Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jak na renovaci kol?

o Navštíveno 8885x o
o 19.10.2009, 14:39 | wendys
Ahoj vespolek,
koupil jsem kola ve stavu viz obrázek. Záměr je: vyleštit čelní plochu vč paprsků a límečku, díry nechat nalakované. Ale, lak v dírách je odloupnutý, nebo má puchýře, takže moc dlouho asi nevydrží.
Navím jestli je vhodné nechat ty díry opískovat, nebo barvu odstranit barvožroutem. Čím potom nalakovat? Existuje ideálně sprej na hliník? zatím jsem nic takového nenašel. Předem díky za nápady.

foto k příspěvku  od wendys

o 19.10.2009, 15:15 | tappaja
Kdyz piskovat, tak nekde, kde tryskaj sodou, ledem atd, pisek na to neber, jinak to bude strasne hruby. Asi bych zkusil horkej barvozrout nebo tak neco.
o 19.10.2009, 19:40 | mishan
jako tap...
o 20.10.2009, 07:31 | P3RF3KT
na renovaci kol k mishanovi :)))
o 20.10.2009, 08:32 | wendys
No rozpočet není vysoký, takže v úvahu připadá pouze moje práce.
Barvu teda odstanit barvožroutem. Nějáký tip na lak? Na netu jsem našel nějáký základ na hliník ve spreji od dupli-color a na to už jen barvu, popř. lak a leštit plochu....
o 20.10.2009, 15:34 | Kesam
To tam nech to co je tam od výroby co budeš lakovat zbytek dolu obrousit vyleštit nazdar bazar po víkendu obouváš :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3343 sekund.