Navštíveno 6668x

03.09.2009, 18:36 |
smithi | Upraveno: 2009-09-03 18:43:14
Neznáte toto auto?

03.09.2009, 18:39 |
Spooky1 | Upraveno: 2009-09-03 18:40:06
že by corrado? ;-)
neznáte někdo toto auto?

03.09.2009, 18:40 |
BALI neznáme,ale je krásný:-O
nestojí vedle té audiny škodárna od zdejšího člena Tuner2?
jo tuner2 alias rejpal a to corrado je krásný
:-))))))))))) hustý, náš starý známý škodovkář označuje tunera za rejpal, tak to je maso :-)

03.09.2009, 20:53 |
Kesam Nechápu pořád proč je to tu 2krát.Akorát jednou auto a pak hledá majitele :-)
V první chvíli jsem myslel, že škodak se nudí. Jenže pak mně došlo, že A3 a Corrado by asi poznal. Ale jako T2 a rejpal, tak to loooool :-D
já bych řek, že jde o corrado a A3
já bych řek, že jde o corrado a A3
že by ěkodovkář měl sourozence ???? :-D
řek bych že ta škodárna nebude Tunera2 - chybí tam erný pruhy nad prahama :-) Jinak opravdu hustý
majitele obou vozů samozřejmě znám.
Původně měl Corrado, pak přešel na A3.
Obě auta nádherný, žádnej tuzing ani nic podobnýho :-)
Pročpak?
martin924: to asi bude tím, že ta fotka není z letoška, ale je min. 2 roky stará (pokud dobře vidím, je na fotce vidět bílý boční blinkr)
Moje auto to je, ale je to někdy z roku 2007 když to bylo ještě vysoké a bez pruhu a oranž blinkrů.
škodovkář: To už dost přeháníš. Doufám, že mě kamarádi na Tebe upozorní až budeš běhat po Běšinách, rád si Tě tam odchytnu...
tykeev: asi chce hodit rapida do stejnýho stajlingu :)
to Luke_288:
spíš se divím, že si vybral zrovna dvě auta od jednoho majitele :-)
Tuner#2:Já nevim,kdo tu přehání.Jeden čas jsi mi dal pokoj,ale ted zase furt nádávky do debilů a co si o sobě myslí... nechápu tě
škodovkář: Ukaž mě kde píšu nadávky, nějak si nepamatuju krom Tvých sprostých slov zde:
[ Link ] Hele to, že jsem na Tebe nereagoval bylo tím, že na chvíli byl od Tebe u nás klid, ale když pak místo pěkných aut koukám na x fotek obludných škodovek z Budějovic a okolí, tak to mě fakt naštve a pokud umíš číst, tak nejem mě. 10 lidí Tě tam napíše co to tam proboha zas dáváš a reaguješ jen na mě? To jseš tak zaujatej a pořád se cítíš ukřivděnej, že jsem byl na Tebe na začátku ostrej? Zkus se zamyslet, zda to nebylo oprávněně a zda není něco špatně, když jsi tady lidem akorát pro smích. Zkus méně psát, více číst a učit se. Pokud tohle dodržíš, nemám problém Tě na srazu přátelsky potřást rukou, ale posílat se do prdele od dítěte - to se fakt nenechám.
V Českých Budějovicích by chtěl žít každý!
Teda kromě mě! :-)
jojo,nějak se nám tu na jihu ten tuning rozmohl :-P
Tuner#2:no já si s tebou taky rád potřesu pravicí,ale můžeš mi říct jaký obludný škodovky?

04.09.2009, 21:06 |
MATTESS | Upraveno: 2009-09-04 21:07:16
škodovkář: v tom tematu "Libovky z ulice" Ti psal i U-geen (27.08.09 20:06:35), že máš ty temata nějak pomotaný. A ještě další kolegové. Pak jsi nějaký hrůzy smazal. Trochu si to v hlavě urovnej než začneš nadávat
jo ta se stříklým laufem ta byla fakt libová,akorát ten lauf no, a ta okta byla celá prolezlá-na fotce to tak nevypadalo
libovka prasečsky nastříkaná. I s mlhovkou a kdoví, co ještě nebylo vidět na fotce. Hochu, libovka vypadá jinak
Jó naprostý souhlas s T2. Míň psát a víc číst, to by se všem ulevilo. Škodovkáři, přece se nemůžeš divit. Máš tady přes 1200 příspěvků a nevybavuju si ani jeden, že by byl někomu užitečný nebo jinak přínosný (jo vlastně před pár měsíci jsi napsal jednou něco vtipnýho). Já byl na virtu totiž ve stejný situaci jako ty, taky jsem měl asi 4000 příspěvků o úplnym prdu. Pak mně nějak došlo, že mě místní komunita nemusí, pochopil jsem, stáhl ocas a šel jinam. Vyvaroval jsem se spamování a mam takovej dojem, že lidi z ahc zatim nijak moc nesejřim :-D

13.09.2009, 17:37 |
Cormi Tady máš nějaký fotky tý A3 ale hlavně ty dekly :-)))
[ Link ]