Navštíveno 6539x

10.09.2009, 09:59 |
Cooper7 | Upraveno: 2009-09-10 10:01:18
Zajímal by mě Váš názor,zkušenosti,dojmy atd.. jakou z těchhle gum vybrat. Rozměr 215/40/16. Případně co si obecně myslíte o rozměru 215/35/16 - vlastnosti, tvrdost, chování v zatáčkách atd... Ráfek je samozřejmě 9". Díky.

Měl jsem oba kousky ale v rozměru 215/35/18, když jsou nové tak mi přišli uplně vpohodě, po nějakém tom používání se mi zdálo že dunlop nesedí tolik v zatáčkach ale zase na vodě je natom hůře falken. To jsou moje poznatky. Navíc ještě dunlop je hlučnější
já mohu říct toliko, že ty Falkeny mám v rozměru 245/35/17" na Corrado a max spokojenost. Relativně tiché oproti jiným pneu, co jsem měl. Sedí pěkně (zatím tedy plný vzorek)
měl jsem Dunlop SP 9000 235/40 17" a oprati "georgeeino" bych zase řekl, že SP byly na suchu naprosto super ale v momentě, kdy jenom trochu zvlhl asfalt, tak mi přišlo, že to klouže víc než je zdrávo.. Jinak podle mě super pneu. Ty Falken jsem bohužel neměl
ja mam Dunlop ted na kokte ale jen 16" a jsem hodne spokojenej, sice zezacatku nez se ojezdil ten bordel byly kluzsi jak na suchu tak vode,ale ted pohoda, nestezuju si a nemenil bych. dle testu nejlepsi pneu na vode co se asi kdy udelaly, ani sport maxxy nejsou na vode tak dobry. hlucnost u sebe neresim, ta je mi celkem ukradena. jinac ja jezdim jan na Dunlopech, jak leto tak i zima

11.09.2009, 00:45 |
Fridom | Upraveno: 2009-09-11 00:48:33
Vzal bych Falken, měl jsem 225/45/17 a pohoda, teď jsem kupoval 215/40/18 a zase Falken, byl jsem s nimi spokojený...
Jinak jestli nemáš ještě vybráno kde je budeš kupovat, tak mrkni na pneushop.cz
[ Link ] mají slušné ceny
Dunlop me nejak neuchvatili, klouzali na suchu i na mokru. Ted jsem se vratil k mym oblibenym Pirelli a opet me presvedcili o svych kvalitach.
No auto nebude určený pro každodenní provoz, bude se jezdit jen svátečně a za hezkýho počasí :-) Podle referencí to teda zatim vypadá na FK452...
jj urcite Falkeny,mel sem osobne-drzely a vydrzely hodne ostrou jizdu,jsou to High performance tyres..

18.09.2009, 11:03 |
JR Jezdil jsem na SP9000 a podle me jedny z nej gum, ktery jsem kdy mel na aute. Ve stredu jsem objednal novy gumy a podle testu jsem vzal Nokian Z, tak jsem na to zvedavej. Porovnaval jsem na
[ Link ]
Co tak koukám na fotky, tak je to povětšinou 50/50... uvidim teda no. Díky za postřehy.