Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > zadní kotouče favo

o Navštíveno 5243x o
o 14.01.2009, 18:28 | maiky46
zdravim lidičky, chtěl bych se zeptat má cenu davat na favorita zadní kotouče? mam tu nabídku za 2800 komplet sadu jen nasadit, sou teda starší viz, foto ale motor mam serii. jako klad vydim že je to pěkný, jako zápor zase že to bude v zimě zamrzat , máte s tim někdo zkušenosti jak se s tim favorit chová atd? diky

foto k příspěvku  od maiky46

o 14.01.2009, 18:28 | maiky46
a

o 14.01.2009, 18:29 | maiky46
a

o 14.01.2009, 18:35 | choze
podle mě je to nesmysl a vyhozený prachy, radši si nech promazat a seřídit pakny. Kvalití čelisti brzdí taky dobře.
o 14.01.2009, 18:41 | maiky46
tak já mam servis, takže v tomhle problem neni vim že bubny nejsou taky španý ale přeci jen kotouč je kotouč jen záleži jak se to chova na autě , ktery na to nebylo stavěny
o 14.01.2009, 18:49 | tappaja
No prave, kdyz to tam svihnes bez upravy, muze ti to brzdit o dost vic, jakoze maji kotouce vetsi ucinnost a pak si nekde v zatacce leda nabijes hubu.
Rek bych, ze na seriovym fataku jsou to uuuplne zbytecne vyhozeny penize.
o 14.01.2009, 19:15 | Nevřis
...hod tam rovnou 4 pístky :D
o 14.01.2009, 19:16 | Big_Max
to bych radši udělal pořádný přední brzdy ....
o 14.01.2009, 20:22 | P3RF3KT
asi jako max pokud to mas cele v serii tak si akorat tak nabiješ držku pac te nekde pri brzdeni predbehne prdel a nebude se stacit divit co to auto dělá. Já mám na esku 17ky kola v serii tam sou 14ky a taky sem uvazoval o zadnich kotoucich pak sem se na to vysral udělal komplet novy brzdy na zadek a sem spokojenej
o 14.01.2009, 20:30 | Karel.
Jako všichni, pokud nemáš do budoucna v plánu ladit motor tak nech bubny. Fáčko už má 22mm prasata a pokud máš v dobrým stavu bubny tak brzdí taky krásně. Ale rozhodně bych se nebál toho, že když je tam dáš a pojedeš v zatáčce a zabrdíš, že si rozbiješ hubu jak tvrdí tappaja. Protože to na to fakt nemá vliv:o)
o 14.01.2009, 20:36 | Šestikule
mrkni jestli má auto regulátor brzdného tlaku pro zadní nápravu, jestli ne, tak si po montáži kotoučů tu hubu můžeš klidně nabít
o 14.01.2009, 20:48 | Aligátor
a co náprava ? jinak pokud nemáš fanyna se 130 ps a nebudeš mít překlápěčku a hyd.ručku tak do toho něchoď
o 14.01.2009, 21:21 | tappaja
Hele co si myslis, ze se stane, kdyz pribrzdis prudceji a odlehci se ti zadek a ten pujde do smyku, protoze si tam narval ostry kotouce misto chciplejch bubnu? A nahodou nebudes mit auto v primce? Zkus si zaflokovat rucni brzdou v zatacce.

Rozhodne s tebou souhlasim v jednom, staci mit udrzovany origo bubny a brzdit to bude jak o zivot.

A pokud do toho prece jen pujdes, tak by bylo vhodny ten zadek nejak utlumit, seridit, jak pise Sestikule.
o 14.01.2009, 21:30 | crestik
..tak ono je jedno, jestli má 60 nebo 130 koní, když se řítí do zatáčky, no néé 8-)
o 14.01.2009, 21:31 | Karel.
No jako kotouče mají výhodu v tom, že se líp chladí, ale myslím, že většina ti potvrdí, že bubny jsou velmi dobrý brzdy, pokud jsou ve výborném stavu. A nemyslím si, že i když bude mít vzadu kotouče, že by se to nějak prasácky chovalo.Ano kdyby dozadu narval 4-písty a vepředu nechal ty plovoucí tak je to o něčem jiným, takhle by to nemělo dělat bordel
o 14.01.2009, 21:32 | Karel.
crestik: právě tak jsem to myslel:o))
o 14.01.2009, 23:44 | Scream
PROC BUDES PROOHA DO AUTA S NE O MOC VETSI CENOU NEZ TY KOTOUCE VRAZET DALSI PRACHY?
o 15.01.2009, 00:28 | maiky46
ale sem nemocnej tak vymejšlim kraviny co do auta ještě nacpat, ted sem pořidil palubku z feldy s tunelem a pokracovanim a pak vnitřní plasty ve flocku atd..no a ted se mi nabídly ty kotouče ale zaslech sem že je to drahy, udajně se dají z golfa nebo co má stejnou napravu sehnat za lepší cenu.. ale asi je tam stejnak dávat zatim nebudu třeba časem až bude podovzek a motor,a podvozek kvuli spilerům nebude takže se na to asi vykalšu , ale byli by tam pěkný , místo těch ošklivejch bubnů
o 15.01.2009, 07:21 | jazzman
Jestli klad vidíš v tom, že je to pěkný, tak se na to rovnou vyser.
o 15.01.2009, 08:49 | Honza2.016v
pokud máš starý favo (rozeteč 98) tak to tam nedáš -pokud nemáš nápravnici z auta se 100 roztečí

každopádně i tak budeš mít zadke přebržděnej jak prase -na závodní feldě máme to samý,a štelovacího tiltona utaženýho skoro na max..protože to bylo přebržděný..

Radši upgrade předních brzd na větraný (po menších úpravách se dá použít kotouč z una turbo) a nový pakny+přesoustružení bubnu (+třeba prasátka z Pick-upa s větším průměrem..) -kotouče na zadku v tomhle případě pouze dobře vypadají
o 15.01.2009, 09:59 | Nismo.Power
totální nesmysl, vyhozený peníze, bude to dělat neplechu, jediný co tak si možná přídáš na designu kterej už tak je hroznej takže bych do toho nevrážel ani korunu a spíš bych si nechal udělat komplet brzdy origo
o 15.01.2009, 10:45 | Kesam
Taky si myslím že prachy vyhozene pokud tam nemaš nějaké salámy že je znat že to auto nestačí brzdit tak nevidím žádnej duvod vyměny.
o 16.01.2009, 09:04 | xenonman
mel jsem na felde a spokojenost, toho brzdneho ucinku bych se nebal, opdadne ti hrozne piskani paken a co do brzdeni pakny vs kotouce rozdil je znat musis slapat min na brzdovej pedal a urcite bych se toho nebal, jak rikam mel jsem na felde a predek seriovej a byl jsem spokojen...
o 16.01.2009, 11:10 | tappaja
Jdete na to spatne, brzda je nepritel rychlosti a z kazdyho smyku se musi ujet..
o 17.01.2009, 14:26 | Petura
kdo brzdí je druhej !
o 17.01.2009, 20:07 | Scream
Ja jen zasnu, jak je dneska schopnej nekdo vrazet prachy do takovyho hnusnyho kramu....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3814 sekund.