Navštíveno 3664x

normalne je to na steftech ale 14mm a na tom matky na 19ku klic a ten bezpecak je takovej nepravydelnej 6ti zarez viz foto , jinak to bylo na Porscheti a aby toho nebylo malo tak dovoz UK
diky za rady

chtel jsem dat zrepasl zimaky a ejhle problem

13.02.2009, 09:07 |
Rajdlos | Upraveno: 2009-02-13 09:07:23
normalne zajed do pneuservisu, treba Barum, tam Ti to za nejakej poplatek sundaj, tohle vypada na sroub od OZ
Rajdlos... dik ja bych ho ale mel raci doma zkusim to nekde po pneuservisech vyzkouset a pak koupit , prezouvam casto a sam
martinZ: zimaky fakt pecka... sem se tesil na fotky - vypadaji vazne uzasne... sup tam jeste s poklickama a semka foto...
nicmene ver mi ze se nevyplati schanet klic... rozhodne vyhodnejsi je to z tech kol nejak dostat a koupit cely bezpecaky znovu... uz sem si tim dvakrat prosel a CENOVE to vyjde na stejno - nebavim se o case
LJ..poklicky zatim nejsou nak se to nestihlo tak az s dalsi varkou kol, jako nastvalo me to hlavne jsem prolejzal cely auto jestli se to tam nekde nevali a bohuzel , asi to tak dopadne ze to budu muset nejak zprasit ale vypadaji jak origo stejna povrchovka a jsou taky lehceny tak bych je rad zachoval

13.02.2009, 15:55 |
MattiK | Upraveno: 2009-02-13 15:56:18
tohle sme jednou resili s luke-jeepem, mel stejnej problem na 944ce, nicmene tusim ze sem na to tenkrat nabouchal orech a povolil :-) nebylo to zase tak slozity
martinz: na kolik te ty kola vysly?nechtel by jsi je prodat? :-)

13.02.2009, 19:06 |
Timbo vzal bych asi orech potrebnych rozmeru, vyzihal ho aby zmekl a neprask a nabouchal bych ho tam.
jo asi to dopadne na nasilnou cestu, nebo se zkusi vyrobit pripravek
Jindrs...prodavat urco nebudu tech kol moc neni a dlouho jsem je schanej vysli kolem 10tis
jj vim ze jich je malo taky je chci vim ze je ma tykeew ale jsou porad za jinou cenu nez jsem ochotnej dat
Jindrs... jedny ma jeste Streetfiter celolestene fakt peckovni ale cena je nekde jinde , a u nas se kupuji fakt spatne ja mel stesti ze mi je kamos z klubu nechal
tak vylestim si je sam to uz je malickost :-) jen je sehnat za lepsi peniz protoze potrebuju jeste podlozky se zmenou roztece to taky neni zrovna pakatel
tak jsem zachoval paniku a zacal dnes znova prohledavat auto a HURA orech na bezpecaky jsem nasel anglan ho mel dobre schovanej , takze problem vyresen