Navštíveno 1233x

Poraďte mi prosím nějaké lepší přední brzdové kotouče na GII 1,8 GTi 16V v ceně kolem 2500/pár a k tomu adekvátní brzdové desky, já se v těch značkách nevyznám, díky za rady
já budu brát od jednoho prodejce z Aukra Zimmermanny, kdyby jsi se poptal jestli má na GII, nebylo by to marný, na A3 vyjdou 3400Kč pár
[ Link ]
jinak co jsem koukal, spousta lidí jezdí na ATE powerdisc, vyjdou na pár kaček a asi jsou lepší než klasika
zacal bych vymenou za 280mm...
Escudo: Ale četl jsem, že se často zkroutily...
Lukaash: Jj, souhlasím, ale pokud chce o kus líp, tak Zimmermann + Ferodo DS = velká spokojenost. Jinak samo větší brzdy, ale to už je $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$:o(
Escudo: to se kroutej vsechny kdyz nedodrzis to jak se k nim (kotoucum obecne) mas chovat.
Escudo: díky, no na ty ATE sem se díval a vypadaj celkem schopně :-)
u-geen: já nic, já muzikant :o)
mishan: koukal jsem že je má Beda a snad i Johanik, tak krleš na ně, ale fakt bych písnul na cimrmany :o) stovka sem, stovka tam
Zimmermann + Ferodo DS a fakt jsem nelitoval. Kdykoli jsem brzdil, z jakykoli rychlosti, kolikrat jsem chtěl za sebou, prostě cajk. Ty jsem měl na Saxu VTS a fakt jsem je nešeřil.
Raději si připlať, než ATE, to si můžeš koupit seriovku... Trošku přeháním, ale když už, tak už. Jasně, že Brembo, AP-Racing.... Ale todle viz. výše je osvědčená kombinace, která nezklame... Za ty prachy...
Mrkni na:
[ Link ] To si myslim, že by mohlo fungovat:o))))
+
[ Link ] Toho bych se taky nebál.
jj, jedine vymena za 280mm a pak resit lepsi kotouce, rozdíl bude 2x lepší
-Hans-: díky, pouvažuju, zatím jen sháním informace předběžně ;-)
Hans .. prave ze je levnejsi vymenit 256 za origo 280 nez to honit drahyma hi-perf :-) komponentama...
jediny co je potreba, jsou kotouce a adaptery (desky a brzdice jsou identicke) ... nove kotouce a jete adaptery jsou otazkou maximalne 4kkc
[ Link ] ; ...nove desky cca 1,5kkc +
[ Link ] ; ...
Lukaash: díky, s těma adapterama je to jak? to bych si mohl udělat jako zámečník i sám ne? :-)

20.08.2007, 21:10 |
Lukaash | Upraveno: 2007-08-20 21:15:05
je lepsi je koupit, osobne bych se s nima nedelal, ikdyz by to samozrejme slo...
jsou stejne jako pro 256, jen maji "posunute" diry pro pripevneni k tehlici ... vzhledove stejny kus, jen trosku vetsi, aby jsi mel predstavu ...
EDIT : pokud to driv nezjsitis sam, muzu zitra hodit foto, ale opravdu jsou +- stejne s tema 256 ... kamaradovi je ted nekdo nabizel za 800,-/par ... kdyby byl zajem, tak je jeste poptam, mozna budou porad naprodej ...
no me teda rozhodne ATE Powerdisc jako seriovky neprijdou a nejdem sam kdo si je chvali

20.08.2007, 21:15 |
mishan | Upraveno: 2007-08-20 21:19:04
Lukaash: jo takhle, mrknu na to a uvidí se ;-)
nejde mi o extra tuning brzd, jen současné kotouče budu menit, tak chci rady, co dát lepšího oproti originálům
Lukaash: Pokud je to tak, jak píšeš, není co řešit:o) Já už v tom viděl jiný třmeny atd...:o))) V pohodě.

20.08.2007, 21:57 |
mishan | Upraveno: 2007-08-20 21:58:04
Hans: tak teda , našel sem tyto Bremba 256mm za 1440,- /Ks
nebo jít radši do 280mm??? nejaký mezikus se mi moc nechce dávat :-(

¨nevís kolik stojí v 280mm? asi bych do nich sel.
tak on i seriovy drzak brzdice neni nic jineho nez "mezikus" brzdic-naboj
CV...tak tak, asi jsem to nenapsal dost jasne :-)
Scream: to Brembo jsme našel jen v 256mm
mishan: tak tak, taky sem chtel pubodne tyhle bremba ale ve 280ce a 4x100 rozteci nebyly, tak sem vzal powerdiscky a spokojenost
u-geen: powerdisky 280mm???
Mishane, kuwa, koukals na můj první link??? :o)))
[ Link ] Za 2500 oba dva Brembo Max, pravda, že bazar, ale nepoužité:o)
Pravda je, že větší průměr je obecně samo lepší, já bohužel zkušenosti na této úrovni s G2 nemám, takže těžko - viz. výše, ale pokud dáš Brembo Max 256mm a desky třeba Ferodo DS: Performance, nebo třeba 3000, prostě podle peněz - budeš spokojenej, je to nebe a dudy, oproti serii.
Jinak 775012009, stačí sms, zavolám:o)
mishan: jj, ate powerdisc prumer 280:
[ Link ] jinak koupene u mjauto.cz kdybys hledal

21.08.2007, 21:06 |
mishan | Upraveno: 2007-08-21 21:07:24
-Hans- jooo kua dííívaaal :-)))) a podrobněééé :-))) ale sou v bazaru a já na výměnu budu mít až v říjnu money :-( tak pochybuju že tam vydrží tak dlouho
p.s. čekal sem tvou reakci =;-)
u-geen: jj mjauto.cz to probírám ted pořád :-) díky za foto
no tak to je blby, Powerdiskum moc neverim a vzhledove vypadaj taky dost otresne /myslim ty elipsy/.
no já tama si nakonec dám ty Bremba a k tomu adekvátní desky :-), díky všem za názory a rady ;-)
Scream: v realu to zas tak otresny neni a je to funkcni. Drazkovany jsem navic jiny nesehnal.
Scream: tak poď semnou do zimmermannů :o)
Mishane, kuwa nedělej si ze mě frdel, ty raubíři jeden! :o)))
Pak dej vědět, jak seš spokojenej:o)
-Hans- =o) jo jak budou, tak určo dám vědět ;-)
Escudo: to byl puvodní plan, ale sou ocela drahy, za kolik je mas? sem spis premejslel, jestli tam nemam nacpat neco vetsího. Brzdy mi totalne nestíhaj motor
Scream ... chtelo by to vic pistku :-)
Scream: (22m) 280mm je za 3400 pár, což je pecka
ty vole ale to je hodne dobry.
Lukaash: no covece jednou sem videl brzdic z nejaky audiny, rekl bych ze z coupe 20V a to vypadalo moc dobre a rekl bych ze i roztec na tehlici pasovala, ale nezkousel sem