Navštíveno 5370x

mam prosbičku , nemáte někdo tu knížku "jak na peugeot 106" ? potřeboval bych vyfotit nebo naskenovat tu část kde se popisuje výměna volantu . ježíšek mi přines novej a tu knížku už sem musel vrátit. moc by mi to pomohlo dík.

24.12.2008, 21:32 |
Kesam A nabu ti santa nepřinesl to bych se na to vysra... to mu ten volant vrat bez naby ti je hovn... platnej:-)

24.12.2008, 23:23 |
praalien | Upraveno: 2008-12-24 23:27:09
RE:kes@m - neboj hrneček mám taky

24.12.2008, 23:30 |
Kesam TAk co je za problém? Sundaš krytku vemeš račnu ořech povolíš matku nandaš tam novou nábu srovnaš volant a jedu ne? Popřipadě zapojit klakson.
Re :Kes@m - problém v tom velkej nevidim ale chci se podívat kde všude budou šroubky abych zase něco neurval. Nemam kam spěchat takže si to rád předem přečtu.
pokud mas pytel, tak vetsinou byva zezadu volantu takovy packy uvnitr 2-3, kdy ten bag pak jakoby vyskoci ven, pak uz jen udelas to, co pise Kesam, takhle to mam aslpon ja u Citroena
hlavne s vyndanym bagem nezapinej zapalovani, muze Ti to pak hodit chybu a budes muset na diagnostiku
a taky ho urcite netrefis napoprve spravne, takze budes muset presazovat
pytel tam asi nebude takže jen odcvakneš prostředek, tam máš jen jeden velkej šroub, vyndej klíček ať se zamkne volant, povol to a pak když nemáš stahovák tak si následně dáš volentem do huby až se ho budeš snažit sundat s tisícihranu :)
RE : Nismo.Power - stahovák nemám :-D
Nismo to bude rukama ja si jeste v zivote holantem po hube nedal a to z sem u jich par sundal :-)))
džíp : já si taky nedal ale občas málem jo když byl zatuhlej tak že sem tam sebou lomcoval dopředu dozadu a pořád nic :) ale stahovák to jistí tak sem si ho udělal :)
teď mě tak napadlo že by sis mohl sednou dozadu za řidiče posunout sedačku dopředu abys na ten volant dosáhl a pak za něj tahat sice nic moc za opěrkou neuvidíš ale nedáš si do huby ne :-D

25.12.2008, 10:45 |
Fiaro praalien: já knížku mam...jen jí najít a pošlu ti to...:)
RE : Fiaro - super, díky.

25.12.2008, 12:38 |
Fiaro ale jiinak já ho měnil bez knížky...jestli máš pytel tak zezadu jsou dva šrouby, povolíš a šundáš ho...odpojíš kabel airbagu a tam vidíš další šrouby povolíš, volant dolu...no najdu knížku a pošlu...
airbag nemam , mam rv93 to ještě nebyly

25.12.2008, 13:37 |
Fiaro aha, no já mam přímo knihu na starší modely:)

25.12.2008, 14:27 |
Kesam Jako L-J taky jsem si sním do huby nikdy nedal.

25.12.2008, 19:12 |
t3dsm když před tím lomcováním nevyšroubuješ ten šroub co drží volant celej, ale necháš ho tam na pár závitech, tak si do huby nedáš ;)
jo a je tam šroub s hlavou na torx

25.12.2008, 19:40 |
Kesam Torx to je zlé:( to každej ve vybavě nemá.

25.12.2008, 22:26 |
Fiaro praalien: máš to na mailu.) akorát mi to šlo něák blbě skenout tak tam máš obrázek zvlášť a postup jsem tam dopsal. Je to tam tak jak v knížce.
RE : Fiaro - perfektní tak to by mělo bejt snadný. myslel sem si že musim sundat i ty plasty za volantem a vono ne :-) jinak dik moc.
tak už to je , dik všem za rady :-)

27.12.2008, 08:36 |
Fiaro praalien:hele, hezký budíky:) já chci taky takový:)))) kdes je sehnal???
Fiaro : ty budíky už tam byly když sem auto koupil a sem si na 99%jistej že sou sériový ale asi máš na mysli rámečky budíků :
[ Link ]
já věděl že v Okolí dobrušky jsou divní lidi, ale až tak že by nevyměnili volant, tak to mě po*er :D

27.12.2008, 14:44 |
Kesam Pěknej pavouk :-)