Navštíveno 7976x

Zdravím všechny příznivce tuningu, chci se optat zda znáte firmu tdifun.cz a zda máte nějaké zkušenosti. Chci měnit vztřiky a softvare tak nevím kam stim ale toto je docela blízko. Dika za rady
taky známjsou jedny z nejlepších u nás, ještě super jsou kluci z chomutova dieselpower.cz
za mě tdifun ano, ale Indi ne

11.09.2009, 11:01 |
Rudi zatim jsem na něj neslyšel nic špatnýho, jen pozitivy
Dik za rady, jako ja bych volil jednoznačně dieselpower ale jsem od ostravy tak to mám trochu zruky...
G: vstřiky a soft je u tvého motoru totální zbytečnost..buď jedno, nebo druhé bych volil, tak 66kW už má něco za sebou a stejně, když vyměníš vstřiky, dostaneš se na 120hp +- a tím softem max 140hp, výše bych nešel, máš malé turbo, ic, atd...vyměň vstřiky a uvidíš ten rozdíl, sám mám Bosch 502 a jsem spokojen maximálně...
a trysky si dovedeš vyměnit sám, otázka jedné hodiny :-))
no však ja chci 140 a budu dělat oboje neboj motor je luxusní a přes zimu asi půjde i turbo a ic
georgeeino : na 140 hp nepotrebujes ve sve sestave ani jiny IC ani jine turbo... az kdybys chtel vic, treba 160 hp a vic, tak potom ma smysl menit turbo... ale nezkazis tim nic jestli mas v planu jit s vykonem nahoru.