Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Jak často necháváte povolený víčko nádrže ?

o Navštíveno 8413x o
o 31.10.2009, 23:18 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-10-31 23:22:49
timhle postem nechci vyvolávat nějakej flame o tom kdo má lepší technologie ale.....
věci jako LED hlavní světla a mlhovky, silicon-carbid brzdy či magnesium kola, 2x xbox vzadu, LCD budíky s 3d navi a jinejma fíčurama, ohřejvák/chladič držáky na pití vpředu vzadu a mnoho dalších věcí..... to prostě beru jako užitečný a dobrý věci .....

ale tohle ???
Capless fuel system:
Removing a gas cap can be difficult for arthritic, disabled or elderly people. With this system, the user simply pushes an interior button and an electronically activated ball spins open to allow access to the fuel pipe, and closes when the nozzle is removed. In addition, a capless system means there?s no cap to lose and no risk of a loose cap triggering a dashboard warning light.

to mi hlava nebere vážně :))) nehledně na to že to vypadá divně a každej jouda to omlátí tank pistolí a leda tak to zrezne :)

foto k příspěvku  od Nismo.Power

o 31.10.2009, 23:20 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-10-31 23:20:54

o 31.10.2009, 23:20 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-10-31 23:21:14

o 31.10.2009, 23:23 | tappaja
Vypada to vazne divne, nedovedu si predstavit, az mi tam nakej pumpar narve pistoli a ojebe to kolem. Asi je fakt Cadillac for arthritic, disabled or elderly people. :o)))))))))
o 31.10.2009, 23:25 | Nismo.Power
tak tu výmluvu tam chápu ale zase netušim proč by postiženej či starej člověk měl mít 6.0 motor s 505hp a karbon brzdy natož xboxy vzadu :)))
o 31.10.2009, 23:28 | Nismo.Power

o 31.10.2009, 23:30 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-10-31 23:30:20
tohle taky moc nechápu..... proč bych měl koukat na cestující vzadu ? :) asi už nevědi co víc vecpat do zpětnýho zrcátka když v bočních jim blikaj šipky popř. se tam signalizuje auto v mrtvym úhlu.... to asi když je člověk postiženej že nemůže otáčet hlavou tak kouká do zpětnýho :)

o 31.10.2009, 23:38 | u-geen
koukat treba na decko, to bych docela chapal.
o 31.10.2009, 23:41 | X-sat (M)
Přesně tak, kvůli dětem super.
o 31.10.2009, 23:59 | MaxxT
ja jsem tady na to koukal taky docela divne, kdyz prisel chlap a strcil pistoli do "auta" :-) ale tady na ty fotce neni takova gumicka, on tam mel takovou pruhlednou gumicku, takze se to asi neomlati.. :-)
o 01.11.2009, 00:04 | ruffrider
MaxxT-takze bez gumicky ani ranu:-)
o 01.11.2009, 00:11 | Nismo.Power
jo to je fakt, jakožto zatim bezdětnýho mě děcka nenapadnou :)) už to pak chápu je to at rodiče můžou řikat "nedloubej se v tom nose když hraješ na xboxu" :D

Pavel : na čem jsi to tam viděl ? :) pravda že to co jsem sem dal je rok 2005 tak už to asi nějaký auto mohlo postihnout.... :))
o 01.11.2009, 01:52 | Kesam
Amerika co???:)))
o 01.11.2009, 09:00 | Vlastah
ostatni veci mozna OK, ale to vicko nevicko je divoky :-)
o 01.11.2009, 09:53 | muSlim
Mne sa páči aj s tou výbavou aj cap-om :o)
o 01.11.2009, 10:10 | crestik
já spíš nechápu tu kameru na ty cestující. Tohle nedělal nikdo prakticky uvažující. Páč normální člověk by tam dal vypouklé zrcátko za desetinu ceny, a bylo by 100x použitelnější. V tom piktogramu za provozu nevidí, jestli vzadu je děcko v sedačce, sedačka bez děcka, Mickey Mouse v sedačce apod, natož poznat, jestli se prcek vzadu neodepíná nebo něco. Tak tam bude zírat a skončí jak jedna ženská ze sousedního města, co pozorovala v zrcátku kočkující se potomky, sjela z cesty a vyzkoušela, jak umí fiesta sjíždět schody
o 01.11.2009, 18:02 | Nismo.Power
Kesam : kdepak novej trabant ;-)

Slim to jsem asi nevypsal všechnu výbavu samo...

crestik ..... to zase ne, řek bych že tam uvidíš naprosto vpoho všechno mimo to že kulatý zrcadlo by vypadalo divnějc, nebylo tak drahý a nemohlo by ti tam ukayovat obraz za autem což tohle umí i když zrovna neparkuješ.... když bych to srovnal s mojim zrcátkem který je cca podobný tak místo toho organickýho displaye tam mám digitální kompas velkej přesně jak to okýnko co má tohle a když si tam představim LCD tak bych na to viděl dobře ....ale neřikám teda že bych to potřeboval :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3223 sekund.