Navštíveno 9448x

10.10.2009, 23:26 |
Lukin.xxx | Upraveno: 2009-10-10 23:28:36
čaute máte někdo z origo mlhovek udělané denní světla????když to nějak překopu budou problemy s policii?
problemy bych ti pral.budes dalsi kokot co bude oslnovat mlhovkama.budto kup to co tam ma bejt,nebo se na to vyser.az budes jezdit celej den po svete a potkas kupu takovejch idiotu,ze kterejch te budou bolet oci,tak budes mozna i myslet jinak
tak tak... mlhovky jsou na sviceni za mlhy a ne ve dne... ja idioty, co s tim jezdi v noci normalne solim dalkovyma... posledni dobou je to nejaka divna moda. nejlepe po desti, kdyz se vsechno leskne...
asi jste ho nepochopili, chce předělat mlhovky na denní světla a asi ne jen tím, že bude svítit mlhovkama ve dne. Ale i tak, nebudeš mít homologaci, takže o ničem
tak tak jedna se o předělani jak maš mlhovky nastavene na 1,5 procent sklon nemužeš oslnovat!!!
Nechápu jak může mlhovka u země ve dne oslňovat...

11.10.2009, 09:19 |
Luke_288 | Upraveno: 2009-10-11 09:20:08
jako dekl, mě teda taky sere, když mě někdo oslňuje, ale jako mlhovka (přední) mě neoslňuje ani za tmy, natož ve dne...vadí mi akorát za deště
jestli chceš denní svícení, kup si homologovaný, o nic jinýho bych se nepokoušel
mam na bmw homologovane denni svetla misto mlhovek, tzn kulate a maximalni spokojenost, sviti to hodne a funguje to, za celou dobu ani jeden problem na aute uz cca 1/2roku, proc prez den svitit xenonem kdyz muze bejt toto ze
jenže tak bych to taky řešil ale ty mlhy co mam ja nejdou jen tak nahradit nějakýma světlama s homologací je to P 406!!! a diodkove denni světla co ma každý druhý mě totalně neoslovujou to jsem měl na autě před 4 rokama
všechno jde, když se chce.......

11.10.2009, 10:08 |
Lukin.xxx | Upraveno: 2009-10-11 10:10:26
jak by jste to pořešili s denním svicením?u toho to vozu?
U auta bez xenonů bych to neřešil...
Lukin.xxx:
Nevidím čočku, takže máš xenon v parabole????
nejde o xeny jde o všecno zatěž altíku atd proto uvažuju denní sviceni ale nechci sprznit ten předek starší peugeoty neměly čočky ani cit C5 taky neměla čočku
Udelal bych to takhle. Rozdelal mlhovky, vsadil do nich homologovany LED kruhovy denni svetla tak, aby bylo videt na homologaci. Cely to zase prikryjes origo plexi.
Bude to dobre vypadat, nenarusis stavajici vzhled, funkce i homologace bude splnena taktez.
tomas:jake světla maš na mysli?
Lukin: nevim jestli myslel presne tohle, ale ja bych se pokusil tam dat neco takoveho:
[ Link ]
konkrétně nemám vybraná žádná, ale něco jako sem dal mrbrain jsem měl na mysli :-)
Ja bych to prave u nexenonu resil..protoze halogenky odchazi jako na bezicim pase,pokud chce nekdo lepsi halogenku,nemluve o roztopene parabole
asi jako cupra.165
Kromě zatížení altíku, má spousta aut má při svícení hlavními světly přes den nižší podsvícení autorádia, topení a je to docela nepříjemné. Taky se aspoň nevysvítí žárovičky podsvícení tlačítek a budíků (i když dneska jsou to převážně diody). O peníze ani nejde ale měnit mě tyhle kraviny člověka nebaví...
proc resis homologaci deniho sviceni kdyz tam mas hid sadu?

12.10.2009, 16:51 |
Alííí Převážná většina těhle čínskejch sraček s "homologací" oslňuje i za krásnýho slunečnýho dne v poledne, a za snížený viditelnosti, nebo v dešti je to opravdu peklo.
Ale co, my co jezdíme se 4 bixenony, a stále s prostředníčkem na levý páčce zespod, to máme na háku, a zánět spojivek nám nehrozí. ;-)))))

12.10.2009, 22:25 |
KaCzaba | Upraveno: 2009-10-12 22:26:21
i my co mame dve sady pridavnejch dalkovejch jedny v narazniku,druhy na strese kabiny,plus orig H4 to taky neresime,jelikoz slabsi vzdy ustoupi.
A jéje, koukám že nastává doba, "čím víc světýlek, tím víc addidas" ...
Pánové, uvědomujete si, co tady "melete" za hovadiny:
1 - Zatížení altíku - kravina, těch pár ampér při normálním svícení je mu úplně jedno, jedině že máte Š105
2, Nižší podsvícení autorádia - nastavte si dimmer lamy
3, vysvícení žároviček interiéru - no válím se po zemi :)

13.10.2009, 09:13 |
zipp Alííí + KaCzaba: pěkně kluci, jen tak dál :-)
Milhauzz:
1) uvědomuješ ci, co všechno ti na autě svítí, když máš rozsvícený světla? Třeba na octě II ty zadní světla, tam je snad 5 5W žárovek v každým...ono se to pěkně nasčítá všechno (ne že bych byl fanda denního svícení, já to nesnáším, ale budiž)
2) sám seš lama!! Jel jsi někdy třeba v renaultu? Tam to totiž tak trošku nejde nastavit, víš?
3) to je blbost, to máš pravdu
Milhauzz: to by ses divil jaka je to zatěž jen si změř napěti bez světel a se světlama! jasne že to neni zas tak moc aby kvuli too altiky odchazely ale je to znat
Milhauzz: tak například u mého bývalého Legacy, je při puštěných světlech tak nízké podsvícení topení, že na něj není za slunečného dne vidět. A přehodit to nejde, jenom jednorázově. Po znovunastartování to zase svítí slabě:-)
Zatížení altíku? Však zelení mají nějaké odhady, kolik způsobí celoroční svícení navíc skleníkových plynů, hihi...