Navštíveno 11642x

Zdravím ,mám doškrábanej středovej plast kolem ruční brzdy a chtěl bych to nechat poflokovat na černo. Poradtě s nějakou slušnou firmu a připadný kontak na ní děkuji.:-)

17.08.2009, 20:35 |
cira flockovani.com muzu vrele doporucit. pred mesicem jsem si nechal flockovat komplet interier. jednani na bezvadne urovni a cena vice nez prijatelna.

17.08.2009, 20:52 |
slama Někdo šikovnej je myslim v Poděbradech, ale kontakt jsem ztratil. Nevíte někdo?
Davi-RS: ve speedpru flockujou? mas s nima nejaky zkusenosti?
For P.E.T.R.K : jojo flokovali mi celej interier ve facku a sem spokojenej,hlavne kdyz si jim dal vic veci najednou tak udelali i peknou cenu:)

18.08.2009, 18:19 |
DaveX cira: kolik si platil?

18.08.2009, 21:13 |
cira DaveX:Za komplet cili palubka, tapeci, stropnice a vsechny plasty v interieru jsem vysolil smesnych 6000,- a par drobnejch

kdyby se ti chtelo do usti.. ja to co vidis mel komplet kolem 7tis. ale zalezi na velikosti plochy, jestli si to vymontujes sam nebo mu priplatis za demontaža montaž atd.

Tak dobrá věc se podařila dneska jsem jsi přivezl domů poflokovaní střed. panel kolem ruční brzdy vypadá to parádně a cena byla 500,-Kč dělali to borci z Bystřice pod Hostýnem.Firmy flockovani.com a speedpro.cz byli moc daleko ,ale cena by byla u nich uplně stenajna jak u borcu z Hostýna až na tu poštu:-)

01.09.2009, 12:25 |
stigi JohnDi: co jsou to zač? byl by nějaký kontakt a adresa? diky