Navštíveno 9516x

Věc se má takto, shánim nějaký 4 těhlice pro hnanou i nehnanou nápravu popř. všechny 4 pro hnanou tak aby
-měla díru nahoře i dole na čep. tj nebyla držena tlumičem zezhora
-měla páku na řízení
-bylo do nich levný ložisko
-dobře sehnatelný poloosy
-dobře sehnatelný třmeny, repas sada na ně a takový aby se vešly řekněme max do 15"
Je tu hodně lidí co znaj dokonale svoje auto takže někoho třeba napadne nějaký auto který má co hledám :)
koho něco napadne tak dík za tip či obrázek :)

13.10.2009, 23:41 |
fredh na to držení zvrchu můžeš udělat jednoduchej adaptér, skoro každá těhlice je takhle řešená, ještě sem neviděl jinak.
Bude nějaká bugy?
jasný adaptér by šel ale spíš bych byl pro variantu bezproblémů :) dost aut to má určitě i tak jak řikám neb stopro už jsem takový těhlice viděl akorát nevim z čeho :))
bugy to je tajný....stejnak nejdřív za rok když všechno pude dobře :)
BTW : totálně si sedim na vedení... :) jak jsem to dopsal tak mi došlo že na MK3 supře mám to co hledám a dvě těhlice mám doma v garáži..... každopdáně i tak chci najít jiný kandidáty ještě.... ideálně abych sjednotil roztěč na kola taky neb když bych měl předek 5x114,3 ze supry a zadek 4x98 z punta nebo kolik má punto tak to by bylo na prd :)
takhle supra mk3 ..... něco podobnýho shánim tedy.... tudíž auta kde tlumič je chycenej ke spodnímu ramenu....

zadek supry taky neni k zahození.....
ale i tak budu rád za další návrhy.....
mít třeba felcka něco jednoduchýho tak to je jasná volba cenová ale felcka zrovna nic moc :)

14.10.2009, 00:33 |
fredh a co z nějaký štyrkolky?
ale to je zase na malý kolečka
nn 4kolku ne..... potřebuju něco robusního aby to přežilo velký přetížení i velkou rychlost :)
tzn potřebuju i aby to ve výsledku bylo celkem lehký :)
přinejhoršim si nějaký vyrobim na míru ale nedá se říct že by se mi do toho dvakrát chtělo.... proto radši shánim nápady z čeho :)

14.10.2009, 19:24 |
Robo Na Civici jsi koukal?

14.10.2009, 20:24 |
Komba Něco podobného má myslím že Chevrolet Epica na zadku...jinak stodvacítka to má určitě v předu a nebo žigulík:D
co 156tka s tema posranejma ramenama na predku? - tam "taky" neni person... Nebo naprava z cheera... :-) ta by mohla bejt robustni dost...
No nevim jestli zrovna ciro je idealni, ale jestli se chces NP juknout, muzes ve vrsovicich :-D
civica jsem nekoukal ale zkusim pohledat.... chtělo by to i rovnou vědět kterej model ale myslim že petura by asi vědel nejlíp jak to tam je :)
epica nevim jak má..... 120ka /žigul proč ne pokud to vypadá nějak k světu...... těhlice se rozhodně ve 200kmh nerozpadne i když bude ze 120cy :))
156ka ta má hrůzu :))) takže to nehrozí.....
cheero je robusní vim jak to má ale má to zbztečně velký a těžký kvůli 4x4 :)

15.10.2009, 10:25 |
Eidy | Upraveno: 2009-10-15 10:26:29
Tak ze 120 to není to pravý. Sice vydrží dost, ale je dělaná na svislej čep krz celou těhlici a navíc to rozhodně nemá díru na poloosu.
[ Link ]

15.10.2009, 15:22 |
Robo No měl jsem 4 modely Civiců od r.v.1991 do 1998 a systém přední těhlice měly všechny stejný.Teď mám Civic Aerodeck 1.8VTi a ten ji má možná o něco robustnější než předchozí 1.6 ESi
Eidy : dík, tim se to vylučuje :)
Robo : nemáš náhodou nějaký foto ? :) dík

16.10.2009, 18:26 |
Robo [ Link ] jinak o víkendu budu přezouvat,tak když by jsi chtěl nějaký detail,dej vědět
Robo : ty jsou napikaču stejně jako alfa 156 takže to nebude ončo :)
2:50
3:30
někdo nějaký nápady z čeho to může pocházet ? :)
naprosto perfektní příklad toho co chci sehnat :)
[ Link ]