Navštíveno 12204x

01.03.2015, 23:45 |
Sodom Ahoj.Pomalu mi odchází spojka u ST 220.Za studena ještě dobrý,ale jak se trochu ohřeje,začne prokluzovat.
Mám tedy dotaz jakou značku koupit.Luk,Valeo,nebo něco jiného?Co obsahuje spojková sada?Je nutné měnit dvouhmotový setrvačník?
Našel jsem třeba toto:
[ Link ] Díky za radu.
Osobně bych koukal ve standardní OEM kvalitě po Sachs, LUK, nebo Motorcraft. Valeo mne dost zaskočilo v kvalitativních výkyvech a ojebávání na materiálu.
Muzu ti nacenit origos... posli VINko

02.03.2015, 20:17 |
Komba Taky ti mohu něco nacenit.Doporučuji LUK nebo SACHS a spojková sada převážně obsahuje vypínací ložisko,přítlačný talíř,lamelu a podle typu auta a výrobce pak třeba nový šrouby přítlačáku,těsnící gumičky,středící trn.Dvouhmota se mění individuálně dle opotřebení,nějaký značky to maj možná předepsaný z fabriky:)

03.03.2015, 21:35 |
Sodom Díky všem za rady.
dj.Dekl poslal jsem Ti mail.
Já jsem dvouhmotu měnil preventivně když už to bylo rozebraný a člověk musí být pár dní bez auta... bylo mi líto čekat jestli to za pár měsíců nebudu muset absolvovat znovu.

04.03.2015, 11:56 |
Sodom RedBaron:Ja to tak udelam taky. Nerad bych to absolvoval znova.

04.03.2015, 12:00 |
Lubak Když už je to rozebraný tak udělat rozhodně komplet vč. dvouhmoty
Na kolik to přijde komplet i s prací?:)
Nevim,co stoji 2hmota na ST, ale u 2.2TDCi tenkrat stala kolem 20tkc - a to by mi prislo celkem jako ulet vymenit preventivne. Kdyz bude opticky OK, vykaslal bych se na to.
dvouhmotu u benzinove V6?
to uz se nekomu vysrala?
V Subaru se se*e běžně:-)))Ale jen do roku 2007/8.