Navštíveno 3760x

Zdarec.Potreboval bych poradit s postupem jak prilepit podspoiler na lagunu 2 combi.mam z toho docela nervy.Melo by to vypadat nejak takhle az se to dodela.

ja bych to lepil lepidlem na autoskla
a nejakou konkretni znacku?jak dlouho to schne?
Sory za OT, ale jak seš s tou Lagunou spokojenej?
Jsem a jak.Nemuzu si ji vynachvalit.Hodne lidi rika ze by takovy auto nikdy nechteli ze se tam strasne kazi elektrina atd. Jedinej problem co jsem mel tak to ze jsem menil cepy a delela se castecne nova elektrina protoze kdyz jsem si nechaval montovat audiosestavu tak mi borec provrtal hlavni svazek kabelu.Jinac jsem fakt spokojenej.

29.12.2008, 13:36 |
Kesam Polyruetanem :-) (to dělám já :-))
Zajed si do Autofamu, tam maji lepidla na autoskla. Myslim od firmy Berner.
Nebo pak nekam, kde autoskla lepi...
Uz jsem koupil.ma to znacku colorit
myslite ze to muzu lepit i v takovem mrazivem pocasi c ted panuje.Na etikete co je na te tube se pise ze pri lepeni v chladnem pocasi se musi dat tuba do teple mistnosti tak na dve hodiny a pak se muze lepit.Jen ale nevim co je pro ne chladne pocasi

29.12.2008, 17:13 |
Kesam Tak každopádně to bude napsáné na návodu ale spíš asi to nepujde :-)
nejsem si ted jistý, ale mám za to, že to lepidlo má na sobě napsaný v jakých teplotách ho lze aplikovat ...
ale rozhodně bych si počkal až bude sucho a pár stupňů nad nulou, a před použitím tu tubu s lepidlem nahřej, třeba horkovzduškou nebo ho na 10min dej do horký vody, pak se líp vymačkává a vyvaruj se omatlání lepidla na viditelné plochy, fakt dobře drží a špatně se umývá :o)
ok diky moc za vsechny rady.Necham to na jaro az bude teplejs.mejte se zdarek