Navštíveno 5599x

Docela mazec video, manik to ma asi hodne dobre v ruce...
[ Link ]
Nekompromisní performance, je vidět že to není žádněj houskovej knedlík , ale káru měl poladěnou :-)))))

13.11.2008, 19:55 |
cira Tomu řikam kouzelník :-))
wow, mazec, fakt mazec :-O
To snad není ani možný...
no tak to je hukot , to musí bejt nářez .
celou dobu jsem měl hubu tak rozšklebenou, že kdybych neměl uši tak se mi odklopila hlava dozadu ..............
R E S P E C T.
Krásné video, i když dle mého názoru jsou "některé" okamžiky vystřižené

13.11.2008, 21:24 |
Pagoš pán je slušnej masér, dost dobrý!

13.11.2008, 21:25 |
DaveX DK
zamlouvám si jednu jízdu :D sice budu blejt jak pes, ale to je vedlejší :o)))
zřejmě 1.liga!!!!! fakt super udělaný video a všechna čest řidiči

13.11.2008, 23:21 |
Drtič Zrovna dnes jsem na to čuměl s otevřítou hubou....byl na to odkaz přímo z nějakého videa, co sem někdo nahazoval do "Ostatní"
Každopádně super video...ten pán asi ví, co dělá
no, má to dobře v ruce...

14.11.2008, 01:22 |
Syrup Zephyr: tak je jasny ze tam je strih pouzitej hrozne moc, protoze za a) takovouhle jizdu by dal snad jenom buh :-) a za b) kdyz startuje tak je normal odpoledne, ale kdyz konci tak uz je vecer ...
dyt ma co 5 minut jinde kameru, ale na tom neni nic spatneho, dyt to je kotel, to je proste silene, znam hodne lidi co umi hodne dobre jezdit, ale takhle si davat nektere detaily, to je fakt um. Je jasne, ze nez udelali jeden zaber, tak kolem budovy jel treba 30x, ale proste myslim, ze to mel tak v ruce, ze vybrali z 30 luxusnich jeden nejluxusnejsi...
jinak v ostrave o nejakem takovem prostoru nevite? na parkovistich po nocich nas to moc nebavi :-(
Tohle by snad měl dát každej průměrnej závodník :).
Tak to je brutální Subáč! V tý sekci jak objíždí ten barák tak sem myslel že zaparkuje do garáže čoveče :-D
ten tomu subaru dava na tom snehu
To prvni video moc pekny.
Taky jedno pridam:
[ Link ]
to je jak autíčko na dálkový ovládání :-D
Mno to snowboardový subaru taky není špatný.. Myslim že na Discovery šel v Stung junkies díl o tom jak s timdle subáčem skákal do dálky.. neviděl to někdo?
Jojo to je ono. No jako v Stuntjunkies sou lidi co zkoušej nějaký extrémy, třebas na bmx,motorce atd. ale tendle dil mi připadal takovej.... že je jen o prachách že nepotřebuješ skill. Na bmx se musíš snažit víc než tady. Nebo ten typek co driftoval s tim subáčem v tom prvním videu .. potřebuješ nějaký zkušenosti.. ale skočit autem .. když máš prachy tak by to teoreticky moh udělat každej ne?
slimster: na sněhu i skok je stejný týpek jako v prvním videu... porád stejný řidič
u toho videa z odkazu je škoda, že je vidět, že to nebyla jedna jízda, ale je to sestříhané - pokaždé měl na autě tu venkovní kameru jende - pradek, zadní bok, střecha. To 1 video tady good, ale ke konci je tam vidět, že má upravený podvozek, respektive ho má celý kdytý aby se nebořil a krásně jezdil jako na sáňkách a kola ho jen poháněly :-D
to je neco jinyho nez kdyz matador testoval na letisti...
slim: Už jsi někdy letěl autem vzduchem? Aspoň nějaký přepísklý horizont?
jo myslim ze pres obrubnik letel vzduchem anaboural prazakum sloupek ne? :O)))
crestik: já jo :o) cca 15 let zpátky, přejezd v Dolním Podluží směr na VDF a v Dácii... to byla mr*a jako prase, všichni jsem se bouchli o strop a myslel jsem, že při dopadu proběhnou tlumiče skrz kapotu... Nějak blbě jsem odhadl sklon toho přejezdu v kopci...
Pěknej mazec, jnak hodně podobných kousků dělá na Pražském rallyesprintu i Triner s WRCem.
Ken Block asi chybel na fyziku :-))

16.11.2008, 19:47 |
Kesam Monster energy energetickec napoj dobrej jako svině kam se sere red bull.Kamoši prodavaji hadry s temato motivama Rockstar taky a jsou to pullitrovky :-) jinak si to frčeji pěkně.