Navštíveno 9127x

Poradí někdo, kde sehnat LED žárovky do zadních světel - patice T20? obešel jsem všechny Auto-moto prodejny v okolí a všichni na mě zírají jak na vo*a.... buď jsou 100let za opicema, nebo já chci něco, co neexistuje?
Díky
tak, co tak brouzdám web, tak začínám mít i v paticích guláš....
Je to do Toyoty do zadních lamp - nástrčná, bezpaticová....
zeptam se mého dodavatele, třeba bude mít. třeba ti něco utkví i z tohodle..
[ Link ] (sorry za odkaz, ale jen pro obrázek)

28.10.2009, 22:03 |
hoff Jojo, zkus zapatrat po aukru, je tam tech kravovinek mraky. . .
Nebo jestli by umel Johanik

28.10.2009, 22:04 |
hoff | Upraveno: 2009-10-28 22:05:21
.
Aukro jsem právě prolezl skrz....nic...
jdu hledat dál...
myslim, že mám skladem pro jistotu pošli foto originálu...pak ti řeknu v jakých mam barvach
T20 mam na svem aute a svitej paradne, viz
[ Link ] vse skladem

28.10.2009, 22:48 |
Kapka (M)
když už jme u tech LED..potrebuju neco silnejsiho do couvacich svetel na Octavii I...existuje neco?
není to pro mne, strojím jedno auto po laku - má smysl vůbec dávat LED žárovky do obyč, nečiré optiky?
našel jsem link, kde to dotyčný technicky rozebral, problém u dvouvlákna (potkávací / brzdové) byl malý rozdíl jednotlivých vláken.... nějaké zkušenosti v obyčejné / originál / nečiré lampě?
do necire si myslim ze je to i vyhazovani penez, ja to mam treba v ciry a sviti to fakt paradne, mam menenou mlhovku a couvacku a rozdil je celkem viditelnej
jeste jsem koupil z prdele za dvojaka PIAA parkovacky a svitej neskutecne :) ale ty prachy
takhle vypadají lampy...

28.10.2009, 23:08 |
Kapka (M)
2 Rajdlos: nemas nejaky odkaz na ty couvacky do by me šli do origo lamp na moji Octavku?mam pokovena skla a vecer vždycky couvam do hodne uzkeho dvora...a už jedou jsem si skrabnul auto..dik
co mas za patici? ja mam T20, okta bude mit urco BAY9 nebo neco takovyho

28.10.2009, 23:17 |
Kapka (M)
to prave nevim..zkusim to nejak zitra zjistit...

29.10.2009, 16:46 |
TROY se sem taky vetřu
T4W do předních lamp do parkovaček či co
takže dle Vás tedy vyhozené peníze, do těch lamp, viz foto výše?