Navštíveno 8651x

Prosim poradte co je to za kola? :)

tak tak.... dvoudílné RH ZW1, odhadem rozměr 8,5x17"
ale když tak nad tím přemýšlím, tak to vypadá na 16", takže v tom případě to je sada ARTEC S1 Edition :-)
a pokud se nepletu, tak je to dokonce sada, kterou jsem před necelým rokem prodával... akorát po komplet renovaci :-)
195/40 R16

24.08.2009, 13:02 |
cuir a daji se tato kola nekde koupit? treba po jednom kusu ? mel sem je na svoji mx6 roztec 5x114,3 17" a po nehode je jedno kolo na srot a tri kola sou mi k nicemu a nenasel sem nikde ze by se dalo koupit jen jedno :( mam na tom temer nove pneu a je mi lito to vsechno prodat za babku a nebo zahodit. Tak bych nejradeji sehnal nove kolo koupil jednu novou gumu a jezdil dal.
to cuir:
v 17" to jsou RH ZW1.
Jedno asi starší někde sehnat půjde, ale chce to mít trochu štěstí.
V pětidíře se prodávají v drtivé většině s roztečí 5x112 a vysokým ET a lze je montovat pouze s podložkami na úpravu ET a rozteče dle libosti.
Takže by to sehnat mělo jít...
to Petura:
tak jsem měl pravdu, je to sada ode mě :-)

24.08.2009, 13:34 |
cuir tykeev:
diky moc za upresneni typu tech kol, Et mam pocit 36 a na aute sem je mel bez podlozek..no snad se mi to podari nejak sehnat..je mi jich fakt lito. Ani me tak nestve auto na odpid jako ty rozbity kola. Jeste zkusim v Brne najit nejakou firmu co opravuje litaky.
Kazdopadne diky moc za info.