Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Jde svařit PUR nárazník? Nebo lepit?

o Navštíveno 10969x o
o 02.05.2012, 21:55 | MH13
Mám nárazník z PUR materiálu. Dá se vůbec PUR vařit? Někde jsem četl. že jen lepit. Má někdo zkušenost, jak nejlépe zadělat cca 20cm prasklinu, aby to nějak drželo?Lepit nebo vařit,nějaká osvědčená metoda, aby to ihned neprasklo.Někde jsem četl, že je dobré na PUR lepidlo Durabond 1209?Nedělal s ním někdo?

o 02.05.2012, 22:03 | JP
Asi 4 roky zpátky jsem nechával opravit prasklej nárazník tady: [ Link ] a můžu toho člověka doporučit. Byla to blbá prasklina přímo vepředu na hraně, tušim že to slepil a snad i sešrouboval (nebo tam byly nýty, už nevim), každopádně jsem s tim o 3 roky pozdějš úspěšně srazil psa přímo na tu hranu a přežilo to bez problémů. Nikdy s tim nebyly problémy, takže opravit to jde, ale neumí to každej - 3 servisy mě s tim předtim poslaly do pr... Kolik to stálo si už nevzpomínám, ale měl to tam asi 3 dny aby to lepidlo správně zaschlo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.34 sekund.