Navštíveno 4479x

Není to moc tuning, ale nevím kam to zařadit.
Nevíte někdo jak trvale vyřadit vozidlo z evidence? SPZ jsou už skoro 5 let v depozitu, ale auto už dávno neexistuje. Měl jsem to auto ještě na škole, pak se tomu zlomily nápravy a prodalo se na náhradní díly. kupující mi řekl milné informace a když sem ho šel odhlásit, tak mi řekli že je potřeba pro vyřazení doklad o ekologické likvidaci. A to už jaksi nešlo bo auto šlo prostě z ruky do ruky.
Víte někdo jak z toho?
hele jsem na tom stejně, bylo to moje první auto a střelil jsem ho kámošovi bez smlouvy a se známkama v depozitu. než se cokoliv převedlo tak auto zboural a nikdo neví kde je... no a spz, ty jsou stále v depozitu už pár let a pokud je sami nezruší tak ještě dlouho i budou...

21.12.2008, 21:14 |
jp1 jestli je tam daný před myslím květnem 2004 tak napíšeš jen čestný prohlášení a oni ti ho zruší, když je to po tomto datu tak aby se v tom prase vyznalo :-)
No právě. A ted od nového roku má být něco s pojistkama, tak mám celkem obavy, jestli se to netýká i aut, které jsou jen dočasně odhlášené.
Hele, já jsem teď mluvil s paní na českobudějovický dopravce. Řekl jsem jim, jak na tom jsem, že třičtvrtě roku jsem prosil kamaráda aby si auto přepsal a ten to neudělal, prodal ho nějakýmu vykukovi a teď už si ho mezi sebou střílí ukrajinci a já nevím kde je autu konec. Po novým roce si mám zavolat, že to není úplně jistý ale na 90% půjde auto bez jakéhokoliv dokladu prostě vyřadit z provozu a je to jejich problém že budou jezdit v bezpapíráku. Tolik info z dopravky. Uvidíme, ještě napíšu jestli tohle téma bude trochu živý. A myslím, že bude, nejsme sami, kdo ten problém má.

22.12.2008, 14:32 |
sotek | Upraveno: 2008-12-22 14:34:21
Někde jsem vyčetl jak by to mělo fungovat příští rok, cituji: Stačí "změnit účel jeho využití". A pod tím se může skrývat cokoliv. Majitel může úředníkům tvrdit, že si z vysloužilého trabanta chce udělat zahradní altán či králíkárnu nebo že k němu má osobní vztah a chce si ho nechat. Povinný doklad pak nemusí mít.
taky se mi doma vali dvoje papiry od aut a jedny z moto a ty uz davno neexistuji.bohuzel az po roce 04.
kdyz davas auto DOCASNE do depozitu, tak to musis rok co rok obnovovat, pokud vim...
kdyz to nedelas, tak tam po nejake dobe naskakuji penale za kazdy den (co mi bylo receno)
To si děláš prdel? nic takového mi nikdo neřekl. To by snead měl přijít i nějaký papír z úřadu ne? že autu skončala doba vyřazení.
skutr: dáš do depozitu na 12 měsíců za 100,- kč. pokud to tam necháš dýl, tak se ti dopočítá za každých 6měsíců 50,- kč...
Ale to je až za poslední dobu ne, aut které se tam dali dříve než tohle zavedli se to snad netýká ne?
no já už naštěstí asi sehnal likvidaci bez auta... ;-)
to zacalo platit az nekdy ted driv to nebylo