Navštíveno 5375x

...tak si to jedu směr Brno a 50km před Brnem na D1 ve 150km/h ups a bylo vymalováno. Rozhodilo se to ale ustál jsem to:) ...Sám sem čuměl až jsem vylezl.
ty kraaaavo :o) hodilo Te to mimo pruh?
...šikovný řidiči když jsem viděl ve zpětným ty myšky před kutalejícím se zbytkem pneu....
Bum! Pěkná práce. Aspoň, že to dopadlo, tak jak to dopadlo.
...tý woe ani mi nemluv ...pěkně sem lítal :))) ale klaplo to
Jak je možný, že se stane něco takovýho?
jak se to muze vubec takto roztrhnout? predpokladam, ze to nebyl protektor...?
Ghofig...sám nevím proč se to stalo :/ ...protektor? neblázni :) najezdím měsíčně cca 10tis km a s protektorem by to asi neklaplo :)
Nevřis no ja bych je na auto taky nedal :) Ale jsou taci, kteri na tom jezdi, tak jsem se jen ujistoval... ten zpusob rozparani gumy by mu relativne odpovidal. Bych zkusil reklamovat u vyrobce

09.08.2008, 11:56 |
TROY kua synu tys to přežil - si mohl bejt v televizi ;-)))
nechybi te pneumatice neco? :-)
masakr,jeste ze to tak dopadlo...ta D1 se na tom asi taky podepsala :-(
Welcome back. Inak hustý...
Jel bych do Otrokovic a omlátil jim to tam o hlavu :-D
kua a já see těšil, že sem hodíš graf z brzdy u M3ky :-)
ty kráso, tak tohle bych rozhodně chtěl nechat vysvětlit od výrobce..... neřeknu, když rupne na části, ale takhle se celý běhou vyrvat.... ještě že to nebylo na předku, to by se asi blbě auto uklidňovalo....
Neco podobnyho se stalo kolegovi na sluzebni astre, rek bych ze kombinace podhusteno a horko udelala svoje.

09.08.2008, 12:51 |
Mario a pak jedte nekde 2 kila kadyz nevite kdy to streli :-(
tappaja - Mario ...byl ted dělanej komplet servis...a nejsem magor abych jezdil na podhuštěným kole! tak že asi tak ....
tak tohle vidim prvně :-O jeste ze si to ustál taky by me zajmalo jak se muze guma najednou takhle roztrhat ://

09.08.2008, 14:31 |
X-sat (M)
V kolik to bylo? My jeli do Brna okolo 8 rano a vyhybali jsme cemusi cernemu v mistech,kde popisujes.

09.08.2008, 16:39 |
Komba Co to je za výrobce pneumatiky? nějakej continental?
X-sat...to nebylo dnes ale ve čtvrtek, tak že je dost možný že se to taky někomu podařilo :)
Komba ..jj Continental
nam se vali uz tyden to stejne v krpoli, zrejme nejsi sam.

09.08.2008, 18:36 |
Rudi tak to je nemalej hardcore, ještě že to dopadlo tak dobře!

09.08.2008, 18:54 |
tukan znamemu na ceste z Breclavi do brna s Transitem...

09.08.2008, 18:55 |
tukan ten nevim 100%jestli mel transita..ale i tak nasere :D
tukan: podle disku Tranďák :o)
rozhodně nepotěší ....... už mi taky dvakrát rupla guma v krčku a sranda docela :)

09.08.2008, 22:43 |
Pekys úplnej Hamilton z tebe je.
Rozhodne bych si šel pro vysvetleni ke Continentalu, tohle by se stavat nemelo.
presne tohle se mi take stalo ve spanelsku. Jedu kamosovou mazdou 323 po dalnici 140 a prask zadni leve kolo. Byl jsem rad ze jsem to ustal litalo to fakt nechutne. Takze stejne jako ostatni, hlavne ze to u tebe dopadlo taky OK

10.08.2008, 11:55 |
choze Jaj vitej z5
masakr, taky nechapu jak se to muze stat
Ani si o tom, ze jedes na podhustenym kole, nemusel vedet. Moh si mit nejakej pomalej defekt, tezko dohledas ten zbytek behounu:o))

10.08.2008, 20:07 |
Kesam Tak to si mel štesti že jsi to ustal.
tak tak jak rika tappik, neco podobneho se mi stalo, akorat ne s tim dusledkem jako u Tebe, mel jsem pichnute zadni kolo, a jak pomalu uchazelo, tak se zacal sjizdet bok pneumatiky a byl ubrousenej zevnitr jako u Tebe, nastesti jsem jel na obed a vsimnul si toho kdyz sem vylez, jinak by me cekala stejna situace
kdyz se pneuska sundala, vypadlo z toho hromada bordelu

10.08.2008, 23:35 |
RudyV Tak to máš kliku chlape. Buď rád. Kamarádovi se stalo něco podobnýho a neustál to. Auto šlo na bok a pak přímo na statnou hrušku.....Konečná.

12.08.2008, 11:29 |
fredy určitě to byl nějaký defekt, a jak jsi jel 150km/h tak se to prostě uřízlo o ráfek, takovejhle defekt asi nikdy nevznikne :) ale jinak klobouk dolů...
Tak ja sem dopadl s bawem takhle kdyz jsem se vracel z poslednich Mimonskych valek, zadni kolo na sracky ve 130km v levem pruhu a plny auto 4 lidi, pekne sem si zatancoval na dalnici.

má to i pozitivim - ušetříš za zutí :-D

13.01.2009, 16:13 |
Rudi no zas tak ne bo to jde na píču dolu :-))
Kdyz uz jsme u toho tak se mi taky podarilo na plataku zrovna, kdyz jsem vezl ne zrovna nejlevnejsi karu :o) Ale v poho, jen se to kurev+ky rozvnilo.

sakra, to jsou zážitky z cest :-) ještě že mě se tohle zatím nepřihodilo...