Navštíveno 6889x

Tzv. Start engine Nemá někdo tucha kde?

26.08.2009, 11:15 |
xenonman | Upraveno: 2009-08-26 11:15:33
necham ti k tlacitku i celou hondu jestli chces :-), jinak ebay daj se sehnat... mozna dokazu sehnat i primo original s hondy
Zlobí mě zapalování, je to přes moc relé. Ale stačí mi tlačítko, vraků mám dost :-)))

26.08.2009, 11:46 |
xenonman | Upraveno: 2009-08-26 11:46:51
[ Link ] myslel jsem neco pohlednejsiho ne tu hruzu co dal nismo :-)
X: Jó, to je přesně ono.... E-Bay ale neumím
xenon, jasný..... bidrin neni hezkej ale je fuknčně good..... mám ho doma ale zatim jsem ho teda nepoužil , výhoda je vedle ještě spínače na další věci jako třeba palivovou pumpu, vrtule apod :)
Swabe, na jakym aute? na Scorpiu?

26.08.2009, 16:16 |
Kesam Já mám taky tlačítko a ok přestala jít poslední poloha startování :-)
Hele a ten silovej kabel od baterky ke starteru si menil? me to takhle vytrestalo na stribrnym mezitypu a ted i na soucasnym modrym 91...
Neměnil, ale tady to budou ty relátka, je jich tam v sérii několik tak udělaj přechoďák jedna báseň. Když je obejdu tím klemovacím drátkem, tak to naskočí hned.
To Ti rikal Rady ne? o tech relatkach, ale jak koukam do schemat tak koukam, proste zadny rele nevidim, jediny ktery tam je, je start inhibit relay a to je kvuli preruseni startu ve verzi s automatem, jako ja treba co sem mel ten kabel spatnej, tak sem to taky nahodil na starteru naprimo, nebo klidne i pres kabely... ale pak me dosla trpelivost a dal sem podotykam KVALITNI startovaci kabel... cvak sem jeden krokodyl na baterku a druhej na starter a otocil klickem a ejhle... tak sem ho vymenil a od te doby mam klid, resil sem to pak este na jednom skopku a pohoda a od te doby si rikam, co vsechno lidi delaj za dratovani a tlacitka, a pritom staci jen dat novej silovej kabel.... mezi nama, dej si tam co chces :-D
no to tlačítko co je na tom bidrin panelu je protivandalský tlačítko do domovního zvonku:-D
[ Link ] [ Link ] - pěkný ale za ranec