Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > vystřelení svíčky

o Navštíveno 4705x o
o 09.12.2008, 21:54 | Mafian25
zdarec lidi mám problém,na mém autě FORD PROBE I 108KW mi dnes večer vystřelila svíčka.na hlavě je stržený závit,co ted???díky za rady

o 09.12.2008, 22:06 | m1tv
nechat udělat zavitovou vložku .. když to uděla někod šikovnej nemusi se sundavat ani hlava
o 09.12.2008, 22:25 | Thullo
Heh, dobry... Uz jsi byl na tom sestelovani a kontrole motoru, jak ti Docthor a ja radime uz od LEDNA letosniho roku? :o) no ty vado... snad to bude OK! Kdyz tak zavezeme ke Kolarovi.
o 10.12.2008, 18:06 | venito
no vyrvany zavit svicky je blba vec.... bud nechat vyvlozkovat jak rika m1tv ale bez sundani hlavy nevim jak -kvuli sponam pri rezani noveho zavitu...,
nebo sundat palici, nechat diru vyvarit a vyrezat novy zavit. posledni moznosti je sehnani druhe hlavy....
tak ci onak, vidim to minimalne na sundani hlavy pokud teda neni nekdo kdo je fakt dobry a tohletu opravu ma vychytanou...
o 10.12.2008, 19:36 | tappaja
Dneska sou vychytany veci, tusim, ze se specialnim vrtakem odvrta starej zavit, vyrizne novej a nasroubuje vlozka, ktera pak casem uplne prilne a nepoznas to.
Hlava se pri tom sundavat nemusi.
treba
[ Link ]
neb
[ Link ]
o 10.12.2008, 19:51 | venito
tyywole ta WURTHacka sada je super. ale kvuli jedne oprave urcite nema smysl si to porizovat domu:) Bude to kvalitni, ale drahe.mrknu se schvalne nekde po cene....
o 10.12.2008, 19:56 | tappaja
o 11.12.2008, 07:52 | Zephyr
jako venito... nepochopil jsem jak by jste zabránili tomu, aby spony spadly do válce...
o 11.12.2008, 09:34 | venito
Presne tak, ty spony do válce padat musi a hlinikové magnetem nevyberes..mozna nejaka finta je,zajímalo by me to:) mimochodem me jeste zajímá jak se řeže závit kdyz sou svicky utopené hluboko v hlavě ze tam sotva Vidis...
o 11.12.2008, 11:09 | Komba
ten týpek na videu to vrtal nějak křivě se mi zdálo :D
A hlavu bych určitě sundaval...
o 11.12.2008, 14:07 | m1tv
když sme to dělaly u wartese tak sme daly valec do horni uvratě vyřizly zavit vzduchem vyfoukly špony a jelo se dal ale asi je to jenoduši sundat a je to 100%
o 11.12.2008, 15:12 | Zephyr
m1tv> určitě je lepší to sundat. V práci máme rozvod 8 atmosfér na ofukování mašin a kolikrát to stejně pořádně nevyfoukáš.Špona se ti sekne v nějaké škvíře a nevyfoukáš ji i kdyby ses podělal...
o 11.12.2008, 15:20 | venito
navic Wartburg je 2takt a navic pouziva zemedelske vule takze spona nic neznamenala:) dirou svicky dovnitr sotva strcis ofuk, natoz jeste aby z tama neco letelo ven...
o 12.12.2008, 13:17 | Mafian25
jako ěnjaký závit je neb jsem tam tu svíčku našrouboval z5 ale není úplně dotažená.zkusím koupit novou svíčku a došroubovat ji do konce jinak jaksi sundat hlavu no,to už bych rovnou mohl udělat GO
o 12.12.2008, 15:01 | Docthor
Nebuď lemra líná a zhazuj tu hlavu,rozebírat snad umíš ne?:-))A rovnou ji nech srovnat a dej ji na tlakovou zkoušku když už ji budeš mít dole.Jsem ti říkal že ta turbína plní víc než má a máš si to nechat seřídit,ale to je pořád "MI BUDEŠ ŘÍKAT",no a je to tady,je jen otázkou času kdy se ti vysere něco dražšího,zachvilku to může být těsnění pod hlavou,nebo samotná turbína..ale dělej jak myslíš,ty vždycky chceš radu až se ti něco vysere..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3326 sekund.