Navštíveno 3679x

zdarec hoši,chci se zeptat je tu někdo z olomouckého kraje,kdo je schopnej zapojit blow of ventyl a budík na turbo?:P objednal jsem od rajdlose a už teď vím,že to určo sám nezvládnu:D:Djedná se o audi a3 1,8turbo!samozřejmě to nechci zadara!díky
15týho bych měl být na Moravě ..tak kdyby byl čas mohl bych ti to udělat
super,pokud to do té doby nespáchám sám!tak se určo ozvu!zatím mám problém sehnat v přerově tu redukční hadici:(jelikož 1,8t má průměr 25mm a bow má 33mm:(scháním ale marně!kdyby někdo měl nebo věděl kde pls napsat!
nevřis:prosímtě,kde si sehnal tu hadici?:(
....100% jsem na cupre hadici neměnil!
..když jsem si ji pořídil, tak tam už byl ventil ..jenže uzavřenej. Ten sem vyhodil, a dal ten membránovej. Je dost možný, že tu hadici už někdo předemnou překopal ....
co udělat nějakou redukci ?? neviděl bych v tom zase nějakej velkej problém
redukci jsem dnes scháněl snad všdude!a vůbets nikdo nevěděl ani kde bych to sehnal!tak třeba tam mám taky uzavřenej ventyl a hadice bude prekopana!Jak rikam picu tomu rozumim a tak se vtom nechci hrabat!
..che to vomrknout jak to tam máš... říkám pokud vydržíš a já budu mít chvilku není problém ti to tam hodit...
oukej,asik vydržím!sám se vtom rýpat nebudu a amatéry ktomu nepustím =)
Tak dneska mi delaj rozvody,tak jak to rozdelali tak sem to vyfotil!nejakej originalni tak uz je!tak to treba bude sedet:P

jj tohle je origoš co cpou do serie .... já měl uzavřenej ale závodní ..v tom je trochu rozdíl :) ale uvidíme juknem :)
nevim odkud jsi ale tento vikend jsem na stejne audi budiky delal:

venito:čau venito,jde mi spíš oto jestli máš blow off ventil?a jestli si scháněl redukci!!!
tohle neni moje auto takze nevim jestly tam blowko ma, neskoumal sem to, zapojoval sem mu jenom budiky a nejakou dalsi elektriku co si majitel porucil... ale dnes k nemu pojedu dodelat jeste nejaky detail tak se mrknu pripadne nafotim co tam ma, ale tipuju ze ma klasicky odfuk do sani...