Navštíveno 5274x

zdravim , chci se zeptat jeslti máte někdo zkušenosti s lakováním bezbarvym lakem airbrush , jeslti by to stačilo vzít lakem ve spreji či to musí lakyrnikovi, jeslti tam v tom bude velkej rozdíl, nechce se mi do toho vrážet prachy když de auto z baráku, ale zase to nechci zprasit

tak nakonec si to tam precejenom nacpal :) zalej to poradne bezbarvym ve spreji vyplacej na to klidne dva spreje a dej tomu poradnou vrstvu rozdil pak urcite poznas

19.11.2008, 21:35 |
Komba ty to máš od lakírníka on neví co na to dát jo? nebo se mejly(i)m? :D
ani to na tom fávu nechci vidět :)
jako nevřiš..na tom favu to bude decentne ladit s celkem
myslim ze kdyz ti to zaleje lakem z pistole vyjde to stejne jako 2 spreje :o) takova plocha to zas neni... a bude to lepsi ;-)
já vim že to bude lepší od lakyrnika ale jestli to bude hodně ponat, mam dat jednu max dvě vrstvy laku
de o to že se mi nechce davat další litr či víc co si za to řekne lakyrnik když sprej vyde na dvě kilča ale na druhou starnu zase ten dil ma cenu tak pět litrů co sem počital takže to nechci kurvit
celé auto bude mať cenu 5k, nie ten díl LOL
co kdyby ste radši odpovidali na co se ptam a nebo sem vůbec nepsali, fakt vychování ste ještě nepobrali
maiky46:zlatá pravda a zlatej virt
řek bych že se neptam na nic , kvuli čemu by ste museli rejpat do myho auta, tak toho fakt nechte chlapi
já vim to bylo na ostatní
máš štěstí:-D a zepteej se třeba na virtu tady rejpaj do auta a neodpovídaj
zkusim se zeptat ještě jednou: dá se lakem ve spreji lakovat aby to nějak vypadalo? nebo je to extremni rozdil oprotil lakyrnikovi když se jedná o bezbarvej lak
škodovkář > Haha, virt jo? Tak tam jsou na OT mistři.
maiky46 > Trochu tě nechápu. Že budeš prodávat auto, jsi psal někdy už před půlrokem, když jsi chtěl poradit s ozvučnicema pod ovály. To do toho hodláš cpát prachy do poslední chvíle? Nepřipadá ti to trochu mimo?
party_boy: no nechtěl sem prodavat a nechci pořád ale potřebuju něco na běžný cestovani, a rvat do toho prachy nechci proto se právě ptam jeslti ten lak nejde ošidit že bych to stříknul sprejem než to dával lakyrnikovi
Co se týče laku ve spreji x lakýrník. Když budeš šikovnej a nic na tom nezesereš, tak rozdíl bude nepatrný a možná žádný ani nebude. Mám kámoše, kterej si párkrát něco dělal takhle sám, ale je fakt, že to má v ruce a umí s tim.
škodovkář > Tak buď nevíš co je to OT nebo si teď ukázkově protiřečíš.
o.k to sem chtěl slyšet, dik moc, chápu že záleží jak to kdo umí, ale už sem taky něco nastřikal ale jen barvou ne lakem
maiky: sprejem si to akorát zprasíš, od tý doby co je voda tak to někdy udělá psí kusy ze spreje, raději to dej fakt lakýrovi
škodovkář: když je virt lepší tak nevim proč tu ztrácíš čas s náma, myslim že se všem tady taky uleví
dvoukomponentní lak, kdyztak zavolej 604 13 13 58 / odkaz se na mě, kolega ti namicha cokoliv za hubicku, i jedno deci treba, coz by mohlo stacit, da ti to klidne i do spreje s tuzidlem...
hele majku proč se s tou károu nedá běžně cestovat?
To si hnal úpravy do extrému?
cestovat někam favoritem je za trest mezi náma :)
jinak jako nevřiš :)
kup ten bezbarvý lak ve spreji a foukni to doma...
jinak ten ice age motiv je hezky nakreslenej, kdo to dělal...?
buddha: no extrem ne ale žere to, a to se mi nevyplatí cestovat, a hlavně se to nesmí někde postavit zabezpečení žádný a moc to provokuje no
basstard:dělal to typek co sem ho poznal na tuningu v plasíc :www.cyberlady.ic.cz , a dělá docela levně kámoš chtěl na celý auto něco a řek mu půlku co mu řekli jinde

20.11.2008, 14:31 |
Kesam Tohle to vem lakem co maš odstim na autě a ne bezbarvej to bude hruza.

20.11.2008, 14:49 |
jenik to maiky46:a co na tom jako provokuje :-) ja myslim ze ten tvuj modni airbrush vystrelek .... pridal jsi tomu takovej pomyslnej posledni hrebicek do rakve podej si ruku ze skodovkarem a vyrazte si na setkani skoda.virt...
sorry za OT, ale myslim, ze diky tomuhle obrazku si prodejni cenu auta jeste snizil...
jinak jako Nevris
to k tomu nejspiš vůbec davat nebudu, a zase utíkate od tematu já se jen ptal jak to nalakovat ne jeslti se vam to libi nebo ne, to pro mě fakt neni důležitý

20.11.2008, 16:39 |
Kesam To se musi asi lakovat hned ne? ja jsem si nechal delat vičko byl jsem u toho dělal ještě kamošovy a střikal to lakem asi tak po 5/10 minutach přimo brusher.Ale takhle když je to přes cele tak to bejt přelakovane asi nemusi to se lakuji podle mě jenom kousky air brushe na něčem aby se to neloupalo.

20.11.2008, 16:45 |
Kesam Tady ty maskače šachovnice přelakovane nebyli a loupalo se to Air brusher majitel motorky se na to vysral :-) že to prej jde z baraku.

mě právě ten airbrusher řikal at to stiřknu lehce přebrousim a střiknu znova,jinak to určitě musí bejt stříklý lakem, kdyby to nebylo tak se ty barvy v dešti roztečnou ne (dle novýho zákona musí mít vodou ředitelý co vim)
nojo maiky, ale podle stejneho zakona musi byt vodou reditelnej i ten bezbarvej lak, ne? tak co pak s tim?
.mycTD:nene,je to o tom, že lak a veškeré barvy musí zvládnout tzv.V.O.C.normu a ta praví,že se z použitého matroše nesmí odpařit víc než 420g rozpouštědel na 1l,pak jsou ještě vyjímky(matný lak) a průmyslové barvy atd.Každopádně lak nemusí být vodou ředitelný!Co se týče toho "lakování"sprejem = šlendriján!!!! Dej to lakýrovi, chtěl bych vidět ty "nádhery" co tady popisují, že vypadaj "skoro" jak z lakovny:-)))))Věnuji se tomu cca 10 let..a 4dcl ve spreji obsahuje asi 1dcl laku, lakýra má většinou k dispozici lak 2:1 nebo 3:1 s tužidlem,ředidlo se dává max do 20%, nebo jako já vůbec "poněvadž"se všechno odpaří a na Fávu toho zbyde méně..sem se nějak rozjel tak ať se dilko vydarí
myslim, ze to mel udelat ten brusher a vykaslal se ti na to...
hale co tam dělal lidem na tuningu tak tam jim to taky nelakoval nikomu. ale fakt netušim jestli to má dělat či ne, každopádně dneska zajdu za lakyrnikem sem zeptat na kolik to může vyjít
tak sem byl u lakyrnika a nakonec mi to udělá gratis tak sem na to zvědav, zejtra ráno si pro to du

22.11.2008, 11:45 |
Kesam To bude stat tak 200 kila u normalniho lakyry a u někoho v Praze i vice jako alfa místniho¨člena :-)
foto s lakem na aute, nesedi to k těm barvam, ale jak řikam neva nakonec sem dostal ultimátum dat auto do 14 dní do serie, aby se to prodalo aspon za 15 :) a doplnky pudou zvlášt no

:)

...já myslím že seš pacient a tohle byla zbytečná práce pro týpka kterej to stříkal :)
no ten typek mi to měl udělat už před dvoma měsícema, neřekal sem že to bude všechno takhle na poslední chvíli
to je to v tak špatným stavu, že za to chceš 15? Já nedávno prodal favála za 25tis. 90tej rok a origo lak (bez koroze).
Jinak to s tím dílem asolutně nechápu, děláš tady s tím milion oplítaček jak vymyslet něco decentního a ve finále tam plácneš takovou pěst na oko...a ještě před prodejem, co blbneš?:-)

22.11.2008, 14:53 |
xid Na bilim aute by to mohlo vypada docela dobre

22.11.2008, 16:02 |
Kesam No vypadá to hrozně blbě :-) dat auto do serie a prodat za 15? to nepujde ani za 15 jak je to ted a maš na to 30 dní pak pujde za 5 :-)
Jinak jak Nevřis
někteří lidé fakt nemaj soudnost..... :-(
podem v serii min za 15 jen sem tak nahodil a lidi ho chtějí je pěknej, a spoilery , muziku kola, atd, prodam tak za dvacet takže dostnu co za něj chci

22.11.2008, 17:15 |
DaveX Škoda, ale když to bude dávat do serie tak mr dup, třeba si to koupí někdo kdo má bílé fávo

22.11.2008, 17:59 |
Kesam maiky46: Hele peknej byl ale než jsi začal experimentovat s brushem.
Jinak se mi to libylo,ale teď jsi to dorazil.
já vim ale je to jedno stejnak ho musim rozebrat protože 35 za něj dostanu jen když ho rozeberu :(

22.11.2008, 19:50 |
Kesam Ty sám ani nevíš co? :-)
ale vim jak ho prodat to neni problem, co nevim je co si koupim ale asi octávu ta je levná a pohodová

22.11.2008, 20:23 |
Kesam :-)
19.11.2008, 22:10 | maiky46
já vim že to bude lepší od lakyrnika ale jestli to bude hodně ponat, mam dat jednu max dvě vrstvy laku
1,2 vrstvy je malo ja mam na nadrzi 6 vrstev

23.11.2008, 13:08 |
xid Kurnik nemate nekdo zad bileho fava chtel bych vyzkouset jak to bude vypadat na bilim favu.