Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Mazda 3 MPS denní svícení

o Navštíveno 6983x o
o 23.08.2009, 08:00 | Zdeny60
Nedělal někdo, neviděl někdo, neporadí někdo?

Kam a jaký světla namontovat?
Nechce se mi honit xenony při každým startu...

o 23.08.2009, 08:21 | xenonman
www.dennisviceni.cz
o 23.08.2009, 10:15 | Augi
Zdeny60: Proč se Ti nechce honit xenony? Ty přídavný nesmysly, co si teď každej cpe na káru, vypadají snad na všem katastrofálně a navíc výbojky od výše postující xenonmana jsou za pusu a servisovat umí snad všechno přes xenony, kdyby náhodou něco...
o 23.08.2009, 19:04 | Zdeny60
AUgi:

vím, jak to dopadá při výměně a navíc, za 60-80tkm jsou čočky v .. tam, no.
Navíc startuji asi 8x denně, takže mám dojem, že jim to na životnosti ( ani startérům) nepřidá.
o 23.08.2009, 19:09 | Zdeny60
xenonman:

teoreticky je mi vcelku jasný. Já spíše hledám inspiraci, kam to 3MPS usadit - ona má jiný přední spojler a než něco koupím, rád bych viděl konkretní řešení. Na netoi jsem na nic nenarazil. Jakmile budu vědět, jak to udělat mechnaicky (tzn. kde vyříznout díry a kudy tahnout kabeláž), je to již snadný.
Bohužel, 3MPS je jak šafránu a nikde není ani zmínka konkretně u tohoto modelu, jak to zmáknout.
o 25.08.2009, 22:13 | Ondra127
Zdeny: Umim, znam a mam i jine reseni:-)
o 25.08.2009, 22:19 | Ondra127
[ Link ]

Tohle umim ofiko v CR (dodava Partspoint).. Pripadne jsou pak i LED deni sviceni na naraznik, v praci mam nekde fotky...

Dalsi vec - nevim, jestli jsi cetl zarucni podminky, ale u Mazdy se na xenonove vybojky vztahuje plna zaruka na vozidlo (3 roky / 100.000 km). Navic umim za vcelku rozumny poplatek zaruku prodlouzit az na 5 let / 150.000 km..

Pokud bys chtel vice podrobnosti, zavolej mi klidne pres den, pripadne se pres tyden zastav u mne v praci, chytis me tam minimalne od 7:30 do 17:30, vetsinou ale i dyl.. www.pohona.cz - Roudnice nad Labem..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3245 sekund.