Navštíveno 8041x

1

2

3

4

5

6

akorát nechápu, proč jsou tak rozostřený. Přitom foceno hodně kvalitním foťákem si myslim teda:-)
no je vidět, že focení není tvůj obor :-)
K tomu kvalitnímu foťáku... i když bude foťák za 100.000,- tak z něj můžou vylézt takové fotky, když ho bude mít v ruce kopyto :-)
báwo docela pěkný, ale chtělo by to fotit víc za světla

20.09.2009, 18:08 |
Komba Neumíš číst,že se nemá před vraty parkovat:D....
Jinak fotky mi taky přijdou dost nic moc,ale sám bych to líp nenafotil:)
fotky dobry, v te tmave se dost schova.

20.09.2009, 20:15 |
Kesam Ta druhá mi nejde :-( jinak dobrý
5tá fotka super...... akorát tam překáží ta SPZ :)
TomasW: no je vidět že překypuješ inteligencí. Já se nepovažuju za fotografa. jen takový domácí žvýkání:-). ty fotky jsou focený za šera, ale ještěsem je ztmavil ve photoshopu tak je možný že to pokurvil on, ale neříkám, že to neni mojí rukou:-). ale inteligentní reakce o kopytech bych si vyprosil :-).
to kesam: zejtra ti sem hodim taky jednu fotku. spešl for you:-))))
Satanda: Promiň vůbec to nechápej jako nějaký útok, tak jsem to vůbec nemyslel, jen jsem to prve napsal trochu nešikovně :-) Jen jsem chtěl říct, že na foťák se většinou vina svalovat nedá. Zkus na zmenšování fotek použít arles image web page creator, ten se mi na zmenšování a doostřování osvědčil perfektně. Photoshop jen na větší úpravy.
Takže ještě jednou omluva :)
nějak nechápu smysl toho příspěvku... to chceš všem ukázat svoje auto nebo novej foťák?
Asi jsou na vině ty rámečky, ale fotky by vypadaly líp, kdyby se ti to auto nedotýkalo okrajů.

21.09.2009, 11:11 |
Pekis basstard: nějak nechápu smysl tvé reakce...
To ti přijde jako moc velký úlet, že je někdo nadšený ze svého auta, snahy si ho vyfotit nějak trochu "líp" a toto pak ukázat? Mně to jedině přijde ve špatné sekci (za tuning to fakt nepovažuju), ale rozhodně jsem pro napřijde mi založení takového topicu jako nesmyslné.
to TomasW: ok. omluva přijata :-)), já to na foťák nesvedl fakt ne. kdyby byl můj určo by byly fotky lepší. Snad teda:-).
to Bastard- sorry vlastně s dvěma S :-)
- jen sem si hrál a proč to neukázat, jakej má smysl ukazovat VTuning, nebo třeba starýho vokytovanýho rapida nebo tak něco, takže si myslim, že moje téma neni zrovna nejhorší.
Jo a ohledně fotek si nechám rád poradit. neni tady někdo ze severních čech co focení a foťákům rozumí, kdo by dal nějaký rychlokurz :-).
ee špatně napsáno
oprava: když někdo udělá VT tak se taky pochlubí a já to udělal s fotkam. Myslim si že jsou tu horší témata viz ten rapid nebo mega tuning ochcávky s radlicí alá F § F místo nárazníku a nejagresivnější z nejagresivnějších uni nástavců prahů. Nemám pravdu??
tak takhle to bylo myšleno :-))))))))))
takhle fotka je třeba taky špatná??

nebo tato??

nebo ta?

to Kesam

ti ajeťáci u té fábky jsou super :)
satanda: ok. sory. tyhle fotky už jsou lepší :-)
pekis: taky mi to přijde jen ve špatný sekci, ale s těma novýma fotkama to sem už sedí.
tak to asi fakt bylo tim šerem a blbym nastavením foťáku na takové podmínky. jinak můžu naházet víc foto co se týče mimoně :-)
to basstard: ok, beru to :-)
ta s ajeťákama je super, mě se taky hrozně líbí. ta se mi povedla. hihihi(myslim tim stylem neříkám, že je to perfekt kvalitně)
to Pekis: dík tak nějak sem to myslel. :-)