Navštíveno 8207x

Jakou jsou možnosti poopravit chybičky které vznikly při lakování? Slyšel jsem že to jde nějak rozlešit, ale čím a jak aby to zůstalo tak lesklé?

28.07.2009, 14:04 |
FBS nech to na lakýrnících, ti vědí jak to udělat, pokud nevíš, a hlavně, pokud na to nemáš potřebné vybavení, tak to neuděláš...
Ono auto nebylo stříkané přímo v lakovně, proto nevím jak to udalat jestli jsou firmy co se tím zabývají, nebo to odvést do lakovny at to jen rozleští. Stejně co sem slyšel tak se to nedá dělat hned ale až po nějakém čase než ten lak úplně vytvrdne.
Ja to delal ted, borec mi strikal strechu v garazi a byla plna bordelu, tak jsem vzal 1000 smirek a celou pod vodou přebrousil. pak do lešticky 3000ovku velveta a zase pod vodou přejel celou strechu. Pak uz jen lesticka, 3Mky a rozlesit do lesku

28.07.2009, 15:28 |
Kesam Antonio takhle jde nastříkat celé auto doma :-)
No a nebude se ten lesk potom strácet jako je to u starého laku? Ten když přeleštím třeba tempem tak se taky leskne ale po nějakém tom týdnu znovu vybledne.
no kdyz stary lak lestis brusnou pastou s pridavkem silikonu pro lesk, tak se po odejiti silikonu jaksi neni cemu divit ze :-)
V tempu je silikon? Sem ani nevěděl. Dík každe info dobré.
A nevíte o někom kdo to dělá na sev moravě? nebo to udělají v každé lepší lakovně?
v Hodslavicích je jeden šikovný týpek. Je to asi v půlce obce, běhá tam velký pes bez jedné přední nohy
U NJ? To vím kde je a kolik si tak vezme dejme tomu za celou kastlu?
www.mvservice.cz tady na tu firmu se obrať :) mohu jen doporučit
tweety: odkud jsi? nemas foto tech vad? mohl bych se na to kouknut