Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > palubka z feldy do fava

o Navštíveno 4581x o
o 14.12.2008, 09:51 | maiky46
uvažuj že bych si s tim pohrál a dal do fava, budíky chci nechat původní, topení možná taky-ještě nevím, ale udajně je velkej problem s přepojeni elektriky(světla prej nějak ještě dou ale vystražný ,mlhovky a vytápění skla nejde moc dobře ještě tam prej se zapojuje přerušovač z feldy atd.). máte k tomu někdo nějkaý plánky co fungujou a nějaké zkušnosti?. popř neválí se vám doma někomu palubka z feldy at už serie či předělaná?

o 14.12.2008, 09:54 | Midnite
maiky: sry za OT je toto se tu rešilo už a je to fakt obrovská pí*ovina.... si kup feldu když chceš feldu
o 14.12.2008, 10:03 | maiky46
nechci feldu,jen chci do fava tu palubku
o 14.12.2008, 10:26 | DJ.Tommik
www.seznam.cz
www.centrum.cz
www.google.cz
na netu toho je jak sr.... ;-) jen to zadat do vyhledavace
ale myslim ze ti staci jedno schema [ Link ]
o 14.12.2008, 10:28 | praalien
jeden spolužák to dělal a moc si nestěžoval že by to dalo nějakou extra práci jen to má prej jiný konektory a taky ti to bude furt ukazovat že vaříš protože tam sou jiný teploty který by felda nezvládla (prej) problém je hlavně s konektorama protože sou jiný . Můžu to ale jedině doporučit - vypadá to dobře
o 14.12.2008, 10:31 | Midnite
prostě to bude vypadat divně když bude palubka z feldy a zbytek favorit.. nevím proč dělat z auta něco co není
o 14.12.2008, 11:05 | Luke-Jeep
Midnite co to meles? chjo to sou kecy... mozna proto ze se mu to auto libi, ma s nim nejaky plany, ale chtel by hezci palubku... tak proc ne z novejsiho modelu teze znacky?
o 14.12.2008, 12:09 | soda
mam favorita z 93roku s cernym interierem
prestavel jsem si to na feldackou palubku a uz bych to nemenil. vypda to o 100% lepe
vymenil jsem jen vrsek palubky(sehnal jsem z prvni feldy skoro cernej)+budiky s otackomerem(maji dig.hodiny a podsvetlena cisla) + topeni (lepsi, vykonejsi)
jedine problemy jsou s elektrikou, kdy musis predelat favoritacke konektory na feldacke
topeni je kus za kus, jen budes muset poupravit rozvod vzduchu (prekazi tam prepazka)
teplomer ti bude ukazovat dobre, kdyz na drat vedouci od cidla das odpor 50ohmu
pak se jeste musi vymenit snimac benzinu v nadrzi aby ti ukazoval benzin a nahon tachometru

povej se na www.skodafavorit.cz
o 14.12.2008, 12:18 | Kesam
maiky46:Takže nakonec favo zustává jo když se pouštíš do new uprav jako mě se osobně zdá že dat palubku z feldy do faga je super změna.
o 14.12.2008, 12:23 | DaveX
jj, kámoš to kdysi dělal, vím, že tam nějaké problémy měl, ale všechno našel na netu, neboť tam toho je spousta o všech problémech co s tím jsou. Jinak ty nejzávažněší problémy co s tím měl tady napsal soda.

jinak to vypadá o hodně lépe s tou palubovkou z feldy :)
o 14.12.2008, 12:28 | maiky46
favo zůstane ještě cca rok chci se na něm ještě vyblbnout a pak ho rovnou někom u daruju nebo zlikviduju. těch par korun co bych za něj dostal nemá cenu pro mě ted.

jinak na netu je teto problematiky spousta to je pravda, ale zas tak do teto elektriky nevidim tak se toho docela bojim.někde sem četl totiž že zapojovali a pak jim vyhořela celá elektrika :) cože bych nerad
o 14.12.2008, 12:30 | maiky46
ted mam nabídku na jednou palubku stříklou do černy matne už upravenou elektriku(teda kromě budiků , topení)ale chce za ni cca 14 stovek což serie se da sehnat za kilo na vrakáči, ale zase žádný starosti no
o 14.12.2008, 12:35 | Midnite
Luke: prostě si za svým názorem stojím
o 14.12.2008, 12:41 | BALI
taky jsem to tak měl... otázka jednoho nedělního dopoledne:) nejlepší je,když máš tlačítka vystříhaný,aby ti ještě koukaly zezadu dráty a stejně tak vystříháš favo el. a akorát to napojíš na sebe... jenom výstražný blinkry ti pak budou fungovat jenom když bude nastartováno
o 14.12.2008, 13:03 | soda
na zapojeni vystraznych existuje jednoduche schema

[ Link ]
o 15.12.2008, 12:01 | Kesam
Maiky 46 za kilo jo tak to máte teda hodně levnej vrakáč :-)
o 15.12.2008, 12:08 | basstard
to jo no, za kilo bych chtěl vidět komplet palubka včetně budíků, ovladačů topení, kaslíku atd...

jinak maikymu46 přeju hodně úspěchu při práci výměny palubky, si to nebude na jedno odpoledne jak píše bali.
o 15.12.2008, 17:38 | Kesam
basstard:Ja ji budu tedka take vyndavat svátky bude hovno co dělat chlastat nemužu jinak mě mladá vykopne mám ultimatum tedka jsem o vikendu dřepěl doma a chodil tak akorát do kina na filmi ještě že je vstupenka na vánočni akci za 50 kč jinak bych byl chudák zítra jdeme znova :(
To už jsme ale od tématu :-) Jo tak práce je se všim co se tohohle koníčku týče .Vo tom to je rvát někam prachy a něco dělat někde se v něčem štourat :D
o 15.12.2008, 17:44 | maiky46
za kilo je samo hola palubka bez budíků a topení
o 16.12.2008, 11:09 | DaveX
basstard: když víš zhruba jak na to, tak to za odpoledne máš v pohodě.
o 16.12.2008, 14:28 | Kesam
DaveX: Jo o tom to je když víš jak na to .-)
o 16.12.2008, 14:31 | škodovkář
když se dá palubka z feldy do fáva je to většinou hnus stejně jko u 120l a jak už tu někdo říkal kup si radši feldu ale když jí tam už tak chceš tak jí zaprvý musíš velikostně upravit
o 16.12.2008, 15:31 | maiky46
ale depa sedí tam uplně v pohodě jen předělat pár deialů a elektriku dyt spodek z fava je stejnej jako spodek z feldy jen vršek je jinej
o 16.12.2008, 15:38 | basstard
maiky46: tak pak nahod fotku jak postupuješ při montáži..

kesam: to se teda nemáš podpantofláku :-) ale já taky moc vyvádim když se ožeru někde na akci a pak se s mladou pohádáme zbytečně...všude stejný.
o 16.12.2008, 16:29 | maiky46
jj přemejšlim že dam jen vršek a celý to pude do černy matny i se spodkem a červenej štít, světla zapojim asi že zjsitim do jakýho dratu de proud po zapnutí vypínače, přestřihnu a napojím na feldáckej vypínač a favoritácký schovam v palubce, takže jediný co bude problem pořeštit ten střed ty výstražný mlhovky, přerušovač atd. ale počítam že max půl dne práce
o 16.12.2008, 20:57 | BALI
spodek z fava nenechávej...nebude ti sedět přihrádka před spolujezdcem a nebudeš mít na co přidělat víko od přihrádky:)
o 16.12.2008, 21:37 | maiky46
přihrádka? jako kaslík, ten se dá taky z feldy a sedět to bude,
o 17.12.2008, 11:58 | Kesam
škodovkář: tedka jsem tě nepochopil ,tak upravit se to musi ale zase ne tak drasticky jako že by jsi to musel řezat v ejpul atd.
basstard: Tak to je opravdu všude stejný :)))
o 17.12.2008, 16:10 | DaveX
škodovkář: ale houby, nemusíš nic upravovat, padne to tam jako ulité
o 17.12.2008, 16:26 | soda
skodovkar: proc by to mel byt hnus? vzdyt felicie je v podstate zakulacenej favorit. upravavat se nic nemusi. proste je to vymena kusu za kus.
Bali: kdyz vemes palubku z favorita a felicie a rozdelas ji, zjistis, ze spodek je uplne stejny, takze staci vymenit hranatej vrch favoritackej za kulatej z felicie. soucasti toho je i kastlik (kompletni)
o 17.12.2008, 17:19 | tykeev
to škodovkář:

palubka z Felicie ve Favoritu (potažmo Formanu) má identický základ (jak už napsal soda) a tudíž není potřeba nic velikostně upravovat a pasuje tam naprosto bez problémů.

A nevím, jestli je větší hnus dát si vzhledově modernější palubku do svého staršího auta, nebo naházet tuny laminátových spoilerů, prahů, M3 zrcátek a podobně na jiné (novější) auto.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4327 sekund.