Navštíveno 7074x

01.10.2009, 21:01 |
Octan Kde se dají sehnat brzdové pancéřové hadičky na Škodu Octavii TDI. Hledal jsem na netu a nic jsem, nenašel. Není zde někdo kdo ví kde sehant nebo prý něco dělá i Goodbridge i v barvě a není zde někdo kdo dělá Goodbridge.
Jo ještě mám to napřední nápravu.
Díky za pomoc.
Udělat. Díly koupit buď od p. Křenka a nebo od Petra Kalmara. Tady máš odkaz jak to dělal kamarád na Škodovku :-)
[ Link ]
pokud maj diesely stejny hadice jako benzinovy Okty tak umi sehnat, neni problem, nebo nechat postavit na zakazku

01.10.2009, 21:25 |
Octan | Upraveno: 2009-10-01 21:29:03
No to ja právě nevím zda je to stejne jako benzín.
Ale našel jsem na
[ Link ] - kde je napsáno že použití pro 1.6, 1.8, 1.9TDI tak asi by to mělo být stejné ale určo to nevím.
Oprava ne Goodbridge ale Goodridge.
mazec ,ze goodridge je neumí a na 105 a favority je maji :D

01.10.2009, 21:36 |
Octan To: Rajdlos - S tebou jsem to řešil po mailu, zda si vzpomináš. Ale pokud to fakt sedí jak na benzín a na TDI nevím. To by chtělo nějakého odborníka co se v tom vyzná zda je o stejné.

01.10.2009, 21:43 |
vectrak | Upraveno: 2009-10-01 21:44:27
octan: tady si můžeš vybrat i barvičku.. Většinou je to klasika pancéř a na ni navlečena barevná bužírka.
Cena je docela líbivá :)
[ Link ]
vectraK: Kde jsi je našel na 105tku hotové? Vidím tam jen Fabii a Octavii. Mám v plánu si je taky udělat na míru, protože to vyjde nejlevněji, ale pokud by to někdo nabízel za slušnou cenu, tak bych se nechal zlákat.
Tuner: třeba tady 105/120 i s poštou za cca 52 liber komplet sada..
Ja si je taky objednával z Uk a do tydne jsou u tebe za cenu kterou u nas nekoupis..
Jsem ani netusil ze se delala 120 s pravostranym rizenim :-)
[ Link ]
jinak jsem bral jedny goodridge a jedny od hel performance kvalita podobná jen od Hel jsem měl barvu jakou jsem chtel a tusim ze jsou i levnejsi..
vectrak: Díky za tip. Jinak škodovky byly v Anglii hodně a vznikla tam většina cabrioletů na bázi Rapida.

02.10.2009, 15:55 |
Octan Zkusím to objednat z toho linku co napsal vectrak.
To vectrak: ty jsi to tam jen objednal a pak jsi poslal peníze na účet, či jak?

02.10.2009, 16:17 |
Octan To Rajdlos: máš ty hadice pro octu na benzín někde po ruce že bys je zkusil nafotit a já ybch se podíval na ty svoje zda to nebude stejné?
Jinak 1.6, 1.4, 1.8 a 1.9TDI mají stejné brzdy a to FS-III pouze verze RS má FN-3 tak by to mohlo sedět.
Nutně to spěchá.
bohuzel to je na objednavku

02.10.2009, 20:24 |
Octan A výrobce od koho to objednáváš by to nevěděl zda to pasuje?Kdybych věděl že to pasuje tak bych je vzal.Ale kde to zjistit.
Bohuzel je to dodavatel, ale pokud to ma stejne brzdice, tak nevidim duvod proc by to nemelo pasovat.
Octan: platil jsem přes Paypal..

17.10.2009, 20:12 |
Octan Tak vyřešeno na www.brzdy.cz, kde dělají pancéř. brzdové hadičky na různé vozy. Cena přibližně 700,- Kč za 1kus.
Dávám jen info pokud by někdo řešil podobný problém jako já.