Navštíveno 4274x

scháním někoho kdo by mě namíchal nebo sehnal barvu volkswagen jazzblue perlefect číslo LW5Z jako na fotce potřeboval bych na prahy a nárazníky snad by stačil tak litr.na kolik by to vyšlo?byl by někdo schopný?jsem ze zlínského kraje (uherské hradiště)

27.12.2008, 13:28 |
fredh to hoď do nějaký lakovny, barvu ti tam taky namíchaj, ne?
lakýrníka mám takže ušetřím za práci ale na tuhle barvu nemaj ingredience můžou namíchat jedině podobnou ale to já nechci tak potřebuju jen tu barvu.

27.12.2008, 14:48 |
Kesam Tak tohle snad musí normalně mýt jestly je to origo Wv ne?
no originály snad namíchá každej lepší lakýra,ne přece?! Při nejhorším tam někde u vás bude prodejna jako u nás NOSEK , barvy a laky a tam namíchaj všechno - NO PROBLEMA..;-)
no pokud e to lakíra, tak každý lakíra má svýho dodavatele a pokud nemá lakírá, tak by to měl mít dodavatel ne
já vždy chodím do barvy/laky a tam mi podle auta a vzorníku barvu namíchají , stačí jim jen víčko nádrže nebo tak něco a vždy spokojenost
jako Kindlil, podle přímo odstínu na autě najdou tu barvu a namíchají a je to lepší než podle kodu barvy v TP. Ono ač se to na první pohled nemusí zdát, ta barva už trošku určitě vybledla od nového a co tam šplichneš origo odstínem bude o odstín i víc tmavší .....
chodim tam co kindlik a pokaždý naprostá spokojenost, barva přesně jakou sem potřeboval vždycky :)
díky zkusím teda zajít do nějakejch barev.
[ Link ] je řeč o téhle firmě , super přístup a vždy spokojenost , ale Praha