Navštíveno 6790x

konečně sem se dostal k focení. sem fotograf amatér takže očekávám reakce typu je to přesvětlený, blbý pozadí atd, musim najít někde v okolí nějakej pěknej plácek na focení auta, aby to nerušilo tu fotku.
jinak na autě snad kromě folií, led diod v nárazníku a xenonů vše original...piště názory, kritiku snesu v poho:-)
další foto zde:
[ Link ] 

15.06.2009, 16:10 |
Lefi co na tom hodnotit???
fiat...
2 Lefi: asi patříš mezi ty s názorem fiat = italská škodovka...ale v poho:-)

15.06.2009, 16:19 |
Lefi | Upraveno: 2009-06-15 16:20:45
Lsimak: nemyslim si,ale nevim co chceš na tomhle hodnotit.
Je to prostě auto ktere jsis koupil tak jak ho dělá vyrobce,nijak zajímavé(mě osobně se nelíbí) a nevim co na tom hodnotit.
Lsimak: Snad trabant ne? Kdyby to byla italská Škodovka, tak máš vyhráno :-D
to tuner2 : čoveče je to možný:-)
a co to dela v sekci Tuning? Kdyz je to vlastne seriovy auto.... melo by to byt v Ostatni, kdyz chces ukazovat jen fotky....
musím se ho zastat. On se ptal jako první na fotku co se týče světla a tak. Že má na autě většinu věcí seriových ví a taky to napsal. O autě se zmiňuje jako až o druhé věci.
A když už auto, tak by bylo dobré poradit co na to dát aby to vypadalo líp. Italy ani francouze nemusím, ale tohle se mi tvarově docela líbí (možná proto, že to obšlehli lehce od forda, který to dělá už 11 let :o)) )
Já bych začal jinýma kolama, podvozkem a buď ty černý potvory kolem buď pryč nebo do barvy.
Jinak k fotkám mohu napsat jen to, že se mi nelíbí, že jsou všechny focené na střed a auto je tam hrozně narvané. Mě se líbí třeba takové(jen můj názor a tahle není nijak upravená ani předělaná,focena včera).A že tam mám špatnou barvu nebe vím taky.

stilo 3d naprostá dokonalost na origo kolech, paráda!!!
auto pěkný, jen nechápu tu mánii s LED světlama
Krásný auto. Je to Abarth? Já si udělal radost se Stilem asi před třemi týdny. Zatím si ho nemůžu vynachválit. Jedny z mála origo kol, co autu sluší a výměna je většinou krok zpět.
Fordíku, kterého Forda ti toto konkrétně připomíná? :)

15.06.2009, 23:26 |
Kesam Mě se serie stila pačí je pěknej ale každej říká
PRODEJ FIAT KUP SI AUTO já osobně měl 126P a sralo se to jak mohlo :D
je to seriovka ktera nevypada nejhuř, jen bych to spustil k zemi a vic na to nešahal, co v tom mas za motor?
je pravda, že sem se asi seknul...pro klid na duši některých členů jsem to radši měl dát do sekce ostatní.
je v tom 1,9 jtd 115ps, svezení/spotřeba - paráda.
hodně lidí mě odrazovalo ale já si nemůžu stěžovat.
auto má najeto 24t km což je skoro nové auto.už sem to koupil se sníženym podvozku. takhle už dost často škrtám, níž ani náhodou...
nejsem člověk s názorem, že co je série to je špatně...
spíš se mi líbí decentní úpravy jako kola, folie, popř. třmeny v barvě...ale zrovna tyto kola jsou jedny z mála origo kol co tomu sednou...stejně jak píše Ace_FIAT. taky by mě teda dost zajímalo jakýho forda ti to ,,fordiku" připomíná??? :-)
Lefi: jaký auto se líbí tobě a v čem se vozíš ty?

16.06.2009, 11:00 |
Vonox pekny auticko taky se mi libi :) docela mi to pripomina tu tridverovou kia ceed z boku

16.06.2009, 12:31 |
Lefi Lsimak: mě se líbí spousta aut,ale hlavně ty starší hranatý.
Jinak neřikám že na serii je něco špatnýho,jen nevim co hodnotit a pokud to tak chceš nechat tak neni ani co radit.Chápu,že si se chtěl spíše pochlubit novým vozítkem, jen ta sekce byla nevhodně zvolená :)
Jinak se vozim v scirocco MKII
to lefi: v pohodě beru to.
no nový neni, vozim se už od října 08...
jen sem to trošku umyl a jak píšeš ,,pochlubit"
jinak scirocco hezký, ale líbí se mi víc to nový:-)...i když ztratilo ty ostrý hrany:-)

16.06.2009, 12:56 |
Lefi Starý pekáče jsou kouzelný a maj duši...ty nový jsou hrozně nudny,ale tak každy to ma jinak...

16.06.2009, 12:57 |
Lefi
hezká modrá barva, jak píšeš každej to má jinak, mě třeba starý káry nic neřikaj, až samozřejmně na vyjímky...
Každý raz začínal na starých a v dobe keď na nič iného nemal, mu staré hranaté krabice od sušenek prišli najkrajšie a nové nemali "dušu" :o))) Až na pár výnimiek samozrejme, trebárs S1, Delta Integrale, stará 6-ka žralok, E30 M3...
A s postupom času sa tomu tvrdeniu o duši už len smejem (až na menované výnimky) :o)
Inak FIAT pekný, jeden z mála čo sa mi od nich páči. Len si nefarbi prosím Ťa brzdiče :o)

16.06.2009, 13:47 |
Lefi Slim : jelikož je to cabro jediný v Republice na papírech a vubec se jich udělalo opravdu málo,tak ta cena si myslim dost blíží k tomu fiatu.i když samozřejmě nemam uplně představu kolik takový fiat stojí,třeba překvapí :)
to lefi: sice 02/03 ale vzhledem k najetým km hodnota cca 150t. samozřejmně že se dá koupit za mnohem levněji ale v soc. výbavě bez alu, atd...

16.06.2009, 14:02 |
Lefi V tom případě nejen že se k tomu cenově blýží,ale i ho to předčí :)))
Jinak až sem jsem se dostat nechtěl,jen to byla reakce na slima,aby si nemyslel že tu plkám z důvodů co udal.
v pořádku. nevím jestli je rozumný hodnotit auto podle ceny...je spousta levnějším aut který jsou třeba spolehlivější a pohodlnější než některý z jiný cenový a třeba i z vyšší třídy. záleží na jedincovi co mu líbí a co upřednosťuje...ty by sis nikdy nepořídil stilo, já zase naopak...

16.06.2009, 15:23 |
JR Lefi: to siro jediny neni, ale to je na jinou debatu ...

17.06.2009, 13:50 |
Kesam To schiro je pecička.

19.08.2009, 11:08 |
Veva vw jsou parádní :-)

19.08.2009, 11:20 |
Lefi | Upraveno: 2009-08-19 11:26:20
JR: já nepsal,že je jediný,psal jsem,že jediné na ČR dokladech :)neboj vim o tom co u tebe nakupuje,je to kamarád...