Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > chrom na kryty motoru?????? potřebuji radu........

o Navštíveno 4536x o
o 04.12.2008, 19:28 | REBEL.NO.1
ahoj lidi.... potřebuji poradit jak upravit plastové kryty na motoru do chromu či zlata...asi lakem co????? jako nepotřebuji psát postup tzn broušení,základ atd atd... a několik vrstev laku.......... atd atd.... potřebuji přímo někoho kdo to dělal.... a radu jakou mám koupit značku barvy a zda ty ,,sprej barvy,, chrom a zlatá jsou vůbec chrom a zlatá nebo jen ubohá rádoby napodobenina......... předem dík za pomoc.... (těm co o tom vážně něco vědí)....

o 04.12.2008, 23:43 | Timbo
kdyz chces aby to bylo pochromovany nebo pozlaceny tak to musis nechat udelat tam co chromujou plasty jeste sem nevidel sprey co by strilak tak ze to vypada stejne jako chrom. jestli se mylim tak mne nekdo opravte
o 05.12.2008, 07:43 | Tweety_xx
Ty spreje jsou jen lepší stříbřenka. Nebo alespon taková je moje zkušenost.
o 05.12.2008, 11:05 | REBEL.NO.1
no doufal jsem že to půjde lehčeji.... ale asi budu muset vážně nechat pochromovat...
o 05.12.2008, 11:19 | soda
ty spreje jsou opravdu jen lepsi stribrenka, to muzu potvrdit. chromovani plastu je docela veda a podle me jedine co sezenes je strikany chrom. zkus se podivat po netu, dela to jiz dost firem
o 05.12.2008, 12:19 | Alííí
Sprej je nesmysl.
Dej to někomu, do to naleje tim stříkanym chromem. Odkud jsi? Budu si teď dávat chromovat nějaký drobnosti...v motoru mám víčka, a kromě víčka posilovače řízení (vylezla mastnota, a zakalilose) mám všechno super.

foto k příspěvku  od Alííí

o 05.12.2008, 13:07 | REBEL.NO.1 | Upraveno: 2008-12-05 13:08:50
jsem z Liberce, mám 407 coupé 2.7 HDI... motor má cca 40.tis ale udržuji jej v čistotě a dalo by se z něj ,,jíst,, no a když tak na něk koukám tak by si zasloužil nějaký ten ,,chrom,, nebo ,,pozlatit,, jen nevím jak vyřešit to že většina plastů má hrubý povrch.....nejspíš to obrousit hodně jemným br.papírem... jenže... ??????? Jak jsi to vyřešil ty u toho chromování???? Také koukám že máš kryty v laku, to jsi nechal nalokovat u lakýrníka nebo doma sprejem????? Jako vypadá to moc dobře::::
o 05.12.2008, 13:49 | Alííí
Dík.
Jak píšu, sprejem to zkurvíš, na ten už teď rovnou zapomeň.
A jak psali ostatní, spousta lidí se už dneska zabejvá stříkanym chromem. Zkus hledat na netu, já kolem Liberce nikoho neznám... :-(
o 22.12.2008, 08:38 | manolo
posli to ke me, chrom, zlato, cerny chrom atd...strikane, galvanicky...posli fotky co potrebujes, napisu ceny a poslu reference
manolo@manolo.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.359 sekund.