Navštíveno 9537x

02.05.2009, 09:23 |
Bingi potřebuju vybrat nějaký podvozek na Mx5tku NB, ale nejaký za rozumné prachy. Díval jsem se na Tein Basic, nemáte někdo zkušenosti? Akorát mě zarazilo že má na předek snížení jen neco přes 4cm.Což je o proti konkurenci málo. Co říkáte na podvozky Weitec, nebo po čem se ještě dívat? Nemáte někdo možnost na něco za rozumné prachy?
budu testovat ted na s2000 tak uvidim, jinak štelovací vejška i tuhost

A co Koni? teď jsem měl v dubnu akci 25% slevu, ale dalo by se stím něco ještě udělat. Ale co jsem koukal, tak taky pouze 40/40 snížení
Tein je super, dovezl a montoval jsem ho kamaradovi na MX-5tku a byl spokojeny.
Jen od nej necekej zadnej velkej hardcore pokud bys uvazoval o Basicu, rekl bych ze to je na urovni KONI, co se zmeny chovani tyce, auto zustalo porad vcelku komfortni.
Ted jsem nekde na drift-foru v sekci projekty zahledl nejakou zminku o nejakych taiwan podvozcich, snad EVO400 ho dava na tu svoji Silvii S15.
tohle je ono, to je ta MX-5tkana 17" kolech, podvozek neni snizeny na maximum pac tusim pak skrtaly kola o podbehy.

04.05.2009, 09:06 |
Bingi njn, ty teiny asi nebudou spatne. ale pro me je i tech 20t dost. Ale do niceho levnejsiho asi nema cenu jit jak tak vidim.

04.05.2009, 09:56 |
Etien (M)
weitec je taky v pohode, osobne to mam na druhym aute a zadne vyhrady... jedine snad ta zelena barva pruziny ;-)

04.05.2009, 19:39 |
zazaa ja mam na MX5 Tein Super Street a spokojenost
ale je to teda vejska+tuhost
H-Honza: nebyly by ty 17" z Miaty na prodej?
zazaa: koukám, že jsi z Pce. nechceš někdy udělat fotky dvou Miat ? :-)
jaký máš ten podvozek, chtěl bych ti to zkouknout, jak je hodně tuhej, kolikátky máš kola?
miata i kola jsou uz minulost, je to 2 roky zpatky co se prodalo auto jako serie, kola zvlast a podvozek zvlast... od te doby jsem je nikde nevidel
njn, škoda.. i ten podvozek by nebyl šaptej

05.05.2009, 20:39 |
zazaa Johnie_Walker : klidne, jen se teda stydim, ale letos sem s ni jeste nevyjel
H-Honza : mam pocit ze podvozek z te zlate se ted vozi na te moji NA ;-)

06.05.2009, 09:50 |
Bingi a co podvozky D2 racing? za cenu cca 24t nabizi snizeni az 12cm+ stavitelna tuhost. vypadaji dost kvalitne.

05.02.2010, 11:01 |
slama H-Honza: Psal jsem ti na ICQ.. nemohl bys mi poradit??
[ Link ]