Navštíveno 14956x

Koupeno na podzim, opraveno po předchozím majiteli, když nedobrzdil, a teprve dnes schválená přestavba. Ford Scorpio 94´ Topas, samozřejmě automat, 2,9i V6 zatím jen 147PS, 228 Nm, samosvor. Uvidíme kam se dostanem. Udělanej komplet podvozek, tlumiče, pružiny, silentbloky, brzdy. Chtěl bych dokoupit Ghia nástavce na dveře (ty cca 20cm vysoký) a spolu s předním a zadním nárazníkem dát do tmavší šedé a vyleštit límce u kol. Ty bych rád zachoval bo jsou originál a nově repáslý.

Takhle by se mi to líbilo asi nejvíc.

Pěkný Scorpio...jen ty kola by fakt chtěly oživit ,tím leštěným límcem nebo tak něco...spodní super,až na ty prahy ala rieger...
Dovoz z CH, proto ta přestavba. Trošku víc starostí, ale vevnitř jako nový, zvenku pár věcí :-) a udělat z toho decentku.
Jaktože to není u nás na fóru ??? :-D, jinak gratuluju, že se konečně povedlo ;-). Ty kola by to chtělo fakt znovu nastříknout a vyleštit, protože ten blb co to dělal předtim to udělal na ho.no :-(

01.04.2008, 18:39 |
kucik oproti tomu spodnímu to ale vypadá,že ty kola sou mnohem menší
pěknej škopek :)
to už se dneska moc nevidí takhle hezkej.míval jsem Granady,tak je mi to blízko.já bych tam ty plasty necpal,spíš nějaký pěkný kola.ty origo nejsou zlý,ale jak tam dáš něco většího tak plastů netřeba :)
a toho kombika odněkud znám.co zesik ,už hraje nebo je ve skříni?
z boku vypadá trochu jako mergl :o)
kucik : oni i menší jsou, to co má schwaboid jsou originál 16" Cosworthy, to na posledním obrázku 17" AMG nebo RH ;-)
je hezká,chtělo by to nějaký kola hezký

01.04.2008, 20:19 |
tesil Tak ho vem Swabe na Kola, ja taky dojedu s bilym. Jinak Cossie, to nebudou 17"-:))
Jo, to mám v plánu. Trochu ho po těch měsících provětrat.
stříbrnej - krasavec, každopádně kola vyleštit :D
schwaboid: Moc pěknej kousek,gratuluju! :o)Vypadá to skoro jako nový.Decentka by tomu slušela..

02.04.2008, 14:47 |
clown krasnej kocar za par korun .. a jede to nadherne, taky jsem mel tu cest ..

02.04.2008, 16:44 |
Kesam No to dole je moc pekne.
Dneska jsem umyl motůrek :-)))

to už je skoro raritka :-) milerád se otočím za takovým kouskem
Tak jsem to konečně dal jakžtakž dohromady. Ještě opravit zadní lemy, oba nárazníky a víko kufru. A fůru dalších maličkostí a bude jako z tovární linky.

Tak interier komplet vyměněn za kůži, karoserie opravena, předek a zadek po laku, kola od Kesama na místě :-)))

zadek

po laku

na kolech... Lorinser

hele, teď na to koukám a nikdy dřív jsem si toho nevšiml... ono má Scorpio 5x112 rozteč. Tak to je síla :-)
Jo, chce to jen nechat vyrobit středící kroužky a dát delší štefty.
Trochu čištění....

Krasny,cim si to smrdlal? Motor je jak novy :-)
Vapka u pumpy, přední příčka, víka a sání v laku, zbytek motorlack spray :-)
Paradicka, scorpio mezityp je peckovice :)
Tak tohle je krása!!!
Já měl kdysi Sierru 4dv, rád na ty doby vzpomínám. Ale Škorpík je přeci jen o třídu výš a když je hězky zrenovovanej, rád se otočím, určitě mě oslovuje více, než nejnovější Mondeo.
Tohle bylo poctivě udělaný auto v luxusní třídě. POkdu na něm nezapracoval moc zub času,má před sebou ještě velký kus života a bude sloužit dobře, to jsem si jist.
Ať ti vydrží a važ si ho, je to přeci jen už dnes rarita, většinou potkáš škorpa sežranýho na padrť...
hezký, uplně stejný (akorát v rozkladu) sem ted měl na servise.... majitel to koupil od dederonů s najetejma asi 1000km a má ho doted, sice přijel že mu nešlo okýnko ale to že neměl olej v automatu a servu ho očividně netrápilo, dal sem mu trochu péče a bylo z toho uplně jiný auto :))
taky máš vzadu el. naklápěný opěradla ? :) na to sem tam čuměl jak puk ..sice to memělo výhřev sedadel na kterym pořád lítá pojistka ale ta sedačka se mi líbila :)
Díky za chválu, věnuju mu dost času a peněz a tak je to znát :-) Jinak mám ještě dva, zelenej kombajn z 98´ a bílej hatchback z roku 88. A sierru sedana mám taky, stříbrnou :-), jsem totiž lehce blue oval positive ....

28.05.2010, 14:40 |
clown uchylarna .. :o) pekny auto ..

29.05.2010, 17:43 |
FSAL parada
Tak jsem si udělal další radost a dokoupil ještě jednoho škopka :-) Bude s ním jezdit manželka, tak ty kola šly bohužel dolů, bo v ve vyjetých kolejích by se s tím dost prala a na to nemá váhu ani míru. Až se systém rozhodne a pošle mi odpověď na SMS do AHC bazaru, tak se tam objeví. Jinak motor samo 2.9i, elektrika i v zadních sedadlech atd..... :-) A radio od Clowna.

Tady ještě bývalý majitel....

.

jakoze fordy nemusim,tak tento je opravdu moc hezky,a co motor jakpak jede?
wow, vypada paradne :) ja si ho snad taky znovu poridim :-))
Ještě, že máme před domem obrovské parkoviště :-)

jo Tebe musi sousedi taky milovat :-D paradni pohled :o))
Tam se to ztratí...

22.07.2010, 06:06 |
FSAL asi jediny misto v Ládví, kde se da normalne zaparkovat v jakoukoliv hodinu :) a navic, co by kamenem dohodil k bazenu :)
skorpici parada
Na Thula a jeho Probe-sbírku zatím nemám ....

23.07.2010, 16:17 |
clown hehe :o)) neriakl si, ze radio chce manzelka ??? :o)))

23.07.2010, 16:24 |
Pekys švábe: za rohem Hrubého? :)
Pěkný škopci, kamarád měl a dodnes vzpomíná v dobrým, jak pohodlný a obrovský auto to bylo.
P.S. ono to koupaliště co by kamenem dohodil už zase funguje?
Jo, asi 14 dní jsem s tím jezdil, abych vychytal mouchy a teď už tím vínovým jezdí žena a poslouchá jedno JVC. Já mám v šedivém to lepší :-)
Ano je to za rohem Hrubého a koupaliště je KO :-((

24.07.2010, 10:39 |
clown je fakt, ze Skopek, pak nejaky MB.., PG 605 asi nejpohodlnejsi auta. co jsem mel k dispozici..,
skoda, ze uz velkyho forda nedelaj.. teda ne v EU.
mit penize, tak si pritahnu Ford Edge :o)
Sierru Cossworth preháňa Jeremy v S15E02 Topgearu, stojí za zhliadnutie ;o))

25.07.2010, 00:02 |
Pekys takze jak pise fsal, koupaliste vhodny jen na hazeni kamenu :))
Stejne tam bylo vzdycky narvano :)

25.07.2010, 14:27 |
FSAL nejlepsi tam byla cedule na travniku, kde se lezelo "Zakaz curat a kakat na travu" :)))
Tak zítra velmi brzo ráno se jedu do Reichu juknout na dalšího ..... Tentokrát konečně s motorem Cosworth, což je v základu 194 PS. Snad bude OK, přeci jen je to kousek cesty .....
Luxus :o) tak drzim pesti Romane ;)
Přivezeno :-)
Ford Scorpio 2,9i Cosworth, 194PS, RWD, samosvor ...... Kůže, automat, tempomat, klima, CD Changer, vše v el. vč šíbru. Z toho plyne, že šedivák bude na prodej, asi s kolama z toho vínového, ale jinak komplet

01.06.2011, 12:46 |
Aegis Tyhle ty starý limuzíny fakt obdivuji, tu vybavu atd... Ikdyž v dnešní době to nebude laciné servisovat nebo živit :-(. Asi špatná otázka k takovému autu, kolik to žere?
schwaboid: foto foto foto! Kazdopadne gratulace :o)
Aegis: me bral skopek s dohc (2.0 asi 85kW??) kolem 9l prumer jestli si dobre vzpominam :o)
a to se jako máme všichni zaregistrovat na ten škorpijoklub, abychom viděli fotky nebo co?
;D
Nějakej bordel či co, to je divný, dám podnět ke změně.

04.06.2011, 21:25 |
Lubak Krásná práce k oválům mám slabost a tohle je luxus
Společná fotka, vínové vykukuje vzadu :-)

Thullo, schwaboid ... to je nejaka nemoc, s tema ovalama? :-)
Když to miluješ, není co řešit, aneb když musíš, tak musíš ... Šedivý prodávám, už bych to psychicky neutáhnul :-)
Nakonec tu dvacku sfoukla vrtule :-D
[ Link ]