Navštíveno 16562x

Tak je to tu přátelé... První výlet je za námi... Vedl na sraz Let's bug together u Slovinského jezera Bled... Bylo to zajímavých 1450km...
Neříkám, źe to bylo bez ztráty kytičky, ale dorazili jsme tam i zpět a moc jsme si to užili...

S otcovým speedsterem... Aneb kempová pohodička... (U nás se to dědilo obráceně - já měl prvního brouka ;-) )

V alpách je nádherně ;-)

Kemp se později kapku naplnil ;-)

Spaní na pána ;-)

Přez den opalovačka ;1)

...když máte dost aut, dají se vymejšlet bejkárny ;-)..

... ;-)

Super :-)
Copak se stalo, že jste cestou ztratili kytičky?
Jak dlouho jste "makali" na tom logu VW? I když to asi muselo být příjemné makání...

25.08.2016, 12:23 |
z0diaC | Upraveno: 2016-08-25 12:23:43
ty koki,já tam byl minulý týden (Bled a okolí).... potkal jsem brouka s českou SPZ na dálnici,jak vidím mířícího na sraz po ose .... paráda .... to musí být pohodička - tolik lidí se stejnou úchylkou ... nemáš nějakou galerku na webu ?
Logo super, uz aby bylo na predku busika :))
má busík i ten vyklápěcí stan na střeše?
teď jsme s kolegou utřeli slinu, projeli všechny fotky co jsi sem naházel během renovace :)

26.08.2016, 21:22 |
Pinky krása
To posledni foto nema chybu :)
Čekal jsem tě tak trochu teď v Hosíně u Budějovic. Ale koukám, že jsi byl jinde :-) Paráda. Měl jsi tam z německa konkurence dost :-) Dokonce jeden tam měl v T2 na zadním víku i napsáno "Made in Japan" a za ním 3.0 a na sprintech uháněl tak, že pokořil i Golfa GTI V :D :D Paráda a fandím tomu. Ať ti to jezdí .
Víš - právě na tomhle klubu bych čekal spíš tebe na Karvánkách... Ale to jen tak na okraj ;-)
Vím o to subáru... Pokud dořeším chlazení, půjde tam 2,0T z GT tzn. 165 kw ;-) pak uvidíme
Ad logo - chvilka, bylo předkresleno ;-)
Ad stan na střeše - no,,, je tam, jen je rozpadlej a oranžovej, takźe čekáme ma čalouníka ;-)
:-) O.K. , tak Karvánky jsou ještě na podzim. Já tam budu :-)
Luke-Jeep : jsi frajer. moc pěkný auta, super sladěno.. nepřemýšlel jsi nechat udělat článek o tak krásných autech v nějakém tuning časopisu ?
Čoveče, to tak máme devátého září chlastací akci s kolegy na Mladějově, desátého ráno se vzbudím z mrtvice, vylezu před barák, a je to "brouk kam se podíváš"...a přímo přede dveřma stojí tohle :D
Konečně shlédnuto naživo, majitele jsem nikde nezblikl (popravdě jsem se ani moc nesnažil, potácel jsem se tam mezi všemi těmi krasavci ještě tak s trojkou v žíle, a hleděl rychle dostat nějaké kafe), tož třeba někdy jindy. Máš to parádní, pane!

Jé to je sranda! Díky pane :-)