Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > rada s podvozkem

o Navštíveno 5983x o
o 24.07.2009, 14:46 | johnnypor
Ahoj našel jsem na spoilercentrum.cz štelovací podvozek na fabii od firmy V-MAXX za necelych 10 000kč,máte někdo s tím skušenosti?

o 24.07.2009, 14:56 | PlusOne | Upraveno: 2009-07-24 15:05:32
Jezdím na VMaxxu, ale pevném, 55/35, a zatím jen spokojenost...mám ho teda necelý čtvrtrok, a najeto slabě přes 3.000, tak nevím, jestli je to vypovídající hodnota, nicméně - mám, a dobrý.

Objednával jsem to tady:
[ Link ]
Dodací lhůta 14 dní (objednávají přímo z Holandska), a můžeš si v katalogu vybrat, co chceš, jestli už hotovou sadu, nebo zvlášť komplet předek/zadek, a jdou myslím i jen tlumiče nebo jen pružiny...
o 24.07.2009, 16:51 | Kesam
Každej kdo tu má podvozek za 30 litru ti tu napíše že je na piču. Já mám SS za 12 a spokojenost.
o 25.07.2009, 10:35 | Rustapha-659
johnypor: Dělej jak chceš,ale já osobně bych si trochu připlatil a šel do HP(osvědčená kvalita-jak konstrukce,tak výdrž)...najezdil jsem s ním přes 80tkm z 90%po Praze a kámoš má stejnej a už má 115tkm a tlumiče překvapivě stále fungujou,jak mají(auto bude příští rok pouštět do světa,tak už ho na repasi dávat nebude-to je totiž mimochodem další výhoda HP podvozků proti konkurenčním značkám)..ale to jen k těm zkušenostem....Takhle nějak si představuju dobrý reference..Co může být víc (když pominu vývoj pro motorsport),než Praha-tankodrom a najetý kilometry?
PlusOne: nj,tak to je vlastně úplně novej..to by bylo hodně zlý,kdyby se už objevily závady..myslím,že 1-3 roky v provozu ukážou jestli jo a nebo nejo..každopádně držím palce ať nezklame a tlumiče netečou,nevadnou apod.
Kesam: to je blbost,kdo tohle tvrdí...ale je fakt,že zrovna u podvozku bych se hodně rozmýšlel,co koupit..
1)drží mě to na silnici
2)jde o život
3)nebavilo by mě ušetřit 3-4 tisíce(teda ze začátku samozřejmě jo,to je jasný) a pak ho za rok,2,3 dávat ven,zpátky nějakou náhradu,znova geo a ještě řešit co s tím...(podotýkám,že auto je na denní ježdění-žádnej šoukár,nebo víkendový svezeníčko) a když je chuť,chytne mě rapl a přijde série serpentýn...tak se člověk trochu sveze... :o)Pokud máš ještě vedle na ježdění tzv.spotřebák-řešil bych to možná taky tak.Záleží hodně jak a kolik co kdo používá...tím se pak spousta věcí mění.
o 25.07.2009, 11:20 | Kesam
Je ale je to tak :-)
o 25.07.2009, 17:09 | Jajinek
HP + škoda = max spokojenost. A přesně jak píše Rastapha. Mám hp 8 měsíců a 10tis km a super je málo. Repase podle HP od 500 do 1200kč za ks podle stavu. Zavolej si do hp a vše ti řeknou a ve finále nebudeš litovat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3064 sekund.