsou dost skromní.

Takže když to shrnu, tak je to vlastně pořád tak, jak jsem naspal nahoře a nevidím vůbec jediný důvod na tom něco měnit, jak radí např. opět Lefi.

S jednou věcí však s Lefim souhlasím - ano, o praci se musíš rvát- tedy, pokdu máš co nabídnout. Jinak to snad ani nemá cenu.

Jestli někdo platí za podnájem 15l měsíčně, tak bych mu doporučil situaci přehodnotit, pokud se miu to nelíbí. Ale mám takový dojem, že to nebude tak, jak píšeš. když tedy náhodou bude, tak např. mladá bezdětná ro´dina, kde oba dělají za ten mrzký pržský průměr = 50l/mesíc a zaplatí si tedy ten pronájem za 15 (je to včetně energií, to jsem si tak celkem jist), tak jim zbývá -pokud mě zrak nešálí - 35 litrů. No, sorry, pane Lefi, ale tohle moc v Jeseníkách neroztrubuj, mohl bys dosta od někoho na boudu za pobuřování. Tak se stáhni a nevykřikuj, hochu, nebydle jsi tu tak o situaci v tomot regionu víš svatý prd. A nejsi sám, kdo má kamarády, navíc se domnívám, že ty se domníváš, ale já vím.

A propos: zkus mi vyvrátit obecně zažitý fakt, proč se maldí stahují do Prahy, Brna a Budějovic či Plzně?? Asi proto, aby mohli někomu jen tak mýrnyx týrnyx platit 15ku zanholobyt pro domácího modré oči?? Nenech se vysmát s těmi svými kecy!
o 08.11.2009, 00:12 | Zdeny60
Schwaboid: k tém závisti: přišel jsem do našeho regionu (konkretně Šumperk) v roce 1984 po VŠ. A jak se tka dívám zpět, kdysi tu vládly mezi lidem velmi solidní vztahy, dobrosrdečnost (pro Moraváky typická), skromnost a snaha druhému pomoci.
Oproti Kralovým Varům, kde jsem bydle v r. 1983-84 naprostá nirvána. Jenže s postupem doby od slavného velvetu v r. 1989 se jaski něco zlomilo a lidi jsou na sebe jako psi. Vysvětlení je logické -je to boj o přežití do slova do písmene. každý tady má totiž strach přijít o tu mizernou všivou práci, jestli se to tak dá nazvat, kdy mnohdy nevydělá ani 15 hrubýho za měsíc (jo, čteš dobře) a proto si logicky tu "svoji" pozici brání všemožným způsobem. Mnohdy i dost špinavým a nevím, jak to nazvat, i naschvály. A naschvály a závsit mají k sobě veeelmi blízko. Zdaleka před těmi 20 lety ta závist mezi lidmi nebyla taková, jako je tu dnes. Stačí, abys měl něco víc než soused, který přišel o kšeft či práci, tak tě je schopen zatratit během jednoho dne. I to jsem zažil, kdyý se mi začalo dařit vic, než někdo snesl - dotyčný se se mnouuž hezkou řádku let nebaví a vím 100% ně, že mu v palici leží jen a jen závost, že já jsem sehnal dobrý bydlo a on nikolivěk. A někdy stačí fakt jen málo, jo jo, čím chudší kraj, tím horší. Ale já - ťuky ťuky ťuk - jsem v klidu a nestěžuji si, neb nemám zatím jediný důvod.
o 08.11.2009, 11:08 | schwaboid
To je ale závist jinýho charakteru než myslím. Ono je asi závidět a ZÁVIDĚT.
o 08.11.2009, 16:53 | Zdeny60
Schwaboid:

závist je jen jedna. A vždycky je to zlý. Závidět se dá všechno, snad kormě nemoci. A nejhorší je, když se závidí úspěch druhého. Ten se totiž navíc neodpouští.
o 08.11.2009, 17:06 | Luke_288
Souhlas se Zdenym s jednou výjimkou- nevím, zda se lidi stěhujou za prací do Budějc, v Budějcích jsem se narodil a jezdim tam na víkendy, ale přes tejden makám v Praze. v Budějcích to taky není žádná sláva...
o 08.11.2009, 17:21 | Lefi | Upraveno: 2009-11-08 17:23:57
Tohle nemá cenu řešit,bude to stále dokola!!!
Stále dokola ten zabedněný pohled na to jak si pražáci proplouvaj životem s prstem v prdeli...
Ano,mladí sem jezdí,ale minimalně 50procent z nich se vrací zpět,hned co zjistí,že se tu opravdu musí makat(že jedinou chvilku klidu máš občas na oběd)!
Dalších X se jich vrací kvuli tomu že nemají co nabídnout!
A i ti si pak stěžujou...
Ano,zrovna o tvém regionu vim opravdu prd.Ale spoustu moraváků co se nastěhovali do Phy za prací znám,pracoval s něma a z jejich vyprávění mám velicu slušný obrázek...

Každopadně to nemění nic na tom že si zavidíte mezi sebou každou kravinu,což mi do hlavy asi nikdy nevleze protože nevidim jediný důvod...To je každeho věc,co má nebo nemá!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3168 sekund.