Navštíveno 9418x

24.07.2009, 23:41 |
Petr0000 | Upraveno: 2009-07-24 23:45:33
Coříkáte na tyto folie?
[ Link ] Docela levné,jen by mě zajímalo,jak vypadá ten atest a jestli mi ho uznají na stk a tak.
Docela si věřím a zkusil bych to dát na sklo sám.Přečtu navody atd.Vzal bych 2 kusy projistotu,kdybych toho pár zkazil,at mám něco navíc.
O tom atestu bych pochyboval, o kvalite taky, budou to jen dalsi hnusny fialovy folie ala hypernova tuning. Staci se podivat, jak ma tu aukci udelanou...
Atest je jen na samotnou folii, jako by mel mit atest kazdej doplnek, kterej si das na auto.
Kdyz si ty folie das na predni okna, zadnej atest ti nepomuze, neexistuje...
Nicmene s foliema jezdim nekolik let (i na prednich oknech) a nikdy zadnej problem. (znackovy folie)
to je to nejlevnejsi reseni to za prve.za druhe bych chtel videt jak tohle ma atest(jestli ma tak urcite neni od vyrobce protoze tohle je opravdu ten nejlevnejsi shit),nebral bych je protoze ti za nejakou dobu uplne vyblednou,nemaji zadny UV filtr.A urcite bych je nelepil sam.Pokud chces opravdu folie aby za neco staly tak si urcite radsi nechej udelat od nejake firmy ktera se tim zabyva nebo se pak budes mlatit do hlavy...promin jestli jsem te zklamal ale rekl jsem svuj nazor na tvou otazku...
ok dám na vaše rady,radši si počkám až budou finance adám za to těch 3500
ja mam na zimnim aute udelany folie od firmy a uz tam jsou taky nejakej patek a nebyt toho ze predchozi majitel to necim skrabnul a je tam zevnitr ryha na zadnim okne tak naprosto bez problemu...fakt radsi zainvestuj...

24.07.2009, 23:58 |
Bulík Připoji se ke klukům nade mnou.Tuhle cestu z levnejma foliema už mám za sebou,takže radím si připlatit.Nevěřil bys jak z uplně tmavejch levnejch folií je za dva roky folie z lehounkým nádechem čehosi tmavého a do auta je vidět.
Nehledě na pakárnu se sundaváním.
Přišetři.Vyplatí se.
mno tet si nechaval dělat tchan do o2 dával 3900,- předek takovy svetlejsí25% a zadek 70% a jako no problemo karticka s homologací,atest na kazdym okne,zapis do TP a zaruka 3roky :-)
záruku ti někde dají i delší...aspoň teda na folii...záleží jakou si vybereš...jestli se nemýlím tak jsem kdysi někde viděl na 3M folii záruku dokonce 7 let...
A co tyhle s atestem a montáží svépomocí?
[ Link ]
...akorát že tchánovi jsou ty atesty uplně k prdu, páč na okna, co jsou tonované z fabriky stejně folie nesmí
a jak to je při nalepování folií?sundávají se skla nebo ne?většinou čtu,že je to bez demontáže skel.
crestik : nemel je tonovane z fabriky:-)
ty levný folie si kamoš koupil. po nějaké době se začaly odlupovat a bylo to hnusný, byl z toho nešťastnej. hodně rychle šly potom pryč
...no pokud vím, tak tonované je všechno od felicie výš
Měšťáci maj O2 s čirejma oknama :o)
Ty folie s atesnem nemaji nic. tyhle kupuju na ostravske autoburze za 100kč(50x300). Mel jsem je na par autech,ale je to shit. Radeji si priplatit za kvalitni folii i s atesnem.
taky jsem na jedno pracovní auto dal folie který stály asi 100,- Kč. na pracovní auto to je super, není dovnitř vidět a když se zkur..... něčím, tak to nevadí. Jinak mám je na autě asi 2 roky, folie v pohodě, jedinej "problém" je že jaksi blednou. Co mám na Leonovi folie "profi" (mnohem dražší)....tak žádnej problém (tam je mám asi 5 let a žádná změna, nic)
PS. na leonovi je mám i na předních a pohoda...
Nechal jsem si dát autofólie od tehle firmy www.trieste.cz a jsem s nimi velice spokojen. Skvělá cena a kvalita.

10.08.2009, 17:34 |
paja truhlik | Upraveno: 2009-08-10 17:39:51
Ahoj hoši ja taky uvažuji o foliich muže někdo poradit ukoho je poridit urcite chcu kvalitní a černe vzadu nejtmavsi co jdou a predni nevim mno furt vaham ale asik druhe nejtmavsi muzete poradit?? jde o 5 oken boky a zadni na auto daewoo kalos 4dver.diky.o firmne trieste sem slisel hodne chvaly uz ale rad vyslechnu dalsi na jine firmy
Nevíte někdo něco o www.magicfol.cz ? Chtel bych tam zajet, ale nevím jestli to dělají dobře.

13.11.2009, 21:59 |
MAXXI www.x-studio.cz
9 let praxe

13.11.2009, 22:00 |
MAXXI www.x-studio.cz
9 let praxe

13.11.2009, 22:00 |
MAXXI www.x-studio.cz
9 let praxe