Navštíveno 6840x

táta od přítelkyně si v dubnu přivezl z německa auto a za dobu co ho má nesundaval kola, když jsem montoval tažný, tak na heveru jsem koukal, že je prasklá manžeta, tak jsem ji chtěl vyměnit a ejhle bezpečák na kola nikde, asi ho původní majitel potřobal víc než my :o) tak jsem se do prvních tří kousků namlátil zbroušenej 14-ku imbus, ale bohužel 4 někdo kuwa utáhnul, tak přišla na řadu svářečka :o) pro píště pořídím asi toto, má s tím někdo zkušenost?
[ Link ] 
ja na to mam jinej figl, taky svarecku, ale nejdriv si na tu hlavicku nasadim manzetu z poloosy a pak muzu vesele varit aniz bych poskodil hliniky :-)

30.08.2009, 23:48 |
fredh já na to namlátil ořech z goly a taky to šlo bez poškození

31.08.2009, 00:01 |
Kesam Samantus to je dobrej trik :-)

31.08.2009, 00:02 |
Kesam Samantus to je dobrej trik :-)
používám na to zlodějku.. ale mám ji jako celou sadu tkže je použitelná od hlavy průměr 10. je do ořech, v něm ostré hrany do kužele takže naklepneš, a tím jak povoluješ tak se do toho šroubu ty břity ještě víc zatáhnou, takže pak už jenom buď povolíš, nebo utrhneš, nebo zkurvíš ráčnu. jiná možnost ještě nenastala. Ale pravda svářečka je taky možnost
z fotky těžko poměřit , ale vypadá to na bezpečáky , které jsou úplně k ničemu a kdyby sis vyndal jeden šroub z kola a natloukl ho palicí do bezpečáku , tak to máš vyndané rychleji :) u většiny koncernů , které mají takové ty větší bezpečáky to jde
Samantus: jako Kesam to je dobrej fígl
píďa363: ty máš na mysli asi to co jsem dal jako odkaz:
[ Link ] jak jsou náchylný na poškození ty břity, abych nepovolil 4 šrouby a mohl to vyhodit :o)
Kindlik:jsou to normálně koncernový bezpečáky a šroub bych tam fakt nenamlátil, měl jsem co dělat, když jsem tam namlátil imbus a ten si mi stejně párkrát protočil, než jsem to povolil.

31.08.2009, 09:03 |
BadyS tu sadu na povolování šroubů má kamoš v servisu, naklepneš a povolit to šlo bezproblému, horší je pak z toho dostat ven ty šrouby venku.. to byla makačka :-)
Nepoužívám bezpečnostní šrouby a mám klid :-D :-D
Taky sem takhle koupil auto ,svářečka pomohla:-)
jooo taky se mi neco takovyho stalo... sice jsem si to overil..ze orisek je v kufru ,ale kdyz jsem chtel sundat kola tak jsem zjistil ze orisek je jinej :o)))
tak nevím z jakého je to auto , ale třeba u oct I jsem už takhle sundal několik sad :) když v dílně najdu , tak kdyžtak hodím foto
M.Á.R.A: tuhle sadu jsem mysle. Pokud ji bereš od unimaxu tak ty hroty jdou asi srát trochu dřív. koupil jsem weurthu v akci asi kolem dvojky a už toho utrhly poměrně hodně. ale jak píš někdo nademnou tak se občas staně že je trochu problém to vytahat ven

01.09.2009, 09:00 |
fredy mě se stal na dálnici asi 10km od domova defekt a když jsem pracně vytáhl rezervu, protože jsem měl v kufru 40kg uzvučnici, tak jsem hledal bezpečnostní ořech a ono nic:) tak prostě za 1 a jel jsem domů... pneu, bylo totál KO a 20m před domem se to téměř zulo... od té doby si na to taky dávám majzla

01.09.2009, 11:12 |
Bucci po tom, co mi starýho golfa navštívili nezvaní hosti a mimo jiné si odnesli krabičku od bezpečáků vč. ořechu a kódu (OZ racing šrouby) tak sem naklepnul klasický očko a naštěstí všechny 4 šly dolu...