Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Letni pneu

o Navštíveno 9319x o
o 28.10.2009, 19:57 | jurda
Cau chlapi budu muset koupit nove letni pneu tak sem se chtel zeptak kdo s jakyma ma dobre ci spatne zkusenosti byl by to rozmer 195/50-15 stale pokukuju po Yokohama parada ale co sem tak vycetl tak na suchu super ale za deste dost blbe tyk vubec nevim ted sem mel Toyo T1R spokojenost velika jen sem si rikal ze bych treba zkusil neco jineho a jestli sem se netrefil do sekce tak se omlouvam

o 28.10.2009, 22:28 | Honcke
Yokohama-musím potvrdit-já mám letňáky a fakt sucho-bomba-mokro-sra*ka.Akorat mam 16ctky.Ale to je fuk.Jinak spokojenej jsem byl i s UNIROYALkama.Měl jsem ty šípovky,a sucho,mokro,paráda.O dost měkčí směs než Yokohama,lepší chování na mokru než např.Michelin Energy E3A.Tyto oboje jsem měl v 15tkách a nebál bych se říct,že Uniroyaly mi byly sympatičtější.Toť můj názor.
o 28.10.2009, 22:55 | PlusOne
jurda:
Měl jsem na léto na předku Toyo Proxes 4, na zadku Yokohama AVS Sport. Toyky šly strašně rychle do hajzlu, a na mokru nepodržely, ty Yokohamy byly k neutržení, a po 20.000 pořád s VELMI solidním vzorkem.

Po PARADÁch jsem pokukoval taky, ale nakonec jsem objednal Yokohama s.drive.
Všechno rozměr 195/50/15.
Jinak jsem jezdil i Uniroyal Rainsport (první generace), a spokojenost, kolegovi jsem doporučil Uniroyal Rainsport II, a taky je spokojenej. Pokud pro tebe vzhled nehraje roli, tak bych rozhodně zauvažoval i o Bridgestone Potenza, nebo Continental Conti SportContact. Nemám osobní zkušenost, ale byly mi doporučené...
o 28.10.2009, 23:03 | tcp_radim206
kup si pirelli drago jestli to prodavaj jeste protoze to je neznicitelna guma za par korun
o 29.10.2009, 14:44 | jurda
tak na ty uniroyaly sem se taky dival a nevypadaji zle SportContakty mi zase kamosi nedoporucuji,potenzy zase jo a ja na tech Toyach mam neco malo pres 20.000 tak sem spokojeny no jeste musim popremyslet a pohledat co je v nabidce
o 29.10.2009, 14:54 | Rudi
Já měl continentaly 195/55, najel na nich přes 40tis. a vzadu ten vzorek byl tak sotva na 6mm, skoro vůbec neubejvalo, předek těžší díky motoru tam bylo asi 4-5mm a jízdní vlastnosti super, drželi jak za deště, tak za sucha.
o 29.10.2009, 15:07 | Pepíno_Honda
v tomhle rozměru Bridgestone ER300 Turanza. Pneumatika za pár kaček a skvělý jízdní vlastnosti a skoro vůbec neubývají....
o 30.10.2009, 09:54 | Mišell
Mám ty Parady...na suchu super. Na mokru nemám problém-v rámci povolených rychlostních limitů. Kdo jezdí ve s*ačkách 200,tak pro něj to holt asi nebude. Nevim,taky jsem čet pár názorů,že jako na mokru děs...schválně jsem to zkoušel i na cvičáku v brutálnim chcanci a opravdu to jen tak utrhnout nešlo.
o 01.11.2009, 21:16 | Monička
Continental sportContact 2,Michelin Pilot Exalto,GY F1,
o 01.11.2009, 21:18 | Midnite
jasně že Continental.. hodně luxusní gumy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3535 sekund.