Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Autofólie 3M

o Navštíveno 6441x o
o 09.09.2009, 08:25 | juragsi
zdravím,mám problém s autofoliemi, nechal jsem si zatmavit auto, vzadu mám 3M FX ST 05 - to nejtmavší co šlo homologované se štítky, předek taky povolený 3M FX ST 30 ale bohužel mi k tomu nedali štítky, že prý je auto už zatmavené z výroby a tím pádem mi homologační štítky na okno nedají, nebyl by tu někdo schopný třeba sehnat 2 štítky pro toto zatmavení, byl bych moc rád, případně cena za kterou prodáváte...
Děkuji

o 09.09.2009, 09:47 | FBS
není to jen o štítkách, musí se ti štítky shodovat s tim, co máš v kartě kterou jsi dostal k montáži fólií, nemluvě o tom, že štítky musí být nalepeny mezi sklem a folií, dodatečně to tam tedy nepřidáš, a bude ti to opravdu k ničemu...
o 09.09.2009, 10:32 | foxos
přesně tak s tim budeš mít docela problem.znam spusta aut co nemaj ani na jednom okně atest,ale pak je problem na STk.jinak já jsem ti schopnej dodat atest na přední okna akorát nedělam 3m ale suntek.
o 09.09.2009, 12:46 | dj.DEKL
3M FX ST 30 je povolený na předek jo?
o 09.09.2009, 12:48 | KaCzaba
nechal jsem si kdysi delat 3M ale mam jen ty samolepky,ne karticku.nebyl by nekdo schopny kdo 3M dela?diky
o 09.09.2009, 13:50 | FBS
kontaktuj firmu která ti lepila auto
o 09.09.2009, 14:32 | KaCzaba
ty mi pri lepeni rikali ze 3M ma jen samolepky.spis to byli typci co maji folie od nekoho,kdo to dela a lepi si je bokem.bylo to prez kamose,mel tam u nich auto,tak jsem ho tam dal taky.vim,ze tu folii od nekud vezli,ze oni ji nemeli doma v metrazi.taze asi tak.bohuzel tudy cesta nepovede.proto se ptam zde,jelikoz tu par lidi folie dela.
o 09.09.2009, 14:42 | Antonio
at tam mas atest nebo ne,tak stejne na stk neprojdes a kdyz te budou chcit zkasirovat za folie policajti, tak to udelaji i s atestem. takze je zbytecne ho kupovat.
a jak psali prede mnou. stejne patri pod folii
o 09.09.2009, 14:48 | hanzz
Já mám od 3M fólie na kompletním autě (a ne prvním), takže včetně těch nejsvětlejší (tuším 15% - ale nevím přesně z hlavy, musel bych se podívat) na předních oknech, mám všude štítky, mám kartičku + doklad a nikdy žádný problém. Ani policajti, ani STK. Nikdo se po tom nepídil.

Bude-li mě chtít někdo zkasírovat, prosím, ale musí mi nejdřív kalibrovaným přístrojem změřit propustnost oken.
o 09.09.2009, 15:33 | LukeFab
No já se chcu zeptat,mám fábku a tá má prej trochutonované skla od výroby,ale nevím kolik.Jakou folii tam můžu teda dát nejvíc,abych neměl problém na stk?
o 09.09.2009, 16:46 | Petura
LukeFab: tak na fobii dopředu nedáš nic ... teda dáš, ale problém bude vždy :o)
o 09.09.2009, 19:14 | LukeFab
achjo,to je teda blbý.Folie chcu davat hlavne kvuli tomu,aby me nebylo vidět dovnitř a kdyby mě chtěl někdo rozbít sklo,tak aby se mu to aspoň ztížilo
o 09.09.2009, 19:23 | foxos
jinak kamarádovi jsem dělal taky folie na passata a je to policajt prej to neřeší
o 09.09.2009, 19:33 | LukeFab
policajt možná,ale co stk?
o 13.09.2009, 08:41 | filip146
foxos-- na co u tebe vyjde OI vkombajnu i s předkem?
kdyžtak filip146@seznam.cz
o 13.09.2009, 09:24 | LukeFab
mě to štve,ony jsou asi opravdu okýnka v Fábií trošičku tonované.Nevím jak to řešit s STK problém mít nechcu,abych to musel strhávat nebo tak něco.Hodně lidí ale folie n aFábkách má,tak já fakt tnevím.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3249 sekund.