Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Vhodná barva

o Navštíveno 7038x o
o 11.08.2009, 08:30 | Barthez
Zdravím. Mám otázku. Jáká barva somolepky nebo airbrushe se hodi k téhle barvě ( na slunci do zlata ). Mám v plánu do budoucna hodit airbrush mezi úzké zadní světla, přední okno clonku nebo jen nápis ( podle toho co bude sedet k sametce ) a možná něco decentnejsího na prahy........

Poprípadě jestly by to auto uškodilo. Díííík

foto k příspěvku  od Barthez

o 11.08.2009, 08:30 | Barthez
...

o 11.08.2009, 08:31 | Barthez
.....

o 11.08.2009, 08:43 | tappaja
Tomuhle uz asi nic uskodit nemuze...
o 11.08.2009, 09:23 | PlusOne
Stříbrná.
A jinak máš zajímavej vkus. To býval Kadett, že?
o 11.08.2009, 09:24 | stewe21
looool :-))))
o 11.08.2009, 09:26 | Barthez
No vkus. Delal jsem to pred lety. Takle se to zamlouva me. Dnes uz bych to nedelal, ale nechtel jsem dopadnout jako vetsina... nedodelat a nebo honem honem a pryc. Jinak jj byl to kadett...

Nebude stribrna moc vokata? Nerad bych z toho delal omalovanky.
o 11.08.2009, 09:29 | Vencaf | Upraveno: 2009-08-11 09:30:02
hm.. jako tappaja
o 11.08.2009, 09:38 | Zdenek (A)
Hosi! Hosi! V ceske kotline se nachazi stovky/tisice trapnych pokusu o tuning/tuzing. Tohle tam podle me nepatri. Barthez to zacal delat pred lety, kdy ten u nas "seriozni" tuning proste vypadal nejak takhle. Ted to jen dotahnul. Berte to jako pohled do nedavne historie ;-) a budte v pohode. Auto jsem videl v realu, nejen na obrazku.

Barthez: Nechal bych to takhle.
o 11.08.2009, 09:54 | Barthez
Zdenek :

No diky pane. Je to presne jak pises.

Tenkrat tady vubec nic nebylo. Jen to kridlo nez se zacala delat kopie na GM jsem matigu narval 12K. Predni radlicovej naraznik abych se odlisil od "kvanty" kadettu jsem taky predelal. Nemluve o prahach, ktere tenkrat jako novinky vysla. Dnes ja davaj na facka. Ja se z toho nepo.... Dneska je holt tuning o naraznikach a par vecech jinak seriie hezke nove auto v drahem laku. Me se to taky zamlouva. Sam jsem si poridi zbrusu nove VW 3C, ale lidi co by se pustilo do takoveho projektu uz je hooodne malo. Nehlede na predelani auta na spary mezi dilama, aby to bylo jak u noveho. Vydel jsem auta momentalnich clenu hrdinu v te dobe kdy jsem jezdil ja nez jsem si dal na 3 roky pauzu. Uprime? Obcas to byl paskvil a samolepka tuning, ale taky opravdu hezke kousky. Ze to byla tenkrat otazka penez? Kecy. Ja jsem si vse udelal doma na koleni sam. Nejdrazsi na aute po motoru je sice muzika na ktere jsem si trochu ulitnul, ale tu jsem si taky postavil sam. Ted spousta lidi rekne FUJ. Proc? Protoze trend je uz nekde jinde. ja jsem si na tomhle aute udelal az na par drobnosti vzdycky vsechno sam.....
o 11.08.2009, 09:59 | Nismo.Power
bronzová /béžová jako slonovina by tam nevypadala zle.... rozhodně nic jako bílá, červená
ještě by tam šla neutrální černá nebo třeba černá s tmavě modrou metalízou....
o 11.08.2009, 10:38 | Alííí
Pokud se dá mluvit o decentní úpravě "někdejší doby", nedoplňoval bych to ničím dalším, co by přitahovalo pozornost.
Vyměň pření nárazník za něco, co nebude ve stylu Alien vs. Predátor, a líbí se mi to. Hurá na Tuning Cup. :-)
o 11.08.2009, 11:00 | Barthez
No co jsem mel uvahu ja :

Predni okno zadna clonka ( je tam cerna sametka kolem okna a ta by to zase vokate rodelovala ) ale jen treba nejakej decent 7cm vysokej napis v barve auta.

zadni vrata jsou problem, tam neco prijit musi. Diky uzkejm svetlum ta zad neco potrebuje. Kazdopadne neco vy stylu k muzice rokace, takze cerno cervena kombinace, ale ta cerna k zelene nevim nevim...

Prahy byla jen uvaha. Nemam nic konkretniho co bych tam chtel....

Mozna jak rika Zdenek - nechat to ciste a dat jen neco na to sklo....
o 11.08.2009, 11:03 | Barthez
Alii :

Tuning cup pro me neni meritko.... Uz je nekde jinde nez asi sam chtel byt, ale je pravdou je za tam jsou propracovana auta s krasnejma sroubkama a tak, ale abych mel nejake aspon normlani vysledky, tak bych musel na auto "dodat" veci, ktere povazuji za zbytecne.
o 11.08.2009, 13:55 | Fipo
nebál bych se zlaté,pokud jde lak trochu do zlata
o 11.08.2009, 15:38 | Kesam
Alíííííí v prdeli je asi to že ten přední nárazník pujdče dolu kurevsky nahovno :-)
barthez:Pěknou barvičku jsi nechal nandat nech to takhle jak to je tenhle styl u nás moc vidět nejni a když jo tak to nejni dodělané tedka jsem viděl jak na netu takhle dal celou do jednoho celku fiestu co mám já.
o 11.08.2009, 17:30 | Corry
co tahle barva... ? bez urážky, ale vidim to jenom já, že na předku nic nepasuje???

foto k příspěvku  od Corry

o 11.08.2009, 17:34 | Midnite
nechej to tak. aspoň to nevypadá jako patlanina tuzingová.. Na to že si to dělal před lety je to dobrá práce a hlavně si to dodělal. Ale nechal bych to tak
o 11.08.2009, 17:38 | Hanys73
viděl jsem to naživo v Pardubicích... a nechal bych to takhle, max. teda dát něco na to skolo jak chceš
jinak musím trochu souhlasit s Corrym, tak kapota mi tam moc nesedí
o 11.08.2009, 22:49 | Satanda
ty jo já se z vás uz tady pos... . vše co není v německym clean stylu tak neni top. sakra čtěte pořádně. před pár lety, kdyby tohle přijelo na mimon, tak z toho všichni uchcáváte. muselo to zabrat spoustu hodin práce a je to na tom vidět. Já jsem spíš taky na decentní úpravy, ale tohle je dotažený do konce a má to hlavu a patu. Nedá se to srovnávat s tuzingem. taková doba prostě byla a třeba v americe jede dál. Ale na Supře vás to ani nevzruší. Už se tady trochu vzpamatujte a piště připomínky takové jako maj bejt a nehaňte tady něčí snahu.
Jinak spoj se s členem Poky2, pokecej s nim na ICQ a on ti udělá VT, umí to tu asi nejlíp a budeš mít věrohodnou představu.
o 12.08.2009, 00:35 | škodovkář

foto k příspěvku  od škodovkář

o 12.08.2009, 00:55 | party_boy
Já bych to nechal, tak jak je.
o 12.08.2009, 08:48 | Barthez
No když by jste auto nekdo videl nazivo, tak co se tyce spar mezi dilama je jak NOVE auto. Vsude vsechno pasuje. Jedinej neduh co je tak je prechod mezi svetlem a kapotou. Tam se skvira nedala udelat mensi vzhledem k zvolenym svetlum z passata 3BG a naraznikum v kuse. Nedostal bych je tam jinak. To jeste budu resit plasakem v barve vozu primo na svetle.

Jinak dekuji za nazory...
o 12.08.2009, 08:50 | Barthez
Skodovko :

Co tim chtel pan mistr tuner rapida rici? ANO to je me auto v roce 2005. Nevykitovane auto jsem prestrikal cernou metalizou a lakem doma na dvorku kolem 23 v noci :-))))), abych nejezdil v kitu.
o 12.08.2009, 09:06 | basstard
krásný auto, za tím se každá buchta na vesnici otočí :-) nebýt tam ty křídla,přední nárazník a prahy tak by to šlo. jediný co je hezký jsou kola, sedačky a lak.
o 12.08.2009, 09:18 | Barthez
Bastard :

:-))) buchta na vesnici :-))))). Chlepa na to uz nemam vek :-)))))))))))))))))))))))). To auto jede vzdy jen na sraz a z vesnice nejsem. Takze to ty tve "buchty" LOL ani nevidej. Jako normalni auto mam noveho vw passata 3c a v nem se da i pohodlne jezdit, takze to je pro me cislo jedna.... :-))))))))))
o 12.08.2009, 09:33 | vypuk
Barthez: třeba tím chtěl pan škodofka říci, nebo alespoň naznačit, že to tak vypadalo lépe... ;)
o 12.08.2009, 09:36 | basstard
barthez: v pohodě, aspoň sem tě pobavil koukám :-)
o 12.08.2009, 10:06 | Barthez
Vypuk :

no krom barvy na tom obrazku neni zadnej rozdil :-)
o 12.08.2009, 11:33 | píďa363
hele taky to už není můj šálek kávy. ale Barthez to dotáhnul, má to na první kuk moc hezky provedný a to se cení. poku opravdu toužíšpo prožcích tak mě by se tam opravdu ta béžovka líbila...
o 12.08.2009, 12:32 | TheTimo
jo to auto pamatuju, to už je let :o) přesně jak píše Zdeněk, já bych to nechal tak jak je ...
o 12.08.2009, 13:24 | Barthez
jj vzhled auta se delal v rove 2001. Je to uz nejakej patek. Modri a cerveni vedi ze posledni roky sipu neco malo do muziky furt.

Pida363 :

Co myslis za prouzky? Ja myslel airbrush na zadni vrata, napis na sklo a nebo neco na prahy....
o 12.08.2009, 13:28 | MiniMike
Barthez: mozna se zeptam blbe, ale z fotky kde je auto jeste cerne, vypada, ze kapota nadherne licuje s maskou a svetlama, ale ty fotky co jsi sem vlozil ty, tak tam je mezera... to je ta umyslna mezara jak jsi o ni mluvil? Ze by ses tam pak nedostal? Diky
Jinak za sebe bych tam nic nedaval ;-)
o 12.08.2009, 15:11 | škodovkář
ne jsem chtěl jsenom ukázat jak to vpadalo dřív,měl jsem to v kompu tak sorry no
o 12.08.2009, 15:36 | Barthez
MiniMike :

Mezera mezi kapotou a maskou je zaschval. Tenkrat, kdyz jsem to mel natesno, tak jsem tam nestrcil cuce na otevreni a pri vetsim primacknuti jsem skrtal o svetlo, takze se tam mezera musela udelat vetsi a nastavit zamek. Nicmena zrovna tahle skvira se mi zamlouva. Jinak Tu mezeru jsem myslel ruzky kapoty a blatniku vuci svetlum, Ta mi tam fakt vadi a budu ji zekrejvat.....
o 12.08.2009, 16:46 | Rudi
já bych to trochu snížil
o 12.08.2009, 19:28 | Midnite
Rudi: škoda že totální OT
o 12.08.2009, 20:18 | MiniMike
Barthez: diky za vysvetleni... a to zakryti urcite celku prospeje ;-)
o 19.08.2009, 08:30 | Veva
no nevim no, asi jako corry...
o 23.08.2009, 09:22 | Francouz
Nejlepší stejně byla ta tvoje Shade kdysi v Milovicích :o))) !!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3497 sekund.