Navštíveno 8442x

Nuže, Corro má za sebou spoustu na motoru (původní začal z ničeho nic tlačit do vody, tak jsem nechal natlakovat a udělat hlavu - samozřejmě, že problém neustal. Takže přišla na řadu výměna motoru za identický, v TOP stavu).
Dořešily se drobnosti s vodním oběhem (prasklá hlavní příruba, výměna všech čidel atd...) a vyčistila se komplet vodní soustava.
Jelikož mi 2-dílné Brock B4 v rozměru 8,5 a 10x17" pořád nějak ne a ne k autu pásnout na 100%, tak jsem nakonec zvolil variantu více raritní a hlavně neokoukanou.
Přesedlal jsem na australské bačkory = výrobce ROH Wheels a model kol Venturo. Jsou to 3-dílné kousky o rozměrech 9 a 10x17" (obuto do 215/40/17" a 245/35/17"). Aby kola neškrtala vpředu o brzdiče a vzadu o pružinu, bylo potřeba ještě doladit ET podložkami (předek 5mm podložka a výsledné ET 30, zadek 21mm podložka a výsledné ET 15).
Jen podotýkám, že po výměně předního uložení tlumičů se auto trochu zvedlo, takže štelovák přijde zpátky dolů o nějakých 15mm...
Pro mě osobně velká změna a mám z nich opravdu radost ;-)
Co na to AHC lidičci? :-)
před

před

před

a konečně po :-)

po

po

po

foto kol :-)

foto zadního límce

31.07.2009, 18:07 |
imax no za mne, asi ty puvodni, ale je to tvoje auto a kdyz se ti libi, tak neni co resit!
no, ještě mám obě sady :-) ale ty Brocky byly oproti těm ROH znatelně těžší. Odhad rozdílu váhy cca 5-6kg na kolo

31.07.2009, 18:15 |
imax no tak to bude rozdil aj v jizdnych vlastnostech, ale no dizajnove vedou u mne brocky

31.07.2009, 18:32 |
mamut auto fakt krasne ale ty kola predtim se mi na tom libily vic
on to teda říká každej při přezutí na jinou sadu, ale ta nová sada je naživo o dost lepší než na fotkách :-)

31.07.2009, 19:25 |
LUPO Před
taky radši Brocky ;)
nevim nějak se mi nelíbí ty druhý...střed je nějakej divnej :)
jinak auto parádní...
auto krásný, ale na Brockách vypadalo líp :DD
ne, teď to máš hezčí!
jinak nemá to chybu! Pokud to chceš nějak teď vylepšovat ještě, tak to tím akorát dokurvíš! :o)

31.07.2009, 19:55 |
fredh je to pěkný. možná středy trošičku zatmavit?

31.07.2009, 19:57 |
Kamil ty nový jsou pecky ;-)
no na Bročkách to bylo víc brutálnější, ted je z to takové light :-) ale je to tvoje auto :-P ;-)
Určite po, pred to bola taká okoukaná tuctovka ktorú má každý druhý...

31.07.2009, 22:01 |
Kesam Kola super ty nové,ale sem asi jedinej komu nejde ten vejfuck před kolem. Jinak Corádko moc pěkný hlavn¨ě kola a ta FARBA.:-)

31.07.2009, 22:02 |
Rudi za mě taky určit před, možná je to i fotkama, na těch 17kách mi to už přijde dost offorad
jj , za mě hezčí nové :) jinak i auto je hezké , ať se nechválej jen kola :D
Za mě naprosto bomba po...
brutalita ,oboje jsou pekne jakou to ma roztec prosimte ? co budes delat s tema brocama ?

01.08.2009, 11:43 |
TROY sežen RS301čky :)

01.08.2009, 14:28 |
PlusOne | Upraveno: 2009-08-01 14:31:03
PŘED se mi líbil víc, ale je to můj názor, a tvoje kola ;-):-D
A co to zkusit třeba takhle???

to PlusOne a Troy:
kdepak... RS301 jsou nádherný, ale pár už jich tu jezdí a zase mám rád něco, co je trochu jiný a neokoukaný.
O té nové sadě si troufám říct, že jsou tu asi první...
to AllInOne:
nenene, žádné další úpravy zevnějšku se nechystají.
Jediné, nad čím přemýšlím, že místo toho nízkého předního origo lipa dám vysoké origo lipo :-).
Ale to až potom, co se to podvozek složí dolů přesně podle kol.
to Fredh:
ty ROH mají takové lehce grafitové středy, takže tmavší už určitě nechci. Osobně černé středy na kolech moc nemusím.
to Kesam:
výfuk je otázkou osobního vkusu. Někomu se to tak líbí, někomu ne. Každopádně já patřím do té první skupiny a prostě ten zvuk slyšet vedle sebe, je úžasnej zážitek :-)
to Tom156:
oboje kola jsou samozřejmě 5x100.
Brocky jsou na prodej (info i fotky na kvalitka.cz)
Není problém přijet a vyzkoušet...
to Rudi:
neboj, offroad to vážně není. Hodně dělají ty fotky a instalace nového uložení předních tlumičů. Zvedlo se to a i proto ta kola pak vypadají o dost menší.
Schválně pak udělám fotky, až se to složí dolů. Ony když jsou pak plnější lemy, je to něco jiného.
Každopádně všem moc díky za všechny + i - komentáře.
Rád si vyslechnu každý názor...
oboje kola jsou dobrý, mám taky rád límce :-)

01.08.2009, 20:16 |
Rudi jak jsem psal, je to fotkama bo na prvních fotíš zhora, na druhej zase zespodu
máš to hezký ! :) nová volba koleček je suprová

02.08.2009, 00:13 |
Kesam njn
kola urcite zmena k lepsimu... navic neokoukany
to u-geen:
díky, přesně toho jsem se snažil docílit

02.08.2009, 10:43 |
Kesam Plus One ty jsou dost okoukané ale mrdofky jak prase.
designove +/- nastejno, ale nove nejsou tak proflakle.
takze za me urite taky zmena k lepsimu.

02.08.2009, 11:04 |
PlusOne | Upraveno: 2009-08-02 11:04:44
Kesam:
No, já nevím....mě se neokoukají nikdy :-)
rozhodně jsou hezčí ty druhý kola ...
BBSka asi dobrý kola, ale vozí to každej druhej "trumbelín" :o)))

05.08.2009, 17:37 |
Kesam Petura každej druhej zase nemá 30 litru na kola takže asi tak každej 30tej :))

05.08.2009, 17:38 |
Kesam PlusOne :Jak píšu perfektní kola ale určitě jsou v podstatě okoukané ale mrdofkyyyyy :-)
jestli je fakt rozdil 5kg na kole, tak neni co resit... je fakt ze vypadaji brutalne :-)